Sfîntul Rozar al Mamei mele, va fi puntea de legătură cu mine în zilele marii încercări!

Apelul lui Isus din Sfîntul Sacrament către poporul său credincios

Sanctuarul parohial Sfîntul Clement din Medellin, Columbia

3 iunie 2015

Isus Pastorul

Copiii mei, pacea să fie cu voi.

Cîtă bucurie resimt văzîndu-vă reuniți aici în această după-amiază în jurul ostensorului meu. Sînt aici asemenea unuia care cerșește iubire, așteptînd ca fiecare dintre voi să-mi țină companie. Singurătatea mă cuprinde în numeroasele mele locuri sacre; faceți preaiubiții mei fapte de reparare pentru a ușura durerea pe care o resimt din cauza indiferenței multora care spun că mă iubesc, dar care n-au timp să mă viziteze și să discute cu mine; amintiți-vă că eu sînt Tatăl vostru, Fratele, Prietenul, Sfătuitorul și înainte de toate Dumnezeul vostru. Copii nerecunoscători, nu treceți departe de casele mele, intrați să mă vizitați și să mă mîngîiați și eu vă voi dărui binecuvîntarea mea.

Oh, cîte haruri și binecuvîntări pierd copiii mei care trăiesc pentru carierele lor și care n-au timp să mă viziteze și să-mi țină companie nici un moment. Dacă ați fi înțelepți, v-ați apropia de Mine și v-ați potoli setea la fîntîna îndurării mele care vă așteaptă întotdeauna în liniștea fiecărui Sanctuar. Dar nu, marea majoritate a acestei omeniri este oarbă, surdă și mută în fața prezenței mele Vii și Reale din fiecare Tabernacol.

Oh, omenire nerecunoscătoare și păcătoasă se apropie zilele în care nu mă veți mai găsi în liniștea fiecărui Sanctuar, deoarece Casele Mele vor fi profanate de fiii întunericului. Cîtă tristețe resimt știind că voi fi din nou trădat și dat în mîinile prigonitorilor, de mulți care astăzi spun că sînt apropiații mei. Milioane îmi vor întoarce spatele mîine de frică de moarte; ei mă vor trăda și mă vor nega în fața prigonitorilor mei, spunînd că nu m-au cunoscut niciodată. Adevărat vă spun din nou: Cel care va vrea să-și salveze viața și-o va pierde, dar cel care și-o va pierde din cauza mea o va găsi (Mt 16:25). Pentru că mulți sînt chemați, dar puțini aleși (Mt 22:14).

Copiii mei, tristețea și singurătatea mă cuprind din nou; veniți în Sanctuarele mele și vegheați cu mine, fiindcă vor veni zilele în care nu mă veți mai găsi în liniștea tabernacolelor mele. Casele mele vor fi închise, cultul meu zilnic suspendat și Trupul meu și Sîngele meu profanate de către emisarii răului în slujba adversarului meu. Timpul întunericului se apropie, rugați-vă și vegheați, ca să nu cădeți în ispită; noaptea este aproape, ei îl vor lovi încă o dată pe Păstor și oile se vor risipi.

Turma mea, nu vă întristați, eu nu vă voi abandona; în timpul mari încercări, Mama mea va fi Sanctuarul în care voi locui; ea, Mama mea, va fi atît de Vie și de Reală așa cum sînt eu acum în mijlocul vostru. Chemați-o cu rugăciunea Sfîntului Rozar și Eu, Fiul său, mă voi lăsa găsit de către cei care mă caută cu inima sinceră. Mama mea este puntea pentru a ajunge la mine și oricine va rămîne cu Mama mea în acele zile de neliniște, va avea protecția sa și nu va rămîne singur. Voi veni la voi prin intermediul Mamei mele, pentru a vă consola și a vă întări spiritual și, ca la Rusalii, vă voi dărui de asemenea Spiritul meu, pentru ca voi să fiți purtătorii adevărului meu și ai evangheliei mele și ca voi să luminați intunericul acelor zile.

Am nevoie preaiubiților ca voi să vă pregătiți încă de pe acum pentru marea bătălie spirituală care vă va da libertatea. Amintiți-vă că armele pe care vi le-am dat sînt puternice în spirit pentru distrugerea forțelor. Ungeți deci Armura voastră cu rugăciune, post și penitență; faceți în toate zilele dimineața și seara Sfîntul Rozar cu Mama mea; citiți Sfîntul meu Cuvînt, în special Evanghelia și Faptele Apostolilor. Practicați dreptatea, iubirea și caritatea față de frații voștri și hrăniți-vă cît mai mult cu Trupul și Sîngele meu pentru a fi adevărați soldați spirituali. Sfîntul Rozar al Mamei mele, va fi puntea de legătură cu mine în zilele marii încercări. Țineți deci cont de aceste indicații pentru ca voi să rămîneți uniți în zilele de întuneric care se apropie.

Pacea mea v-o las vouă, pacea mea v-o dau vouă. Căiți-vă și convertiți-vă, deoarece Împărăția lui Dumnezeu este aproape.

Învățătorul vostru, Isus din Sfîntul Sacrament

Faceți cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 7 iulie 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: