Turma mea, am nevoie de colaborarea voastră totală pentru a răspîndi în lumea întreagă armura spirituală dată slujitorului meu Enoh pentru aceste ultime timpuri!

Apelul urgent al lui Isus, Bunul Păstor către turma sa

30 decembrie 2014

Isus Pastorul

Credincioşilor turmei mele, pacea mea să vă însoţească şi lumina Spiritului Sfînt să vă călăuzească.

Zilele marii nenorociri se apropie, ora libertăţii voastre este aproape; cu fiecare zi care trece atacurile adversarului meu asupra turmei mele sînt mai puternice, prin urmare voi trebuie să vă puneţi în gardă şi să fiţi vigilenţi, pentru a putea respinge atacurile spiritelor răului şi ale reprezentanţilor săi tereştri. Armura spirituală este esenţială, trebuie s-o puneţi înainte de a ieşi în stradă şi înainte de a vă culca, pentru că voi ştiţi bine că adversarul meu nu renunţă la a căuta modalitatea de a vă face să vă rătăciţi.

Turma mea, am nevoie de colaborarea voastră totală pentru a răspîndi în lumea întreagă armura spirituală dată slujitorului meu Enoh pentru aceste ultime timpuri!

Acesta este timpul în care voi trebuie să începeţi să-i acordaţi mesagerului meu totala voastră colaborare şi asistenţă, ca el să poată duce la bun sfîrşit misiunea pe care i-am încredinţat-o, de a pregăti spiritual turma mea, pentru marea bătălie spirituală care se apropie. Amintiţi-vă, cu o floare nu se face primăvară, în consecinţă, vă chem pe toţi cei care sînteţi ai turmei, să vă uniţi şi să-l ajutaţi pe Enoh al meu, ca el să poată îndeplini această profeţie.

Credincioşilor turmei mele, deschideţi uşile caselor mele ca poporul meu să vină să mă onoreze şi să vorbească cu mine! Ora mea se apropie şi timpul marii nelegiuiri bate la uşă şi voi ştiţi bine că, atunci cînd se va întîmpla, eu voi fi dat afară din casele mele. Să nu vă faceţi vinovaţi de neglijenţă şi apatie, pentru că nu doriţi să auziţi chemarea mea şi nu doriţi s-o puneţi în practică.

Ieri ca şi astăzi, mă fac cunoscut poporului meu prin intermediul slujitorilor mei, profeţii; ascultaţi-mă şi fiţi atenţi la cuvintele mele, ca să nu vă plîngeţi atunci cînd vă voi chema să daţi socoteală pentru acţiunile voastre. Viitoarea mea venire se apropie şi am nevoie ca poporul meu să fie pregătit să mă primească.

Poporul meu, ora marii voastre purificări este pe punctul de a începe; înţelegeţi ceea ce vă spun, pentru a nu fi prea tîrziu pentru voi; priviţi toate semnele pe care vi le dau în cer şi pe pămînt ca să cugetaţi şi să vă treziţi din amorţeala voastră spirituală. Din nou veţi asculta trompetele în cele patru puncte cardinale ale creaţiei şi cînd ele vor înceta să sune, veţi şti deja că sînteţi în timpul marii purificări; timpul justiţiei în care totul va fi haos şi confuzie.

Fac un apel urgent la întreaga mea turmă, să se pregătească spiritual pentru marele Armaghedon care se apropie. Ridicaţi-vă poporul meu, fiindcă invadatorul este aproape şi vine să vă distrugă, vine să ia în stăpînire pămîntul vostru!

Uniţi-vă cu Armatele mele cereşti şi invocaţi Numele Sfînt al Mamei Mele, ea vă va călăuzi de-a lungul rugăciunii Sfintului Rozar; nu uitaţi de puterea Sîngelui meu; consacraţi-vă lui şi rugaţi-vă rozarul Preţiosului meu Sînge pentru a putea învinge atacurile forţelor răului. Armura spirituală va fi fortăreaţa voastră, purtaţi-o tot timpul şi vă asigur că sufletul vostru nu se va pierde.

Vă spun din nou ca Suprem şi Veşnic Păstor, primiţi-i pe mesagerii mei şi neteziţi-le drumul pentru ca atunci cînd îşi vor face apariţia, să-i ajutaţi cu toate mijloacele de care au nevoie în îndeplinirea misiunii lor.

Pacea mea v-o las vouă, pacea mea v-o dau vouă. Căiţi-vă şi convertiţi-vă, fiindcă Împărăţia lui Dumnezeu este aproape.

Învăţătorul şi Conducătorul vostru, Isus Bunul Păstor din toate timpurile.

Creştinilor turmei mele, faceţi cunoscute lumii întregi mesejele mele.

Armadura spiritual

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

 

Posted on 6 ianuarie 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: