Eu voi salva 5 miliarde de suflete mulţumită acestei Misiuni

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1264) din Cartea Adevărului

Duminică, 9 noiembrie 2014

jesus-misericordieux

 Multiubita Mea fiică, ceea ce am vrut Eu să fac dintotdeauna a fost să salvez sufletele copiilor lui Dumnezeu. Tot ceea ce a dorit Tatăl Meu a fost să Îl iubească copiii Lui pe El aşa cum El îi iubeşte pe ei.

Chiar şi atunci cînd primul Său copil i-a respins Iubirea, Scumpul Meu Tată a întocmit Cele Zece Porunci, pentru a-i înlesni omului să trăiască după Regulile Sale. Dorința omului trebuie întotdeauna să fie cea de a sluji Domnului său, iar pentru aceasta omul trebuie să arate iubire fraților și surorilor sale. Respectînd Legile lui Dumnezeu, omul Îi va rămîne fidel Lui și va deveni mai apropiat de El. Dar, respingînd Cele Zece Porunci, omul creează o mare distanţă între el şi Dumnezeu.

Misiunea Mea de pe urmă, aceea de a-i aduce omului fructele mîntuirii sale, a adus multe Daruri. Doresc acum ca începînd din această zi, fiecare dintre voi să recitați în fiecare zi Rugăciunea 33 a Cruciadei de Rugăciune şi să păstraţi aproape de voi o copie a Peceţii Dumnezeului Celui Viu. Mulţi oameni care poate nu au cunoştinţă de această Misiune pot să primească Protecţia dată de Pecete dacă vă rugaţi voi pentru ei recitînd această rugăciune.

Toţi copiii lui Dumnezeu care au Pecetea Dumnezeului Celui Viu vor fi imuni la necazurile care vor veni pe măsură ce se desfăşoară Marea Strîmtorare. Vă cer să faceţi asta azi, pentru că vă promit o mare protecţie împotriva celor ce persecută Credinţa Creştină şi împotriva frămîntărilor care vor fi văzute în cele patru colţuri ale pămîntului. Vă cer să nu permiteţi ca teama, de nici un fel, să vă tulbure inima. Deoarece doresc, din Milostivirea Mea, să salvez întreaga lume, Eu declar acum că voi salva cinci miliarde de suflete mulţumită acestei Misiuni. Declar că aceasta este una dintre cele mai mari Milostiviri pe care Eu le-am revărsat vreodată în istoria omenirii.

Să mai ştiţi de asemenea că, într-atît de mare este Îndurarea Mea, încît Eu voi scurta suferinţa care va fi impusă omenirii de către fiară. Dar mai întîi va avea loc Pedeapsa lui Dumnezeu, pentru că aşa a fost profeţit şi pentru că ea este o parte necesară a purificării finale a omului.

Încredeţi-vă în Mine. Înălţaţi-vă inima şi nu vă temeţi niciodată de răul şi de nelegiuirea la care veţi fi în curînd martori. Dacă voi credeţi în Mine, atunci permiteţi bucuriei să vă umple sufletul. Eu îi voi mîntui pe toţi cei pentru care, prin recitarea rugăciunilor Cruciadei, imploraţi voi Milostivirea Mea. Unicul păcat care nu poate fi iertat este păcatul veşnic al hulirii Duhului Sfînt (blasfemia împotriva Duhului Sfînt n.tr.).

Astăzi este ziua în care Eu promit în mod solemn să aduc omenirii iubirea, pacea şi bucuria Împărăţiei Mele prin mîntuirea a cinci miliarde de suflete.

Eu vă iubesc şi vă preţuiesc pe toţi. Nu e nimic ce nu aş face Eu pentru voi dacă este conform cu Voia lui Dumnezeu. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să cereţi.

Isus al vostru

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1264/eu-voi-salva-5-miliarde-de-suflete-multumita-acestei-misiuni/

Posted on 21 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: