Copilaşilor, semnificaţia Crăciunului, care este iubire şi slujire, este înlocuită printr-un consum exagerat

Apelul Copilului Divin către oamenii de bunăvoinţă

23 decembrie 2014

Creche

Pacea mea, umilinţa şi iubirea să fie cu voi toţi.

Copilaşilor, un alt Crăciun se apropie şi mă voi naşte din nou spiritual în toate inimile binevoitoare; profitaţi de aceste ultime celebrări ale Crăciunului în familie şi rugaţi-vă pentru că vor veni zilele în care Crăciunul va fi abolit şi a-l sărbători va constitui un delict. Copilaşilor, semnificaţia Crăciunului, care este iubire şi slujire, este înlocuită printr-un consum exagerat. Eu, Copilul din Betleem sînt înlocuit printr-o formă de materialism şi consum autointitulat Santa Claus.

Slugile adversarului meu sînt Irozii acestor ultime timpuri care discreditează adevărata semnificaţie a Crăciunului prin intermediul mijloacelor de comunicare, făcînd din aceste sărbători o perioadă a consumului, risipei şi păcatului. Crăciunul este iubire şi slujire, iertare şi contemplare în familie, în jurul naşterii mele.

Crăciunul este umilinţa care vă aminteşte că Dumnezeu se face om în mijlocul vostru şi se naşte în sărăcie, pentru ca şi voi să învăţaţi să fiţi umili şi simpli şi să înţelegeţi că sărbătoarea Crăciunului înseamnă a împărţi cu cei mai nevoiaşi.

Copilaşilor, în timpul adversarului meu, Crăciunul va fi abolit şi oricine îl va sărbători va fi închis de către autoritatea religioasă care va fi creată de către Noua Ordine Mondială; sărbătoriţi-l în familie şi în jurul ieslei, contemplaţi umilinţa şi iubirea lui Dumnezeu făcut om care din nou se va naşte în ieslea inimii oamenilor de bunăvoinţă.

Eu sînt Copilul din Betleem care vrea să se nască în voi, pregătiţi-mi un leagăn în inimile voastre şi pregătiţi spiritul vostru pentru a mă primi; oferiţi-mi iubire, umilinţă şi o dorinţă sinceră de schimbare în vieţile voastre.

Eu sînt Lumina Lumii care vine să lumineze întunericul vostru şi să vă elibereze de jugul păcatului.

Amintiţi-vă deci, că sărbătoarea Crăciunului nu este nici consum excesiv, nici risipă, ci un timp al iubirii, iertării, carităţii şi înainte de toate un dar pentru cei mai nevoiaşi.

Vă iubesc, fie ca în noaptea de Crăciun să mă lăudaţi şi să mă aşteptaţi cu bucurie, unindu-vă cu Corul Îngerilor care cîntă: Mărire lui Dumnezeu în cer şi pe pămînt pace oamenilor de bunăvoinţă.

Eu sînt cadoul vostru, Copilul Divin din Betleem.

Faceţi cunoscute lumii întregi mesajele mele.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html

Copyright © 2013-2014 Revelații ale cerului

Posted on 30 decembrie 2014, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: