Mama Mîntuirii: Am un mesaj pentru Clerul Romano-Catolic

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1274) din Cartea Adevărului

Vineri, 21 noiembrie 2014

Marie reine

 Eu sunt Imaculata Fecioara Maria, Mama lui Dumnezeu – Mama Mîntuirii. Astăzi eu am un mesaj pentru Clerul Romano-Catolic și vin la voi din partea Preaiubitului meu Fiu, Isus Cristos.

Eu fac apel la toți slujitori sfințiți ai Fiului meu, care Îl servesc pe El în aceste timpuri de mari încercări în Biserică. Voi sunteți avangarda Preasfintelor Sale Sacramente și ați fost chemați de Fiul meu ca să-L slujiți pe El în salvarea tuturor sufletelor și din acest motiv voi aveți o mare responsabilitate față de El. Datoria voastră trebuie să fie întotdeauna aceea de a-L sluji pe Fiul meu și Trupul Său – Biserica Sa – și de a asigura loialitatea față de Preasfîntul Său Cuvînt în toate timpurile.

De acum încolo vor urma timpuri de mare suferință și persecuție, iar voi trebuie să vă pregătiți pentru acest lucru acum. În viitor credința voastră va fi testată pînă la limitele ei și veți fi obligați să fiți de acord să depuneți un nou jurămînt, în care vi se va cere să arătați supunere față de o doctrină nouă, care nu va fi de la Fiul meu.

Aceia dintre voi care vor recunoaște falsa doctrină, atunci cînd aceasta vă va fi prezentată, nu trebuie să i se supună. Cînd sunteți instruiți să adaptați și să modificați Preasfintele Sacramente voi trebuie să fugiți. Biserica Fiului meu urmează să fie testată peste limita ei de rezistență. Aceia dintre voi care s-ar putea debarasa de Adevăr în favoarea noii doctrine modificate – despre care ei vă vor spune că e necesar să urmeze nevoile omului – să știți că aceasta va fi o mare trădare a Cuvîntului lui Dumnezeu.

Ca urmare a Sfintelor voturi pe care voi le-ați depus ca să-L slujiți pe Fiul meu, voi aveți o datorie față de copiii lui Dumnezeu, aceea de a-i hrăni cu Trupul și Sîngele Fiului meu, Isus Cristos. Cu toate acestea, va veni o vreme cînd veți fi obligați să modificați Sfînta Jertfă a Liturghiei. Unii dintre voi veți ști pe loc că se comite o mare greșeală și de aceea trebuie să întoarceți spatele.

Voi trebuie să continuați să hrăniți sufletele celor care se bazează pe voi ca să-i hrăniți cu Preasfînta Euharistie. Dacă rămîneți loiali Fiului meu și continuați să îi seviți pe copiii lui Dumnezeu, conform datoriei voastre, voi Îl veți sluji pe El cu mare deminitate. Eu vă cer să vă rugați Preasfîntul Meu Rozar zilnic ca să vă dea puterea de care aveți nevoie și să vă protejeze împotriva satanei, fiindcă acele timpuri care urmează și aproape că sunt asupra voastră, vor deveni insuportabile. Păstrînd în permanență Pecetea Dumnezeului celui Viu apoape de voi, veți primi o Protecție suplimentară împotriva celui rău.

Vor fi mulți preoți dintre voi care nu vor găsi curajul de a susține Cuvîntul lui Dumnezeu, însă voi niciodată nu trebuie să vă temeți să arătați loialitate Fiului meu. Pentru că dacă voi Îl trădați pe Fiul meu voi veți trage după voi suflete inocente care involuntar se vor trezi induse în eroare și duse într-o teribilă întunecime.

Satana a pătruns în Biserica Fiului meu de ceva vreme dar de fiecare dată cînd haosul și confuzia pe care le-a provocat au devenit insuportabile, acestea au fost risipite datorită credinței prea iubiților slujitori sfințiți ai Fiului meu. Acum cînd credința multor preoți a fost slăbită și în unele cazuri complet distrusă, porțile iadului s-au deschis și vă paște un mare pericol.

Niciodată să nu fiți tentați să renunțați la ceea ce Fiul meu v-a învățat. Fiul meu nu s-a schimbat. Cuvintele Lui rămîn săpate în Stînca pe care a fost construită Biserica Sa. Sacramentele Sale aduc sufletelor Lumina de care acestea au nevoie pentru a susține viața. Dacă voi Îl trădați pe Fiul meu, voi distrugeți însăși viața, pentru că fără Prezența Fiului meu lumea nu ar mai exista astăzi.

Binecuvîntați sunt cei care Îl iubesc pe Fiul meu cu adevărat, pentru că ei vor fi cei care vor conduce prin exemplul lor.

 Preaiubita voastră Mamă,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1274/mama-mantuirii-am-un-mesaj-pentru-clerul-romano-catolic/

Posted on 2 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: