În curînd Creştinii vor deveni asemeni păgînilor

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1272) din Cartea Adevărului

Marți, 18 noiembrie 2014

Jesus

 Multiubita Mea fiică, Glasul Meu este unicul Glas care se va auzi în cele patru colţuri ale lumii, pentru că Eu pregătesc omenirea pentru marele asalt. Voi puteţi auzi multe voci din gurile falşilor vizionari şi profeţi dar niciuna nu va străpunge sufletele voastre precum Flacăra Duhului Sfînt.

Voi trebuie să vă păziţi de vocile spiritualismului fals care nu vine de la Dumnezeu, dar care va fi resimţit în diferite părţi ale lumii. Influenţa spiritelor rele va fi văzută în războaiele terorismului, cînd voci dulci care promovează ideologii greşite vor încerca să justifice atrocităţile nelegiuite pe care ei le vor înfăptui în Numele lui Dumnezeu.

În curînd, în Casele care Mă onorează se vor auzi voci care vor promova păgînismul şi ei vor desacraliza Altarele Mele. Acele voci, care vin de la spiritul răului, vor fi considerate ca interpretări fascinante ale aspiraţiilor oamenilor, care caută deplinătatea în viaţa lor. Ei vor striga, vor lăuda zei falşi, vor distruge sufletele celor vulnerabili şi vor huli împotriva Mea. Acestea sunt sufletele care Mă mînie cel mai tare, pentru că ele sunt foarte convingătoare şi vor provoca o mare confuzie. Ele vor fi ca un magnet, atrăgînd mulţi Creştini departe de Mine.

Duşmanii Mei vor face ca poporul Meu să devină orb faţă de Adevăr şi în curînd Creştinii vor deveni asemeni păgînilor. Eu voi fi dat afară, aruncat în şanţ ca un cerşetor şi uşile Bisericii Mele Îmi vor fi trîntite în Faţă. Iar cînd voi bate la uşă, aceasta va fi înţepenită din interior de către cei care pretind că vin de la Mine.

Eu v-am avertizat despre aceste zile şi ele vor veni curînd asupra voastră. Vă spun din nou, Cuvintele Mele sunt Sacrosancte. Acestea sunt cele din urmă mesaje din Cer şi sunt date unei lumi care este pe cît de indiferentă faţă de Mine, pe atît de nerecunoscătoare.

Treziţi-vă şi priviţi Adevărul în faţă. Există un singur Domn. Nu-Mi puteţi rămîne loiali Mie dacă slujiţi la mai mulţi stăpîni.

Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1272/in-curand-crestinii-vor-deveni-asemeni-paganilor/

 

Posted on 1 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: