O mare foamete este la orizont și numai aceia care se roagă acum și se pregătesc acum vor fi protejați de efectele cele mai grave ale ei

Green scapular

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Anna Marie, Apostol al Scapularului Verde

14 iunie 2015

Anna Marie: Doamne, aud că mă chemați din nou (Isus i-a dat mai devreme Annei Maria un mesaj personal). Doamne, pot să întreb…sînteți Tatăl, Fiul sau Spiritul Sfînt?

Dumnezeu Tatăl: Preaiubiților, sînt Tatăl vostru Ceresc.

Anna Marie: Da, Tată Ceresc. Pot să vă întreb, vă rog, vă prosternați și îl adorați pe Fiul vostru Preaiubit și Sfînt, Isus din Nazaret, care este unicul vostru Fiu, născut din Fecioara Maria, care a suferit, a murit, a fost îngropat, a coborît în infern, a înviat și s-a înălțat la Cer și acum șade în dreapta voastră pentru a judeca viii și morții?

Dumnezeu Tatăl: Da, draga mea fiică, Eu, Tatăl vostru Ceresc, acum și în veșnicie mă prostern și-L ador pe Fiul Meu Preaiubit și Sfînt, Isus din Nazaret, care a fost răstignit și a murit pentru păcatele întregii omenirii. Care a fost îngropat, a coborît în infern, a înviat și s-a înălțat la Cer, unde Fiul Meu Preaiubit șade acum la dreapta mea pentru a judeca viii și morții.

Anna Marie: Da, Doamne, vă rog vorbiți-i fiicei voastre păcătoase care acum ascultă.

Dumnezeu Tatăl: Draga mea slujitoare păcătoasă (mesaj personal dat), cunosc întrebarea ta: „S-au rugat suficiente suflete Novena Liturghiilor în timpul lunii mai pentru a atenua atacul planificat împotriva națiunii voastre?“

Anna Marie: Da, Doamne și Tată Ceresc.

Dumnezeu Tatăl: Răspunsul este DA, voi atenua marea lovitură prevăzută împotriva țării voastre pentru că au fost multe suflete drepte care s-au rugat. Au fost apostolii mei ai Scapularului Verde, fiii mei preaiubiți.

Anna Marie: Da, Doamne.

Dumnezeu Tatăl: Mulți au răspuns acestei cereri și Eu îi rog să continue să o facă. Cer tuturor apostolilor acestui mare și sfînt minister să continue să se roage pentru propria lor națiune. O mare foamete este la orizont și numai aceia care se roagă acum și se pregătesc acum vor fi protejați de efectele cele mai grave ale ei.

Anna Marie: Da, Doamne.

Dumnezeu Tatăl: Acum mergeți, nu uitați să vă rugați zilnic Sfintele Rozare, Rozarul Îndurării și vă rog asistați zilnic la liturghie, dacă se poate. Oferiți Prețiosul Trup și Sînge al Divinului Meu Fiu pentru atenuarea marii foamete care se apropie de toate națiunile. Mergeți în pace, mergeți în rugăciune și să știți că Tatăl vostru iubește pe fiecare din copiii săi.

Anna Marie: Da, Doamne. Noi toți vă iubim Tată și vă mulțumim pentru Fiul vostru divin Isus. Tată, fiți lăudat.

Dumnezeu Tatăl: Fii liniștită fiică, Eu sînt întotdeauna cu voi, vă păzesc și veghez asupra voastră.

Anna Marie: Da, Doamne, sînt slujitoarea voastră.

Dumnezeu Tatăl: Știu acest lucru.

Sfîrșitul mesajului: Isus a venit să o vadă pe Anna Maria (AT 11:15 PM) în aceeași zi. El i-a cerut ca ea să răspîndească acest mesaj, pentru ca toți să știe că se apropie o mare foamete și fiecare să se pregătească, fiind dispus să asculte și să acționeze în consecință, astfel încît familia lui să fie pregătită cînd aceasta se va întîmpla. Iată două adrese web privind rezervele de hrană: www.beprepared.com și  www.wisefoodstorage.com.

Notă: Novena liturghiilor își are originea în cele nouă zile care separă sărbătoarea Înălțării de cea a Rusaliilor. Cifra 9 este simbolică, este multiplicarea de trei ori a cifrei 3, cea care reprezintă perfecțiunea Persoanelor Divine.

Această novenă liturgică este importantă; în Faptele Apostolilor, Biserica este reprezentată în rugăciune împreună cu Fecioara Maria. Acesta este deci arhetipul rugăciunii Bisericii. Aceasta este o rugăciune ecleziastică, dar mai este și o rugăciune care exprimă o dorință, o așteptare. Din această novenă s-au născut novenele devoționale (Novena Imaculatei Concepții, a Sfîntului Iosif etc.) și de asemenea tradiția novenelor liturghiilor.

Surse: http://www.greenscapular.org/Adobe/Messages/2015%20MESSAGES.pdf

http://www.aiderpretres.fr/questions-reponses/78-intentions-et-offrandes/109-origine-neuvaine-messes.html

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

 

Posted on 20 iunie 2015, in Anna Marie and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: