Mama Mîntuirii: Eu am fost trimisă ca mesager al Său de-a lungul veacurilor

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine
Mesajul (1289) din Cartea Adevărului

Marți, 9 decembrie 2014

Marie reine

Draga mea copilă, eu sunt Imaculata Fecioară Maria, Mama lui Dumnezeu și vin să vă dezvălui scopul misiunii mele pe pămînt.

Eu sunt slujitoarea Domnului și am fost aleasă de Tatăl meu Ceresc să-l nasc pe Fiul Său, Isus Cristos, Mîntuitorul Lumii. La fel cum am fost chemată să îndeplinesc Voia sa preasfîntă prin nașterea Fiului Său Unul Născut, care a fost trimis ca să dea viață veșnică tuturor copiilor Săi, tot așa eu am primit rolul de a fi mesagerul Său de-a lungul veacurilor. Eu am fost trimisă ca mesager al Său pentru a revela misterele Împărăției Sale Cerești și de fiecare dată eu am venit în Numele Său Sfînt să dau mesaje importante lumii. Eu nu am venit niciodată cu de la mine putere, deoarece nu mi s-a dat niciodată această împuternicire. Eu am venit în Numele lui Dumnezeu, ca slujitoare credincioasă a Sa, pentru Slava lui Dumnezeu, ca El să poată astfel să cheme sufletele în Divina Sa Milostivire. Acum eu vin din nou, în această ultimă misiune, aprobată de Binecuvîntata Preasfîntă Treime, pentru salvarea sufletelor.

Eu am avut un rol important în Venirea lui Mesia, prima oară și eu vin ca sfînt mesager al Său, în final, în aceaste vremuri din urmă, înainte ca El, Fiul meu, să se arate la a Doua Sa Venire.

Cînd, de-a lungul veacurilor, eu am apărut în aparițiile de pe pămînt, lumii i s-a dat un semn. În multe cazuri eu am revelat profeții importante prin Darul locuțiunii interioare, însă în unele cazuri, nu s-a zis nimic nimănui. În schimb, a fost dat un semn iar cei binecuvîntați cu discernămînt au înțeles ceea ce a vrut Dumnezeu să știe copiii Săi. El a aprobat aceste intervenții divine datorită generozității sale, pentru că unica Sa dorință a fost să salveze sufletele.

Tatăl Meu Veșnic, Care a creat toate lucrurile din nimic, intervine doar atunci cînd El dorește să-i salveze pe copiii Lui de la amăgirile care sunt sădite în inima lor. Atunci cînd cel rău creează haos, Dumnezeu întotdeauna intervine ca să deschidă inimile copiilor Lui față de Marea Iubire pe care o are El pentru fiecare dintre ei. Acceptați cu bunăvoință această misiune, dragi copilași și dați mulțumire lui Dumnezeu pentru Marea Sa Milostivire fără de care multe suflete ar fi pierdute.

Mama voastră Preaiubită,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1289/mama-mantuirii-eu-am-fost-trimisa-ca-mesager-al-sau-de-a-lungul-veacurilor/

 

Posted on 19 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: