Spiritul diabolic al Izabelei va face tot ce îi stă în putință pentru a se infiltra în Biserica Mea de pe pămînt

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1275) din Cartea Adevărului

Duminică, 23 noiembrie 2014

Ultima cină

 Multiubita Mea fiică, spiritul diabolic al Izabelei a pus la cale un mare asalt împotriva Misiunii Mele de a salva sufletele.

Această trădătoare și distrugătoare a profeților lui Dumnezeu s-a stabilit pe pămînt ca învățător de la Dumnezeu și s-a manifestat printre cei ai Mei pentru a-i seduce și a-i îndepărta de Biserica Mea, în ceea ce va constitui cea mai mare apostazie a tuturor timpurilor. Ea va fi răspunzătoare de adulterul comis de Biserica Mea cu prinții lumii laice, care va aduce o uniune respingătoare în ochii lui Dumnezeu și o abominație în Ochii Săi.

Prezentă atît în inimile bărbaților cît și ale femeilor, Izabela este printre cei mai răi, inteligenți și vicleni demoni din ierarhia satanei și lucrează în multe feluri ca să îi inducă în eroare pe oamenii Mei. Ea lucrează printr-un grup care pretinde a proveni de la Mine, dar care este implicat într-un cult satanic. Versat în teologie, acest spirit demonic vorbește acestui grup folosind diferite limbi și cauzează o mare confuzie, suferință și divizare printre cei care au acceptat Cupa Mea. Acei autointitulați experți ai Cuvîntului Meu nu vin de la Mine. Și, în timp ce ura lor pentru Mine este evidentă prin murdăria care se revarsă din gurile lor, sunt alte căi prin care ei vor încerca să facă rău misiunii Mele finale.

O veți recunoaște pe această dușmancă al lui Dumnezeu prin încercările sale constante de a-i declara pe discipolii ei drept profeți ai lui Dumnezeu. Mulți dintre ei vor ieși în față și vor declara că prin ei vorbesc Eu, Isus Cristos. Izabela va face să înflorească și să crească minciunile, lipindu-și spiritul ei malefic și arogant de profeții autodeclarați, care vor încerca apoi să folosească această misiune pentru a da legitimitate vocilor lor.

Spiritul malefic al Izabelei va face tot ce îi este în putință pentru a se infiltra în Biserica Mea de pe pămînt, folosind toate tacticile imaginabile. Prin influența pe care o are, ea va îndepărta de Mine multe suflete bune din Biserica Mea și va submina Cuvîntul lui Dumnezeu. Lucrînd printre bărbați, cît și printre femei, ea va folosi vrăjitoria și farmecele pentru a crea impresia unor miracole. Ea este un alt adversar al Meu care, sub influența lui Baal, va încerca să facă rău adevăraților vizionari ai lui Dumnezeu în bătălia finală pentru suflete.

Feriți-vă de cei care își etalează cunoștințele de teologie și care îndrăznesc să spună că vin de la Mine, deși tot ceea ce rostesc ei tîșnește din gelozia și ura intensă față de profeții lui Dumnezeu. Astfel de suflete infestate vor încerca să vă manipuleze și să-i intimideze pe toți cei care li se opun. Dacă veți continua să urmați misiunea Mea finală pe pămînt pentru a salva sufletele, ei vor face tot ce pot pentru a vă epuiza forțele.

Cei care sunt influențați de spiritul Izabelei vor lucra fără oboseală pentru a Mă ataca. Acest spirit malefic, prin sufletele slabe pe care le capturează, va folosi mijloace demonice pentru a jigni și umili pe cei care Mă urmează și pentru a incita ura împotriva lor. Cînd vă veți confrunta cu aceste suflete infestate, fugiți! Nu îi subestimați, pentru că, sub influența Izabelei, ei vor încerca să facă un rău greu de imaginat acelora care li se împotrivesc.

Învățați să recunoașteți spiritul malefic al Izabelei, pentru că, prin cei pe care îi posedă, ea va vorbi cu o mare autoritate despre Mine. Ei vor grăi etalînd o cunoaștere aprofundată a Sfintelor Sacramente și vor folosi citate din Sfînta Biblie, însă numai pentru a le transmite greșit, pentru a submina Cuvîntul Meu. O veți vedea pe Izabela atacînd această misiune cu o ură arzătoare. Discipolii săi devotați sunt încăpățînați, dominatori, plini de mîndrie și profund dedicați acestui adversar al Meu care a pus stîpînire pe sufletele lor cu influența sa puternică. Niciodată nu trebuie să aveți de-a face cu spiritul lui Izabelei, pentru că dacă veți face aceasta, ea vă va distruge întocmai așa cum a făcut și cu acele cohorte ale ei.

Luați aminte la oricine iese în față și spune că a fost trimis de Mine pentru a răspîndi cuvîntul Meu. Să știți că Eu nu am mai numit nici un profet pentru a comunica lumii  Cuvîntul Meu, de cînd a început această Misiune. Dar acești falși profeți vor ieși, cu zecile, fiecare încercînd să îl întreacă pe celălalt. Atunci ei vor încerca să folosească această Misiune ca să adune sprijin pentru a răspîndi neadevăruri. Toți cei care ar putea fi seduși de maleficul spirit al Izabelei și care răspund acestui spirit, în orice mod, vor descoperi în scurt timp că întreaga lor dragoste pentru Mine s-a sfîrșit brusc. Vă veți pune sufletul în mare pericol atunci cînd veți ceda minciunilor Izabelei, care este trimisă din măruntaiele abisului pentru a distruge Biserica Mea și pe Profeții Mei din aceste timpuri.

Isus al vostru

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1275/spiritul-diabolic-al-lui-jezebel-izabela-va-face-tot-ce-ii-sta-in-putinta-pentru-a-se-infiltra-in-biserica-mea-de-pe-pamant/

 

Posted on 2 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: