Oh, ce bucurie Mi-ar face ei dacă s-ar întoarce la Mine în Ziua de Crăciun

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1296) din Cartea Adevărului

Luni, 22 decembrie 2014

Isus

 Multiubita Mea fiică, acesta este un mesaj pentru lume, pentru Ziua de Crăciun. În timp ce sărbătoriți cu toții Nașterea Mea, permiteți-Mi să pătrund în inima voastră în această zi specială, pentru că această zi este a Mea.

Invitați-Mă în casele voastre ca pe un musafir de onoare și prezentați-Mă celor din familia voastră, prietenilor și vecinilor, care poate că au uitat de Mine. Deși Crăciunul este o sărbătoare despre Mine, în mijlocul marii veselii care are loc, Eu sunt ignorat. Lăsați ca amintirea Mea să vă înveselească inimile, să vă aducă bucurie și să vă aducă speranță pentru viitor – un viitor pe care Eu vi l-am asigurat din ziua în care M-am născut.

Amintiți-le, celor care nu Mă mai onorează, despre Iubirea pe care o am pentru ei și cît de mult tînjesc să fac parte din nou din viața lor. Oh, ce bucurie Mi-ar face ei dacă s-ar întoarce la Mine în Ziua de Crăciun și dacă M-ar ruga să le aduc Pacea și Iubirea Mea. Dacă ei ar veni la Mine în Ziua de Crăciun, Eu i-aș învălui în siguranța Refugiului Meu Divin și niciodată nu i-aș mai lăsa să se despartă de Mine.

Multiubiții Mei discipoli, voi sunteți Familia Mea și Eu sunt familia voastră. Prin Milostivirea Mea, Eu vă voi lua la Pieptul Preaiubitului Meu Tată, Care vă iubește cu pasiunea unui părinte cu inima iubitoare. Oh, cît de mult vă iubește El și cît de multă bucurie simte El cînd voi Mă recunoașteți pe Mine și apelați la Mine pentru Ajutor.

Voi însemnați totul pentru Mine și Iubirea Mea pentru voi este atotcuprinzătoare, într-un mod care este peste puterea voastră de înțelegere. Prin urmare, Eu voi lupta pentru fiecare dintre voi, cu o compasiune fierbinte și cu o puternică hotărîre ca să vă salvez sufletele de la nelegiuirile dușmanilor Mei. Eu vă păzesc sufletele cu mare gelozie și voi duce lupta cea dreaptă ca să vă aduc întregi și în siguranță în Împărăția Mea. Indiferent cît de mult Mă vor înfrunta, cît de mulți Creștini vor avea de suferit umilințe în Numele Meu și cît de multe ispite sunt puse înaintea voastră de către adversarul Meu, Eu tot voi cîștiga această bătălie pentru suflete. Aceasta este situația și nimic nu poate sta între Dumnezeu și copiii Săi pentru că El nu va permite asta. Omul care face astfel, va fi înlăturat. Ura va fi distrusă și minciunile vor fi dezvăluite din cauza lipsei lor de fundament. Adevărul va rezista testului timpului.

Eu voi veni curînd să-i unesc pe copiii lui Dumnezeu – Familia Sa prețioasă. Înălțați-vă inimile, nu permiteți vrăjmașilor Mei să descurajeze sufletele voastre și lăsați ca speranța să fie unicul vostru gînd. Aveți deplină încredere în Marea Mea Milostivire și fiți gata să Mă primiți înapoi în viețile voastre pe Mine, Salvatorul și Mîntuitorul vostru. Bucurați-vă pentru că Promisiunile Mele vor aduce cu ele motivul celei mai mari bucurii. Acest Crăciun va fi plin de bucurie, căci Timpul Meu este scurt.

 Preaiubitul vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1296/oh-ce-bucurie-mi-ar-face-ei-daca-s-ar-intoarce-la-mine-in-ziua-de-craciun/

Posted on 29 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: