Copilaşilor, fiţi pregătiţi fiindcă ultima domnie a adversarului meu este pe cale să înceapă!

Apelul extrem de urgent al Sfintei Fecioare Maria către copiii lui Dumnezeu

23 martie 2015

Maria Santi

Copilaşii inimii mele, pacea lui Dumnezeu să fie cu voi şi binecuvîntarea mea şi ocrotirea maternă să vă însoţească.

Copilaşilor, în fiecare zi bătălia spirituală este mai puternică, dar nu vă fie frică; eu sînt cu voi şi vă acopăr cu mantia mea, pentru ca voi să rămîneţi uniţi în Dumnezeu şi ca forţele răului să nu poată să vă facă rău. Intensificaţi-vă rugăciunea, postul şi penitenţa pentru ca puterea răului să nu continue să se întindă şi ca tentaculele sale de răutate să fie tăiate; răutatea subjugă inima acestei omeniri, omul de astăzi s-a îndepărtat de Dumnezeu şi nu cunoaşte îndurare; mîndria va aduce moartea veşnică unei mari părţi a acestei omeniri.

Cîte haruri se pierd datorită lipsei de credinţă şi compromisului unei imense majorităţi, care trăieşte zilnic fără a evalua consecinţele pe care păcatul său le aduce sufletului său. Copilaşilor, fiţi pregătiţi fiindcă ultima domnie a adversarului meu meu este pe cale să înceapă. Timpul semnului fiarei se apropie; emisarii răului aici pe pămînt, reprezentanţii francmasoneriei vor să instaureze Noua Ordine Mondială, care ar fi începutul sclaviei poporului lui Dumnezeu. Milioane de dispozitive cutanate, pe care le numiţi microcip, sînt deja gata pentru a fi implantate în toţi acei copii ai întunericului care,cu deplin consimţămînt şi raţiune, spun nu Dumnezeului vieţii.

Copilaşilor, resimt o mare tristeţe ştiind că multe suflete se vor lăsa însemnate din lipsă de cunoaştere şi, făcînd aceasta, se vor pierde.

Voi copiii mei, trebuie să vă rugaţi pentru această nevoie, ca cerul să nu permită să se piardă atîtea suflete. Multe, de frică că-şi pierd serviciul, se vor lăsa însemnate şi altele o vor face datorită lipsei de cunoaştere. Multe din aceste suflete spun că-l iubesc pe Dumnezeu, dar aceasta din vîrful buzelor, pentru că adversarul meu le va lua ca şi cum ar fi proprietatea sa.

Semnul fiarei soseşte, fiţi atenţi copilaşii mei să nu cădeţi în această înşelătorie; voi ştiţi bine că lăsîndu-vă însemnaţi vă veţi pierde sufletele. Atenţie la zilele de vaccinare la nivel mondial, pentru că multe din aceste vaccinuri vor veni cu dispozitivul, care prin injectare, vor introduce microcipul. Multe companii multinaţionale în serviciul adversarului meu vor începe să-i însemne pe funcţionarii lor cu microcipul şi oricine va refuza să-l pună îşi va pierde serviciul. Guvernanţii în slujba adversarului meu, în fiecare din ţările lor, vor pune în aplicare utilizarea obligatorie a microcipului pentru a putea, după ei, să ofere servicii medicale cu o mai bună acoperire. După prăbuşirea economiei, Banca mondială va implementa de asemenea utilizarea microcipului în toate serviciile bancare, cel care nu va avea microcipul implantat nu va putea duce la bun sfîrşit nici o tranzacţie financiară.

În timpul Noii Ordini Mondiale, utilizarea microcipului va fi obligatorie pentru a putea accede la toate serviciile pe care le furnizează statul în diferite ţări. Copilaşii mei,vă anunţ dinainte aceasta, pentru ca voi să vă pregătiţi încă de pe acum şi nimic să nu vă ia prin surprindere. Prăbuşirea economiei la nivel mondial este aproape. Vai de cei care şi-au pus credinţa şi încrederea în zeul ban, pentru că foarte curînd ei vor cădea cu zeul lor şi nu se vor ridica!

Totul este planificat de către emisarii răului pentru a accelera apariţia lui Anticrist şi a putea astfel să pună stăpînire pe bunurile lui Dumnezeu. Amintiţi-vă copilaşilor, că cerul v-a oferit cîteva arme puternice: rugăciunea, postul şi penitenţa; aduceţi-le la îndeplinire printr-un lanţ la nivel mondial care să distrugă planurile adversarului meu şi ale cohortelor celui rău. Rugaţi-vă ca acest eveniment să nu se producă înainte ca cerul să fi prevăzut aceasta; de lanţul vostru de rugăciuni depinde prevenirea sau eşecul planurilor adversarului meu. Dacă vă rugaţi, postiţi şi faceţi penitenţă, Tatăl Meu va opri acest eveniment pentru ca voi să vă pregătiţi mai bine; dacă nu, adversarul meu va instala guvernul său de dominare şi exterminare înaintea timpului stabilit de cer.

Evenimentele cele mai apropiate sînt prăbuşirea economiei la nivel mondial, războiul şi schisma în Biserica Fiului Meu. Te îndemn Armată Militantă Marială să te uneşti în rugăciune la nivel mondial şi Tatăl Meu va opri, pentru o scurtă perioadă, aceste evenimente care sînt pe punctul de a se întîmpla, ca voi să vă pregătiţi. Tot ceea ce a fost scris se va îndeplini literă cu literă şi nu este cale de întoarcere; dar puterea rugăciunii poate să le oprească pentru o scurtă perioadă ca voi să vă pregătiţi şi să puteţi, prin harul lui Dumnezeu, să depăşiţi aceste necazuri.

Curaj deci, copilaşii mei, contaţi pe Mine cea care sînt Mama voastră, niciodată nu voi înceta să mijlocesc pentru voi.

Vă iubesc.

Mama voastră,

Sfînta Fecioară Maria (Maria Santificadora)

Faceţi cunoscute mesajele întregii omeniri.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 7 aprilie 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: