Copiii mei, alergați și puneți-vă lucrurile în ordine, deoarece marea și glorioasa zi a Domnului se apropie

Apelul lui Isus din Sfîntul Sacrament către poporul său credincios

23 iulie 2015

Isus Pastorul

Copiii mei, pacea să fie cu voi.

Se apropie zilele în care veți vedea Crucea Mea Glorioasă în spațiul celest; crucea mea de pe Golgota de la care mulți vor primi vindecarea trupului lor și eliberarea sufletului lor. Pregătiți-vă copiii mei pentru acest mare eveniment care va schimba viața voastră și vă va anunța sosirea marelui meu Avertisment. Toți locuitorii Pămîntului vor vedea Crucea Mea Glorioasă timp de șapte zile și șapte nopți, de la est la vest și de la nord la sud.

Contemplați și meditați la misterele patimii și morții mele pentru a primi vindecarea trupului vostru și eliberarea sufletului vostru. Razele Îndurării mele care vor țîșni din Crucea mea vă vor vindeca, dacă aveți credință; din Crucea Mea Glorioasă vor ieși raze de lumină pline de îndurare care vor acoperi pămîntul. Multe suflete vor fi eliberate, mulți bolnavi vor fi vindecați și multe suflete care și-au pierdut credința și-o vor recăpăta. Orbii vor vedea, paraliticii vor merge și oricine care crede în puterea Crucii Mele Glorioase va fi vindecat în trup și suflet.

Fericiți sînteți voi, copii ai lui Adam, care veți putea fi martorii unui atît de mare eveniment, comparabil doar cu Steaua din Betleem care anunța venirea mea în această lume. Crucea mea Glorioasă vă va anunța sosirea Avertismentului meu care va fi pentru voi trecerea în veșnicie. Poporul meu, ora marii mele Îndurări bate la poarta sufletului vostru. Nu mai pierdeți timpul cu banalitățile și vanitățile acestei lumi trecătoare, pentru că adevărat vă spun, că această lume pe care o cunoașteți va trece foarte curînd și va face loc Cerurilor Noi și Noului Meu Pămînt. Acolo vom fi o singură familie și Eu voi domni în mijlocul vostru; voi fi Dumnezeul vostru și voi veți fi poporul meu, nimic și nimeni nu vă va răpi bucuria voastră.

Copiii mei, alergați și puneți-vă lucrurile în ordine, deoarece marea și glorioasa zi a Domnului se apropie. Toți cei care veți fi în stare de har în zilele Crucii mele Glorioase, veți fi binecuvîntați cu haruri și indulgențe care vor șterge multe dintre păcatele voastre; mijlocitorii mei și discipolii, vor primi cele șapte daruri ale Spiritului Sfînt pentru ca la revenirea în această lume, după trecerea în veșnicie, să poată îndeplini fără teamă misiunile care le vor fi încredințate. Toți cei care vor fi în stare de păcat de moarte cînd va apărea Crucea mea Glorioasă, vor fi eliberați atîta timp cît se angajează să-și schimbe viața și vin să-și pună lucrurile în ordine. Cîtă tristețe, pentru că mulți vor respinge îndurarea mea din acele zile, îmi vor întoarce spatele și vor spune NU  categoric vieții. Îi veți recunoaște după fructele lor și veți ști dintr-o dată că nu sînt din casa mea.

Poporul meu vă dăruiesc această rugăciune la Crucea mea Glorioasă pentru ca voi să o faceți încă de acum și să puteți primi binefacerile îndurării mele.

croix-glorieuse

RUGĂCIUNE LA CRUCEA GLORIOASĂ

O, Cruce Glorioasă a lui Isus Cristos, Cruce de pe Golgota, inundă-mă cu razele tale de lumină; așază-te în mine și dăruiește-mi harurile de care am nevoie pentru mîntuirea sufletului meu. Cruce Glorioasă, eliberează-mă dacă sînt bolnav spiritual, vindecă-mi trupul de orice boală. Ia greșelile mele, șterge păcatele mele și pregătește-mă pentru întîlnirea cu gloria lui Dumnezeu, ca trecerea în veșnicie să fie bucurie nesfîrșită. Amin.

Sfîntă și Glorioasă Cruce a lui Isus Cristos, eliberează-mă!

Sfîntă și Glorioasă Cruce a lui Isus Cristos, vindecă-mă!

Sfîntă și Glorioasă Cruce a lui Isus Cristos, sfințește-mă, ca în trecerea mea în veșnicie, să pot fi demn să mă prezint în fața maiestății lui Dumnezeu.

Recitați „Mărturisesc lui Dumnezeu“*, Credeul și Tatăl nostru.

Pacea mea v-o las vouă, pacea mea v-o dau vouă. Căiți-vă și convertiți-vă, fiindcă Împărăția lui Dumnezeu este aproape.

Învățătorul vostru,

Isus din Sfîntul Sacrament, Prietenul care nu dezamăgește niciodată.

Faceți cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

 

*Rugăciunea „Mărturisesc lui Dumnezeu“ (Confiteor)

„Mărturisesc lui Dumnezeu atotputernicul şi vouă, fraţilor, că am păcătuit prea mult cu gîndul, cuvîntul, fapta şi omisiunea: din vina mea, din vina mea, din prea mare vina mea. De aceea, rog pe sfînta Maria pururea Fecioară, pe toţi îngerii şi sfinţii şi pe voi, fraţilor, să vă rugaţi pentru mine la Domnul Dumnezeul nostru.

Să aibă milă de noi atotputernicul Dumnezeu şi, iertîndu-ne păcatele, să ne ducă la viaţa cea veşnică.“

Surse: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/

http://www.ercis.ro/liturgie/liturghia.asp

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 1 august 2015, in Enoh, Marele Avertisment and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: