Armată Luptătoare, numai lanțul de rugăciune distruge fortărețele dușmanului!

Apelul urgent al Sfîntului Mihail către Armata Luptătoare

26 iunie 2015

Arh Mihail

Mărire lui Dumnezeu în cer și pe pămînt, pace oamenilor de bunăvoință.

Lăudați-l pe Cel Preaînalt fiindcă îndurarea sa este veșnică. Aleluia, aleluia, aleluia.

Popor al Tatălui meu, dăm grele bătălii spirituale în lumea voastră; forțele răului au luat puterea din cauza păcatului acestei umanități ingrate care refuză să-l accepte pe Dumnezeu și să respecte poruncile sale. În multe națiuni forțele răului au creat fortărețe.

Astăzi națiuni întregi îl slujesc pe prințul întunericului și multe i s-au consacrat. Tatăl meu ne-a cerut în Divina Voință să salvăm de forțele răului acele națiuni care nu au fost consacrate, dar ai căror locuitori, prin păcatul și răutatea lor, au permis ca demonii să le ia în stăpînire. Tatăl meu va șterge de pe fața pămîntului națiunile consacrate prințului întunericului acestei lumi și nu-și va aminti de ele.

Rugați-vă Popor al lui Dumnezeu pentru națiunile voastre; faceți Exorcismul meu dictat de Tatăl meu slujitorului său Leon al XIII-lea, pentru ca să Mi se încuviințeze Mie și Arhanghelilor și Îngerilor Armatei Cerești să luptăm cu voi și să salvăm de puterea întunericului națiunile voastre, din care multe îi sînt astăzi supuse; amintiți-vă că voi, Poporul lui Dumnezeu, faceți parte din Armata Luptătoare. Ca urmare, Eu, Mihail, Prințul Armatelor Cerești vă îndemn să vă uniți în rugăciune cu Armatele Tatălui meu pentru ca împreună și prin harul lui Dumnezeu să-l alungăm pe satana și demonii lui care rătăcesc în această lume pentru a pierde sufletele.

Armată Luptătoare, nu fiți actori pasivi; amintiți-vă că sînteți în zilele bătăliei spirituale; rugați-vă, postiți și faceți penitență. Legați și înlănțuiți forțele răului și cereți-le în numele lui Isus ca ele să iasă din voi și din națiunile voastre. Alcătuiți un lanț de rugăciune al Exorcismului meu pentru națiunile voastre, orașele voastre și micile sate, cerînd mai întîi permisiunea Tatălui meu cu rugăciunea Tatăl nostru, pentru ca el să ne îngăduie să vă ajutăm și să venim în sprijinul vostru.

Treziți-vă Armată Luptătoare, timpul eliberării voastre a început deja. Creați fortărețe de rugăciune; luați-vă pe voi Armura spirituală și mustrați fără teamă forțele răului și vă asigur că satana și demonii lui vor fugi îngroziți. Voi sînteți copiii lui Dumnezeu și știți bine că cerul vă ajută în toate bătăliile spirituale și nu vă lasă singuri, dacă contați pe sprijinul său.

Armată Luptătoare, numai lanțul de rugăciune distruge fortărețele dușmanului! Uniți-vă în lanțul de rugăciune al Sfîntului Rozar dedicat Mamei și Reginei noastre și Ea, Conducătoarea noastră, vă va călăuzi în lupta spirituală de fiecare zi. Misterele de durere ale Sfîntului Rozar împreună cu Rozarul Preaprețiosului Sînge și Rănilor preaiubitului nostru frate Isus, constituie o armură puternică pentru a distruge fortărețele spirituale ale răului. Faceți-le pentru națiunile voastre și faceți la nivel mondial pentru a vedea prăvălindu-se la pămînt armata celui rău.

Armată Luptătoare nu încetați să vă rugați; antrenați-vă latura spirituală, deoarece știți bine că victoria este aceea a Copiilor lui Dumnezeu. Chemați-mă ori de cîte ori este necesar și Eu, Prințul vostru, voi veni cu Armatele Tatălui meu să vă dau tot ajutorul de care aveți nevoie. Știți deja cum să mă chemați, cu strigătul de luptă: Cine este ca Dumnezeu. Nimeni nu este ca Dumnezeu. De trei ori. Consacrați-vă celor Două Inimi Unite ale lui Isus și ale Mariei și consacrați-vă Mie și Armatelor Cerești, pentru ca voi să fiți cu adevărat războinici spirituali.

Pacea Celui Preaînalt să vă însoțească.

Slujitorii și frații voștri,

Arhanghelul Mihail și Arhanghelii și Îngerii Armatei Cerești

Mărire lui Dumnezeu. Mărire lui Dumnezeu. Mărire lui Dumnezeu.

Faceți cunoscute mesajele noastre, oameni de bunăvoință.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 16 iulie 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: