Baniera mea marială este o puternică armură pentru acest sfîrșit al timpurilor!

Apelul Sfintei Fecioare Maria către copiii lui Dumnezeu

26 aprilie 2015

Baniera marială

Pacea lui Dumnezeu să rămînă în voi și protecția mea maternă să vă însoțească întotdeauna.

Copilașilor, arborați în familiile voastre Baniera (stindard care se poartă în procesiuni) Celor Două Inimi ale Noastre și purtați-o la gîtul vostru împreună cu rozarul meu, pentru că ea va fi simbolul victoriei împotriva forțelor răului. Copilașii mei, trebuie să țineți pregătită baniera mea marială, ea reprezintă drapelul victoriei pentru aceste ultime timpuri; toate familiile în care se va afla baniera mea, vor fi protejate și nici o forță malefică nu va putea să vă facă rău. Baniera mea marială este o puternică armură pentru acest sfîrșit al timpurilor.

Copilașilor, vreau ca baniera marială să fie drapelul poporului lui Dumnezeu; arborați-o de fiecare dată cînd vă rugați, pentru că ea este scutul protector împotriva forțelor răului. Toate familiile și toți cei care vor purta baniera mea împreună cu rozarul vor fi protejați de către Armatele Cerești și în ora morții voastre vă voi asista și nu vă voi lăsa să vă pierdeți. Să fie binecuvîntată de unul din preoții mei favoriți, pentru ca voi să fiți protejați noaptea și ziua și ca adversarul meu să nu poată să vă atingă, nici să vă facă vreun rău; baniera mea marială vă va proteja tot timpul, mai ales în orele de odihnă nocturnă. Puteți să puneți, de asemenea, baniera mea marială împreună cu Ichtus-ul pe ușa de la intrarea în casele voastre; aceasta vă va proteja și va fi semnul și permisiunea pentru ca atunci cînd, Îngerul Dreptății Divine va trece prin orașul vostru, el să meargă mai departe și să nu atingă cu sabia dreptății casele și familiile voastre.

Pregătiți-vă deci, Armata Mea Luptătoare, arborați Baniera mea marială în toate bătăliile voastre spirituale și vă voi dărui victoria în fiecare zi. Nu vă fie teamă, copiii mei, această Mamă nu vă va abandona; conformați-vă indicațiilor mele pe care le transmit prin mijlocitorii acestor ultime timpuri; nu respingeți mesajele mele, deoarece ele sunt vocea Cerului care vă călăuzește în aceste timpuri de confuzie și bătălie spirituală.

Vă iubesc.

Mama voastră,

Sfînta Fecioară Maria (Maria Santificadora)

Faceți   cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Maria Santi

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 5 mai 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: