Dacă adoptați practicile new age, Mă negați pe Mine

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine
Mesajul (1286) din Cartea Adevărului

Sîmbătă, 6 decembrie 2014

Isus

Multiubita Mea fiică, cum se poate că aceia care nu acceptă Existența Mea sau Divinitatea Tatălui Meu Veșnic, sunt atît de dornici să adopte dumnezei falși, care sunt propriile lor creații?

Cînd Prezența Mea este simțită de sufletele care resping Existența Mea, ele simt nevoia de a riposta fără scrupule. Ei sfidează, ridiculizează și își bat joc de Prezența Mea, fie ea în Biserica Mea, în Cărți, în Cuvînt sau atunci cînd Eu sunt prezent în alte suflete. Prezența lui Dumnezeu este atotputernică și este simțită în mod foarte dureros de acele suflete care sunt în întuneric. Acesta este motivul pentru care ei reacționează cu atîta venin la orice referire la Mine. Acești oameni au față de Mine o ură adînc înrădăcinată și nu reușesc să priceapă cum pot ei urî pe cineva care, din punctul lor de vedere, nici nu există.

Eu îi avertizez pe toți cei care adoptă spiritualități false și care idolatrizează sau sunt obsedați de orice nu vine de la Mine. Dacă vă deschideți sufletele oricăror tărîmuri spirituale, nu de Mine Făcute, voi veți deschide ușa demonilor care vă vor atrage în mod viclean în lumea lor întunecată. Oricum, pacea pe care voi credeți că o primiți în urma practicilor new age va fi de scurtă durată. Și, pe măsură ce căutați tot mai mult, voi veți intra apoi într-o stare în care conștiința voastră va fi acaparată de acei inamici ai lui Dumnezeu, pînă în punctul în care nu veți mai reuși să vă eliberați de sub stăpînirea lor. Voi nu veți găsi niciodată pacea dacă venerați dumnezei falși.

Lumea este impregnată de doctrine, dumnezei și religii false. Există doar un singur Dumnezeu adevărat și voi puteți veni la El numai recunoscînd Marele Sacrificiu pe care El l-a făcut atunci cînd M-a trimis pe Mine, Fiul Său Unul Născut, ca să vă aduc eliberarea din capcanele celui rău.

Cei care Mă cunoașteți, însă sunteți preocupați de alte doctrine, să știți următoarele: dacă adoptați practicile new age, Mă negați pe Mine. Dacă Biserica Mea acceptă alte credințe, care nu sunt de la Mine, atunci ei Mă trădează.

Momentul în care Nașterea Mea se celebrează arătînd devotament față de alte religii, care nu sunt de la Mine, va fi una dintre cele mai mari trădări ale Adevărului.

Isus al vostru

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1286/daca-adoptati-practicile-new-age-ma-negati-pe-mine/

Posted on 17 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: