Mama Mîntuirii: Cartea Adevărului este conținută în Revelațiile publice

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1263) din Cartea Adevărului

Sîmbătă, 8 noiembrie 2014

Sfinta Fecioara

 Draga mea copilă, azi este o zi specială fiindcă Cerul sărbătorește aniversarea primului meu mesaj dat ție ca unui mesager al lui Dumnezeu. Vin azi să-ți aduc vestea că multe milioane de oameni se vor converti mulțumită acestei misiuni.

Eu, ca slujnică smerită aleasă de Domnul, i l-am dat lumii pe Mesia. Mie mi-a fost dat un rol foarte special în Planul Său de a-i salva pe toți copiii Săi, iar astăzi, în rolul meu de Mamă a Mîntuirii, îi chem pe toți copiii Săi.

Voi nu trebuie să respingeți niciodată încercările lui Dumnezeu de a vă aduce Adevărul. El, Tatăl meu Veșnic, vă iubește pe fiecare, iar această misiune a fost profețită. El aduce lumii secretele conținute în profețiile date lui Daniel și apoi discipolului pe care El l-a ales, Ioan Evanghelistul. Cartea Adevărului este conținută în Revelațiile publice și este foarte important ca voi să nu respingeți această Carte Sfîntă.

Mulți s-au convertit deja prin aceste mesaje și mulțumită acestei misiuni i se va arăta Milostivirea lui Dumnezeu unei mari părți din omenire. Nu respingeți Generozitatea Sa pentru că cea mai mare dorință a Lui este să adune laolaltă omenirea în noua lume care va veni.

Cînd Fiul meu a înviat din morți acest fapt a fost un mesaj pentru lume. La fel ca Fiul meu, cei care Îi rămîn loiali vor fi înviați în trup ca și în suflet în ultima zi. Nici unul dintre cei care Îi cer Milostivirea nu va fi lăsat în urmă. Din păcate, cei care se luptă cu Dumnezeu, din cauza încăpățînării și a urii lor, interferă cu Strădania Sa de a-i uni pe toti copiii Săi.

Fiți recunoscători pentru Milostivirea lui Dumnezeu. Fiți recunoscători pentru Cruciada de Rugăciuni, pentru că ele aduc o mare Binecuvîntare. Vă rog să-mi permiteți mie, Mama voastră preaiubită, să vă umplu inimile cu bucurie. Voi trebuie să permiteți fericirii, care poate veni doar ca un Dar de la Dumnezeu, să vă inunde sufletul, conștienți fiind de ceea ce va veni. Fiul meu va veni în curînd să revendice Împărăția care Îi aparține. Noua Împărăție, care apare din cenușa încă fumegîndă, va aduce fiecăruia dintre voi o mare bucurie și fericire. Pentru că atunci voi veți fi ajuns acasă în Brațele Primitoare ale Regelui, Messia, care a făcut un mare sacrificiu pentru mîntuirea voastră.

Vă rog să acceptați acest mare Dar. Nu permiteți acelor suflete, ale căror inimi sunt contaminate de ură, să vă îndepărteze de la Adevăr. Fără Adevăr nu poate exista viață.

Mergeți dragii mei copii și cereți-mi să vă protejez mereu pentru că misiunea mea este să vă conduc de-a lungul dificilului drum către Tronul scumpului meu Fiu, Isus Cristos.

Mama voastră,

Mama Mîntuirii

 

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1263/mama-mantuirii-cartea-adevarului-este-continuta-in-revelatiile-publice/

Posted on 21 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: