Pregătiți-vă credincioșii mei, pentru că întîlnirea cu Păstorul vostru Veșnic se apropie de voi!

Apelul lui Isus Bunul Păstor către turma sa

23 iunie 2015

Isus Pastorul

Pacea să fie cu voi, credincioșii turmei mele.

Zilele sosirii mele viitoare se apropie, eu voi veni în toată splendoarea și gloria mea să domnesc în mijlocul vostru în Noul Ierusalim Ceresc. Voi veni ca Regele Regilor și Domnul Domnilor și Domnia mea va fi de iubire, pace, bucurie și plenitudine.

Noua Creație va coborî din Cer și toate creaturile vor trăi în pace, iubire și plenitudinea lui Dumnezeu. Așa cum v-am spus înainte, veți fi ființe spirituale asemănătoare îngerilor mei; în noua mea creație voința mea se va face în ceruri și pe pămînt și Pîinea Vieții care sînt Eu, vă va fi dăruită din abundență. Veți trăi în armonie deplină cu toate creaturile și înțelepciunea și cunoașterea lui Dumnezeu vă vor fi date cu prisosință.

Veți lua parte la Noua mea Creație împreună cu Îngerii mei și sufletele mele preaiubite care vă vor învăța să-l iubiți pe Dumnezeu și să-l preamăriți așa cum se face în cer; nimic nu vă va fi ascuns credincioșilor turmei mele; veți cunoaște lumea spirituală în care nu există piedici, nici bariere, nimic care să împiedice îndeplinirea a ceea ce doriți. Ca și Îngerii mei vă veți deplasa în locurile Noii mele Creații în care veți dori să fiți. Totul va fi posibil și totul vă va fi dăruit în Sfînta Voință.

Ierusalimul meu Ceresc va străluci cu toată splendoarea gloriei lui Dumnezeu și va fi împodobit cu pietrele cele mai prețioase. Locuințele voastre spirituale vor fi palate împodobite, acoperite cu aur, în mijlocul grădinilor și Lumina lui Dumnezeu va fi soarele vostru. Nimic nu vă va fi refuzat, tot ceea ce-i cereți Tatălui vă va fi dăruit, înainte ca voi să i-o cereți; iubirea Tatălui meu va fi cea mai mare bucurie a voastră; Eu voi fi cu voi ca Bunul Păstor care are grijă de credincioșii săi; mă veți vedea față în față și o veți vedea și pe Mama mea, pe preaiubitul meu Tată adoptiv Iosif, pe apostolii mei și multe din sufletele mele preafericite; vă spun că veți vedea de asemenea multe dintre rudele voastre. Lumina și înțelepciunea Spiritului meu vor fi cu voi și toți vom fi o singură familie…

Pregătiți-vă credincioșii mei, pentru că întîlnirea cu Păstorul vostru Veșnic se apropie de voi. Pășunile verzi și apele proaspete ale Noii mele Creații vă așteaptă preaiubiții mei credincioși; locuințele voastre sînt pregătite deja, lipsește numai purificarea voastră pentru ca voi să puteți intra în Ierusalimul meu Ceresc, în care veți trăi toată splendoarea și toată Gloria lui Dumnezeu. Vă aștept cu brațele deschise, pentru a vă ura bun venit în Noua mea Creație.

Vă binecuvîntez, credincioșii turmei mele.

Învățătorul vostru,

Isus, Bunul Păstor

Faceți cunoscute mesajele mele lumii întregi.

Raiul

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 12 iulie 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: