Oamenii au pierdut iubirea din viața lor pentru că nu Mă mai venerează pe Mine

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1279) din Cartea Adevărului

Joi, 27 noiembrie 2014

Isus

 Multiubita Mea fiică, o mare parte din suferința pe care o vor îndura oamenii în anii ce vor veni, va fi suferință în spirit.

Suferința în spirit nu va fi simțită doar de către cei care Mă urmează și care rămîn fideli Cuvîntului lui Dumnezeu, ci de toți oamenii, indiferent de credința lor. Satana și demonii săi, de la cel mai mare în grad și pînă la cel mai mic, cutreieră pămîntul răspîndind ura printre copiii lui Dumnezeu. Ura a cuprins rasa omenească și poate fi întîlnită sub multe forme. Cînd satana îl ispitește pe un om învăluindu-l cu un înveliș de ură, el face acest lucru creînd în persoana vulnerabilă un sentiment de gelozie care curînd se transformă în ură. Ura se răspîndește și îi afectează pe oamenii de toate vîrstele.

Spiritul iubirii și carității, care era odată prezent în inima oamenilor, a slăbit acum, iar asta înseamnă că a fost frîntă iubirea care ținea laolaltă comunitățile, națiunile și țările. Oamenii au pierdut iubirea din viața lor pentru că nu Mă mai venerează pe Mine. Eu, Isus Cristos, am fost uitat. Ei sunt atît de ocupați cu problemele lor lumești încît şi-au creat, lor înșiși, o existență singuratică. Odată ce lipsește iubirea din viața voastră, o mare parte din voi este lăsată să se usuce și să se ofilească precum o plantă fără apă.

Dumnezeu este iubire și cînd iubirea este prezentă, în lume există o mai mare armonie și pace. Opusul iubirii este ura, care vine de la diavol. Dacă permiteți urii să vă cuprindă inimile, ea se va infecta înlăuntrul vostru și va crește ca un cancer, pînă cînd vă va devora. Ura distruge vieți și creează diviziuni îngrozitoare. Ea vă otrăvește sufletul. Ea creează o adîncă nefericire în sufletele celor care i-au permis să dicteze asupra fiecărei acțiuni a lor. Ura se răspîndește de la un suflet la altul foarte repede, pentru că, odată ce intrați în legătură cu o persoană plină de ură, ea vă va controla încercînd să vă facă să ascultați motivele pe care vi le va prezenta ca să-și justifice ura.

Creștinii care au permis urii să îi infesteze nu trebuie să cedeze niciodată tentației de a folosi Numele Meu Preasfînt pentru a incita la ură, de orice fel, împotriva unei alte ființe umane. Trebuie să-Mi cereți Mie să vă scap sufletul de ură pentru că, dacă îi permiteți urii să preia controlul asupra sufletului vostru, voi nu veți vedea niciodată Fața Mea.

Folosiți timpul ce v-a fost acordat, pentru a Mă iubi și mai mult pe Mine, pentru că atunci cînd Mă iubiți pe Mine cu adevărat, această iubire va fi reciprocă. Atunci voi veți fi incapabili să participați la orice tip de dialog în care este prezentă ura.

Iubiți-Mă pe Mine și vă va fi mai ușor să-i iubiți pe alții. Dacă urîți o altă persoană, atunci nu Mă cunoașteți pe Mine.

Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1279/oamenii-au-pierdut-iubirea-din-viata-lor-pentru-ca-nu-ma-mai-venereaza-pe-mine/

Posted on 10 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: