Fiii întunericului au început să se facă cunoscuţi, îi veţi recunoaşte după fructele lor

Apelul urgent al Sfintei Fecioare către copiii lui Dumnezeu

16 februarie 2015

Maria Rosa

Copilaşii inimii mele, pacea lui Dumnezeu să fie cu voi şi protecţia mea maternă să vă însoţească totdeauna.

Fiii întunericului au început să se facă cunoscuţi şi voi îi veţi recunoaşte după fructele lor. Adeversarul meu şi uneltele sale caută întotdeauna să atragă atenţia. Cîtă tristeţe resimt în inima mea de mamă a omenirii văzînd atîtea suflete care îl slujesc pe adeversarul meu în această lume şi care şi-au vîndut sufletul în schimbul celebrităţii, puterii şi banului! Sărmanele suflete cred că este un joc şi nu ştiu ce le aşteaptă în veşnicie!

Muritorilor, înţelegeţi că adversarului meu nu-i pasă deloc de voi, ceea ce-l interesează este să vă fure sufletul. În şeol (loc subpământean asemănător infernului, care, la asiro-babiloneni și la evrei, reprezintă locuința sufletelor după moarte până la judecata de apoi. Este închipuit ca un ținut al întunericului și al umbrelor morților, unde lumina este totuna cu noaptea.-n.t.) veţi fi torturaţi de către toţi demonii pe care i-aţi slujit în această lume. Milioane de suflete îl slujesc astăzi pe adversarul meu: artişti, oameni politici, guvernanţi, prinţi, regi, oameni de ştiinţă, scriitori, sportivi, inclusiv mulţi din interiorul bisericii Fiului meu; multe suflete s-au lăsat seduse de împărăţia întunericului.

Tinerii mei, marea majoritate este pierdută datorită zeului tehnologiei, drogului, sexului, banului, orgoliului, apostaziei, alcoolismului, ocultismului şi a altor zei ai acestei lumi şi ai trupului. Această lume se află sub influenţa întunericului, pentru că ea a întors spatele Dumnezeului vieţii. Ei l-au scos pe Dumnezeu din vieţile şi din familia lor. Dacă familia, care este prima comunitate, este în criză, ce se poate aştepta din partea altor comunităţi? Singur, haosul, apostazia şi decadenţa morală şi spirituală, este cel care domneşte astăzi în această lume.

Vă spun, dacă Tatăl meu nu v-ar trimite avertismentul, cei care ar trăi în noua creaţie ar fi foarte puţin numeroşi; fără intervenţia divină creaţia ar risca să dispară. Copilaşi, totul este pe punctul de a se dezlănţui, ultimele bătăi de clopot ale îndurării se apropie de sfîrşit şi cînd aceasta se va întîmpla, nu va fi cale de întoarcere. Marea majoritate a omenirii nu crede în ceea ce va veni şi la fel ca în timpul lui Noe ei îşi continuă viaţa de fiecare zi fără să se pregătească spiritual; cînd se vor trezi din letargia lor, se vor lamenta şi va fi prea tîrziu pentru aceste suflete. Vă spun micuţilor, dacă evenimentele descrise în Sfîntul Cuvînt al lui Dumnezeu nu s-au dezlănţuit este pentru că Tatăl meu aşteaptă cu răbdare ca ultima secundă de îndurare să se sfîrşească, pentru că El aşteaptă să vadă dacă păcătosul se căieşte în ultimul moment.

Voi judecaţi ca oameni, dar Dumnezeu are alte planuri şi toate sînt îndreptate spre mîntuirea sufletului, omul este hărăzit să repete istoria sa, deoarece natura sa este păcatul şi unde domneşte păcatul se naşte orgoliul şi cu el distrugerea şi moartea. Dumnezeu este respectat pentru răbdarea sa şi cîtă tristeţe că această omenire a acestor ultime timpuri să trebuiască să cunoască dreptatea divină pentru a putea reface cursul vieţii sale! Ea continuă să refuze să accepte iubirea şi îndurarea lui Dumnezeu; ea continuă să numească bine ceea ce este rău şi rău ceea ce este bine.

Lacrimile mele nu încetează să ţîşnească, Fiul meu şi cu mine ne facem cunoscuţi prin semne şi minuni în lumea întreagă aşteptînd ca această omenire să se schimbe; dar inima oamenilor acestor ultime timpuri este de fiecare dată mai dură şi insensibilă la chemarea cerului.

Niciodată înainte nu au fost trimise în lume atîtea persoane, aşa cum se întîmplă în prezent; prin toate mijloacele cerul îşi epuizează resursele, pentru că Tatăl meu nu vrea ca voi să vă pierdeţi, ci să trăiţi cu El în veşnicie.

Cîtă tristeţe resimt văzînd că trimişii Domnului meu sînt astăzi dispreţuiţi, persecutaţi, criticaţi, puşi la îndoială şi măsuraţi cu băţul arătător al nerecunoştinţei; cînd vor sosi zilele de nelinişte vă veţi lamenta pentru că nu i-aţi ascultat. Ieri ca şi astăzi istoria se repetă. Cereţi, deci Spiritului Sfînt harul discernămîntului şi lăsaţi-vă conduşi de lumina şi înţelepciunea sa; citiţi Sfîntul Cuvînt al lui Dumnezeu şi confruntaţi-l cu mesajele pe care vi le trimitem şi astfel veţi şti să discerneţi cine vine de la Dumnezeu şi cine este unealta adversarului meu. Sfîşiaţi-vă inimile, fiindcă întoarcerea triumfală a Fiului meu se apropie.

Mama voastră, Sfînta Fecioară Maria

Faceţi cunoscute lumii întregi mesajele mele.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html

http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 25 februarie 2015, in Enoh, Marele Avertisment and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: