Niciodată Dumnezeu nu ar dicta o altă doctrină, pentru că El a dat lumii Cuvîntul Său

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1270) din Cartea Adevărului

Duminică, 16 noiembrie 2014

Dieu notre pere

 

Multiubita Mea fiică, satana este regele minciunilor, maestrul înșelăciunii și el bîntuie liber pe pămînt, devorînd suflete în fiecare secundă. Puterea lui este sporită de faptul că cei mai mulți oameni nu cred că el există. El a luat în stăpînire inimile și sufletele oamenilor și iată cum lucrează el.

El le spune minciuni celor pe care îi infestează, pentru a-i încuraja să păcătuiască. El va convinge sufletul că păcatul este inofensiv și că este acceptabil să comită orice păcat care se asociază în mod special cu el. Aceste păcate includ justificarea oricărui act reprobabil asupra trupului, inclusiv promiscuitatea sexuală, imoralitatea, desfrîul și decadența. Cînd corpul uman este folosit ca instrument pentru a comite astfel de acte, care sunt rușinoase în Ochii lui Dumnezeu, veți ști că acesta este un semn al influenței satanice.

Cînd cel rău influențează sufletele celor din Biserica Mea desemnaţi să îndrume spiritual sufletele,  făcîndu-le să încurajeze acceptarea păcatului, el face aceasta într-un mod foarte viclean. Veți fi admonestați pentru că îl judecați pe cel păcătos, dar nici un cuvînt nu va fi rostit pentru a condamna ceea ce este păcat în Ochii lui Dumnezeu.

Cînd satana vrea să distrugă dragostea, el va face aceasta aducînd discordie în relațiile omenești; el va crea ură în inimile oamenilor, umplîndu-le capul cu minciuni, ceea ce va îi va încuraja pe oameni să se lupte între ei în conflicte și în război. El ispitește omul prin influența altor suflete, care au cedat deja tentațiilor lui.

Minciunile, blasfemiile și ura – sunt mijloacele prin care satana lucrează pentru a răspîndi infestarea sa. El amăgește sufletele într-o linişte falsă, atunci cînd un om spune altuia că păcatul nu este împotriva Legilor lui Dumnezeu, pentru că el este un lucru natural. Din această cauză, copiii lui Dumnezeu cad într-o stare de confuzie, pentru că legile date de El au fost răsturnate și oamenii sunt nehotărîţi asupra direcției pe care să o urmeze.

Nu aveți decît o singură variantă. Citiți Prasfînta Biblie și reamintiți-vă Adevărul. El este acolo și poate fi citit, negru pe alb. Dacă acceptați Adevărul conținut în Sfînta Carte a Tatălui Meu și credeți că El a dictat lui Moise Cele Zece Porunci, atunci niciodată nu trebuie să acceptați vreo altă doctrină.

Niciodată Dumnezeu nu ar dicta o altă doctrină, pentru că El a dat lumii Cuvîntul Său. Nimic din acesta nu poate fi schimbat. Omul care îndrăznește să îl schimbe, pentru a se potrivi vieții celor păcătoși, se va face vinovat de un păcat teribil și va suferi pentru acest afront adus Duhului Sfînt.

Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1270/niciodata-dumnezeu-nu-ar-dicta-o-alta-doctrina-pentru-ca-el-a-dat-lumii-cuvantul-sau/

Posted on 1 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: