Universul este pe punctul de a intra în stare de agitație, copiii mei veţi fi martorii multor fenomene cosmice

Apelul lui Isus Îndurător către omenire

14 aprilie 2015

jesus-misericordieux

Copiii mei, pacea să fie cu voi.

Zilele marii nenorociri se apropie, pregătiţi-vă spiritual, psihologic şi material pentru a putea suporta acele zile de nelinişte.

Nu vă pierdeţi capul, rugaţi-vă tot timpul şi cereţi ajutorul cerului pentru ca totul să fie mai suportabil pentru voi. Vă anunţ că zilele se vor scurta încă şi mai mult, nu vă fie frică, dacă zilele n-ar fi scurtate, n-aţi rezista purificării.

Copiii mei, ar fi bine ca voi să vă obişnuiţi, încă de pe acum, cu un nou stil de viaţă; culcaţi-vă mai devreme, pentru a putea să vă odihniţi suficient, deoarece orele nopţii vor fi foarte scurte. Se va produce un fenomen cosmic care va deplasa axa pămîntului  şi va face ca rotaţia pămîntului să se accelereze mai mult, ceea ce va determina scurtarea timpului, zilele ajungînd la limita duratei de douăsprezece ore. Acesta este timpul fixat de cer pentru începutul zilelor marii nenorociri.

Nu vă panicaţi, amintiţi-vă că totul este conform Voinţei Divine; totul va fi pus în dezordine în univers pentru a fi readaptat; numai astfel va putea reapărea o nouă creaţie. Universul este pe punctul de a intra în stare de agitaţie, copiii mei veţi fi martorii multor fenomene cosmice. Fenomene niciodată înainte văzute de omenire; focul din cer va cădea pe pămînt, aşa cum nu s-a mai văzut înainte şi multe naţiuni vor dispărea din cauza răutăţii lor şi a păcatului.

Toate creaturile şi creaţia se vor afla în mari suferinţe, conform Voinţei Divine a Tatălui meu. Este un timp pentru toate sub soare şi timpul marii nenorociri va sosi. Vă spun din nou, nu vă fie frică; dacă rămîneţi în Mine, asemenea mlădiţei de viţă de vie, nici un fir de păr nu vi se va pierde; dacă vă îndepărtaţi de Mine, vă veţi pierde. Eu sînt Viţa Vieţii Veşnice, Apa Vie care vă va purifica pentru a putea trăi veşnic. Rămîneţi în Mine şi tot ceea ce va veni va trece ca un vis pentru voi.

Respectaţi indicaţiile Mamei mele, amintiţi-vă că Ea va fi Tabernacolul în care Eu voi rămîne în acele zile. Căutaţi-o pe Mama mea şi voi mă veţi întîlni şi veţi găsi pacea şi consolarea în acele zile de nelinişte. Nu renunţaţi la rozarul său, pentru că el va fi busola care vă va duce la porţile Noii Mele Creaţii. Pacea mea v-o las vouă, pacea mea v-o dau vouă. Căiţi-vă şi convertiţi-vă, deoarece Împărăţia lui Dumnezeu este aproape.

Al vostru Isus Îndurător

Faceţi cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 18 aprilie 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: