Cei care i-au cedat fiarei dreptul lor din naștere nu vor veni niciodată în fața Mea

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1281) din Cartea Adevărului

Sîmbătă, 29 noiembrie 2014

206-christ-roi

Multiubita Mea fiică, Eu Îmi manifest Divinitatea tocmai prin cei slabi, vulnerabili, singuri și umili. Puterea Mea cuprinde aceste suflete în Voința Mea Sfîntă și, prin ele, Eu pot să Îmi împlinesc Planul de salvare al omenirii.

Cînd cei care au fost chemați de Mine pentru a proclama Sfîntul Meu Cuvînt sunt îndepărtați de la lucrările Sfinte din cauza păcatului mîndriei, ei încearcă să explice Cuvîntul Meu folosind o considerație exagerată față de inteligența lor omenească. Ei uită că le-a fost menit să Mă urmeze și că Sfîntul Meu Cuvînt este cel care trebuie auzit, iar nu sunetul propriilor lor voci. Păcatul poftelor este cel care îi va face să se debaraseze de Cuvîntul Meu, în încercarea lor ambițioasă de a Mă pune în umbră pe Mine și de a căuta propria lor glorie. Prin lene, păcatul care vine din comoditate, ei se vor face vinovați de trădarea finală, atunci cînd nu Îmi vor mai rămîne loiali Mie din cauza lipsei de credință și de curaj.

Și astfel va fi, în ultima etapă dinaintea celei de A Doua Mea Veniri, cînd aceia care se consideră mai merituoși, mai calificați, dar care sunt plini de mîndrie, vor primi o mustrare amară și se vor prăbuși. Cei slabi, cei umili, cei de jos, care sunt considerați de discipolii din Biserica Mea ca fiind de neluat în seamă, dar care se vor agăța de Adevăr, vor fi cei pe care Eu îi voi învălui în Ziua cea Mare. Eu îi voi chema pe ei și le voi face semn să vină la Mine atunci cînd îi voi aduna în Împărăția Mea. Ei vor plînge cu lacrimi de bucurie.

Apoi, Eu îi voi aduna pe aceia care nu Mă cunosc, dar care vor fi treziți de Lumina Mea – sufletele bune, cu inimi de aur – și le voi spune “veniți aici, în Refugiul Meu”. Și apoi, păcătoșii care au comis atrocități teribile, dar care au implorat Milostivirea Mea, vor fi chemați și Eu le voi spune, ”veniți, vă iert, deoarece ați căutat reconcilierea”.

Și apoi, acei trădători ai Mei care M-au cunoscut odată dar care Mi-au întors spatele, vor veni, dar nu Mă vor putea privi în Ochi, nici nu vor căuta Milostivirea Mea, și atunci Eu le voi spune: ”depărtați-vă de la Mine, voi nu sunteți potriviți pentru a intra în Împărăția Mea”.

Ultimii, aceia care au cedat fiarei dreptul lor din naștere, nu vor veni niciodată înaintea Mea, pentru că vor fi aruncați în foc împreună cu cei care Mi-au pierdut sufletele celor din Biserica Mea de pe pămînt, care i-au urmat orbește în întunericul nopții.

Atunci totul va lua sfîrșit și iată, într-o clipită, un nou început – o nouă lume pe pămînt, așa cum a fost menit să fie. O lume fără sfîrșit.

Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1281/cei-care-i-au-cedat-fiarei-dreptul-lor-din-nastere-nu-vor-veni-niciodata-in-fata-mea/

Posted on 11 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: