Mama Mîntuirii: Voia lui Dumnezeu este un mister pentru cei mai mulți dintre voi

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1300) din Cartea Adevărului

Sîmbătă, 27 decembrie 2014

Sfinta Fecioara

 Iubiții mei copilași, trebuie să vă încredeți întotdeauna în Voia Fiului meu, căci Milostivirea Sa este atît de mare încît El nu va permite ca prea multă nelegiuire să devoreze lumea.

Dacă Fiul Meu intervine în vreun act care duce la desacralizare, oricare ar fi ea, El face aceasta pentru a menține credința. Cuvîntul Fiului meu este sacrosanct și Voia Sa Îi aparține, pentru a face ceea ce El dorește. Și voia voastră vă aparține, însă dacă aceasta este oferită de bună voie lui Dumnezeu atunci Voia Sa e cea care se împlinește.

Încredeți-vă, încredeți-vă, încredeți-vă în Fiul meu, căci toate lucrurile sunt conform cu Voia Sa. Dacă El permite răului să înflorească și discipolilor Săi să fie înșelați de către inamicii Săi, atunci așa e Voia Sa și aceasta se face pentru a pune la încercare credința celor credincioși. Voia lui Dumnezeu este un mister pentru cei mai mulți dintre voi și El poate hotărî ce este necesar, în orice moment, pentru binele omenirii.

Trebuie să vă lăsați inimile să rămînă pe pace, cu încredere și iubire pentru Fiul meu, Isus Cristos. El este foarte prezent printre voi iar voi trebuie să fiți recunoscători pentru asta, căci, fără Sfînta Sa Prezență, întunericul ar acoperi pămîntul.

Iubita voastră Mamă,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1300/maica-mantuirii-voia-lui-dumnezeu-este-un-mister-pentru-cei-mai-multi-dintre-voi/

 

Posted on 31 decembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: