Lucrările voastre pentru alții nu vor însemna nimic pentru Mine, pentru că voi veți fi judecați după loialitatea voastră față de Adevăr

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1292) din Cartea Adevărului

Duminică, 14 decembrie 2014

206-christ-roi

 Multiubita Mea fiică, poporul Meu a primit un mare Dar de la Mine, prin Moartea Mea pe Cruce. Acest Sacrificiu, oferit pentru a răscumpăra lumea de la moarte sigură, este parte a Legămîntului Final al Tatălui Meu înainte de Măreața Zi cînd El îi va salva pe ai Săi rămași pe pămînt.

Generații după generații au spus Adevărul conținut în Cartea Tatălui Meu, iar slujitorii Săi sfințiți au susținut Cuvîntul lui Dumnezeu. Cît de mult ați uitat voi și cît de puțin cunoașteți! Mulți dintre cei desemnați să vă conducă au greșit, iar capetele lor mîndre, ridicate semeț atunci cînd răstălmăcesc Cuvîntul lui Dumnezeu, se vor pleca de rușine și teamă atunci cînd se vor confrunta cu Avertismentul din Ceruri. Acestor slujitori sfințiți le spun aceasta.

Lucrările voastre pentru alții nu vor însemna nimic pentru Mine, pentru că voi veți fi judecați după loialitatea voastră față de Adevăr. Eu vă voi pedepsi și Dreptatea Mea nu se va domoli pînă cînd nu veți zdrobi legile voastre păgîne și nu veți proclama Cuvîntul dat vouă cu atîta vreme în urmă. Disprețul vostru față de Legile lui Dumnezeu Mă face să simt o mare rușine, dar înșelăciunea voastră, care Mă va costa suflete, vă va duce pe voi la pieire. Aceia dintre ai Mei care trăiesc după Cuvîntul lui Dumnezeu, deși voi îi considerați neînsemnați, vor ședea pe Scaunele de Judecată atunci cînd voi veți fi chemați înaintea Mea, ca să dați socoteală pentru că ați indus Poporul Meu în eroare. Puteți crede că puterea și influența voastră sunt în afara oricărui reproș, dar să știți că gloria voastră se va stinge repede, veșmintele voastre albe și aurite se vor transforma în zdrențe și coroanele voastre sclipitoare vor fi înlocuite de buruieni.

Dintre toate păcatele din lume, nici unul nu este mai rău în Ochii Mei decît cel al acelor ipocriți care pozează în slujitori ai Mei dar nu Mă slujesc pe Mine. Cînd va veni timpul, iar voi veți rosti blasfemii împotriva Mea și îi veți hrăni pe copiii lui Dumnezeu cu minciuni despre ce înseamnă păcat, Eu voi trimite asupra voastră o pedeapsă atît de mare încît vă va tăia respirația. Grindină de mari dimensiuni va fi aruncată din Ceruri și mari inundații vor distruge fiecare Biserică ce a fost predată dușmanilor Mei și în care ei vor profana Altarele Mele. Pentru că fiecare crimă pe care o comiteți împotriva Mea, voi o comiteți împotriva unui copil al lui Dumnezeu. Și astfel eu vă voi trimite avertisment după avertisment pînă cînd veți respinge noua doctrină falsă, pînă cînd veți rosti Adevărul – Sfîntul Cuvînt al lui Dumnezeu – și pînă cînd veți apăra Sacramentele așa cum ați fost învățați la început.

Prin aceste mesaje Eu vă voi reaminti despre Adevăr și voi continua să vă avertizez pînă în ziua în care vă veți decide pe cine alegeți – pe Mine sau pe aceia care pretind că sunt Ai mei dar care sunt sclavii fiarei.

Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1292/lucrarile-voastre-pentru-altii-nu-vor-insemna-nimic-pentru-mine-pentru-ca-voi-veti-fi-judecati-dupa-loialitatea-voastra-fata-de-adevar/

Posted on 29 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: