Viaţa voastră pe Pămînt este un test al iubirii voastre faţă de Mine

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1265) din Cartea Adevărului

Miercuri, 12 noiembrie 2014

Isus

 Preaiubita Mea fiică, este normal pentru oameni să se teamă de necunoscut şi acesta este motivul pentru care ei se tem de moarte. În mintea omului, moartea este unul dintre cele mai înspăimîntătoare lucruri deoarece mulţi sunt orbi la Promisiunea Mea despre Viaţa Veşnică. Dacă ar vedea Împărăţia Mea Glorioasă, moartea nu ar avea nici o putere asupra lor.

Eu întîmpin cu bucurie toate sufletele în Împărăţia Mea. Eu nu rezerv locuri doar pentru cei sfinţi şi cei aleşi, deşi ei au un loc special în Împărăţia Mea. Eu îi primesc cu bucurie pe toţi păcătoşii, inclusiv pe cei care au comis păcate îngrozitoare, pentru că Eu sunt în primul rînd un Dumnezeu al Marii Iubiri. Eu voi primi bucuros pe oricine Mă cheamă cu dorinţa de reconciliere şi pocăinţă. Odată ce se întîmplă aceasta înainte de momentul morţii, fiecare suflet va fi salutat de către Mine şi Eu îl voi îmbrăţişa.

Singura barieră dintre sufletul omului şi Împărăţia Mea este păcatul mîndriei. Omul mîndru, deşi poate se ruşinează de păcatul său, se va strădui întotdeauna să-l justifice în vreun fel oarecare. Eu acum îi spun: Două rele nu fac să fie bun un lucru rău. Omul mîndru va pierde prea mult timp cugetînd dacă el are sau nu nevoie să fie mîntuit de către Mine. Dar moartea poate surveni într-o clipită şi chiar cînd este cel mai puţin aşteptată. Omul care este fără mîndrie va cădea dinaintea Mea şi Mă va implora să-l iert, şi va fi înălţat.

Nu vă temeţi de moarte, pentru că ea este o uşă care duce către Împărăţia Mea. Tot ceea ce vă cer este să vă pregătiţi pentru acea zi trăindu-vă viaţa aşa cum v-am învăţat Eu. Eu nu vă cer să opriţi toate responsabilităţile voastre zilnice. Voi aveţi o datorie faţă de alţii; cînd Mă urmaţi pe Mine, nu trebuie niciodată să simţiţi că trebuie să vă izolaţi de cei pe care îi iubiţi. Eu vreau ca voi să vă iubiţi familiile şi prietenii şi să le oferiţi timpul de care au ei nevoie, pentru a fi siguri că iubirea unora faţă de ceilalţi este exprimată în mod deschis. Iubiţi pe toată lumea, aşa cum vă iubesc Eu. Faceţi aceasta prin modul în care îi trataţi pe oameni; prin timpul pe care îl petreceţi trăind în armonie cu ceilalţi; prin ceea ce spuneţi altora despre ei şi prin modul în care îi ajutaţi pe cei care nu se pot ajuta singuri. Viaţa voastră pe pămînt este un test al iubirii voastre faţă de Mine. Vă arătaţi iubirea faţă de Mine prin iubirea pe care o arătaţi celorlalţi, inclusiv celor care vă blestemă.

Întotdeauna este important să vorbiţi cu Mine zilnic, chiar dacă numai pentru cîteva minute. În timpul acelor minute Eu vă binecuvîntez. Vă rog să nu permiteţi niciodată ca teama faţă de noua lume ce va veni să vă facă să îi părăsiţi pe cei apropiaţi vouă. Trebuie să vă concentraţi asupra Mea şi, cînd veţi face asta, veţi găsi pacea. După aceea, trebuie să duceţi acest Dar al păcii şi celor pe care îi iubiţi. Să ştiţi că totuşi veţi suferi din cauza iubirii pentru Mine şi veţi experimenta ura din partea celorlalţi. Voi, pentru a vă ridica deasupra acestei uri, trebuie să-i răspundeţi doar cu iubire. Întotdeauna.

Eu vă aduc eliberarea de legăturile morţii, iar ea nu va mai avea putere asupra voastră. Datorită Învierii Mele, voi veţi deveni din nou desăvîrşiţi, cu trup şi suflet perfecte, în Noua Mea Împărăţie. De ce să vă temeţi, dacă Eu vă aduc Darul Vieţii Veşnice?

Al vostru iubit Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1265/viata-voastra-pe-pamant-este-un-test-al-iubirii-voastre-fata-de-mine/

Posted on 21 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: