Copilașilor, rugați-vă pentru conducătorii marilor națiuni, deoarece ei se pregătesc de război!

Apelul urgent al Sfintei Fecioare Maria (Maria Santificadora) către copiii lui Dumnezeu

5 august 2015

Maria Santi

            Copilașii inimii mele, pacea lui Dumnezeu să fie cu voi toți și mantia mea maternă să vă ocrotească.

Copilașilor, rugați-vă pentru conducătorii marilor națiuni, deoarece ei se pregătesc de război. Ei au planificat totul pentru a extermina o mare parte a omenirii: ca să le fie mai ușor să supună națiunile după ce războiul va fi trecut; ei vor să lanseze Noua Ordine Mondială care va fi guvernul lui Anticrist.

Războiul care va veni va afecta toate națiunile în mod pasiv sau activ; țările aliate marilor puteri vor trimite cei mai buni războinici și provizii pentru a susține națiunile în conflict. Armatele națiunilor lumii a treia vor merge în frunte și primii care vor cădea vor fi vitejii lor.

Copilașilor, conducătorii marilor națiuni au prevăzut să reducă o mare parte a populației mondiale, în special populația țărilor mai puțin dezvoltate, cu scopul de a le supune și de a-și mări teritoriile. Pregătiți-vă, Poporul lui Dumnezeu, deoarece se apropie zilele în care națiunile vor pleca la război și Creația Tatălui Meu va geme de durere, din cauza exploziilor bombelor, haosului și a morții.

Foametea, foametea și lipsa de alimente vin peste locuitorii pămîntului! Războiul va aduce dezolare, nu va fi mîncare, deoarece ajutoarele și alimentele națiunilor voastre vor merge să susțină națiunile în conflict. Oh, cîtă durere resimte Inima Mea de Mamă văzînd că se apropie războiul; mamelor, fiii voștri vor pleca și poate nu se vor întoarce. Oh, mame îndurerate, însoțiți-mă , fiindcă și Eu voi merge cu voi prin deșert. Fiul meu va fi trădat și predat din nou în mîinile celor răi.

Copilașilor, rugați-vă pentru Biserica Fiului Meu, fiindcă ceasul amărăciunii se apropie. Războiul, schisma și colapsul financiar vin împreună. Dușmanii Bisericii Fiului Meu se pregătesc deja pentru a netezi drumul omului nelegiuirii; în mijlocul haosului și conflictului va apărea adversarul Meu ca mare salvator al națiunilor. Marele impostor, uzurpatorul, falsificatorul a pregătit și a planificat deja totul pentru a-și face apariția. Copilașilor, este timpul să începeți să sigilați cu Sîngele Fiului meu toate aparatele în care poate fi văzut sau prin care se poate infiltra vocea adversarului meu; ziua declarației sale a fost deja fixată. Copilașilor, de asemenea este timpul pentru a vă strînge proviziile și de a binecuvînta : apă, sare și ulei, pentru lupta spirituală. Armura voastră spirituală trebuie pusă zi și noapte și unsă cu rugăciune și nu uitați să luați în mîinile voastre puterea Sfîntului Rozar.

Copilașilor, vă avertizez dinainte pentru ca nimic să nu vă ia prin surprindere; vă amintesc din nou că atunci cînd adversarul meu își va face declarația, voi trebuie să debranșați toate aparatele în care poate fi văzut sau prin care poate pătrunde vocea sa; amintiți-vă că acesta este vechiul șarpe și că are putere de seducție în privirea sa și forță în cuvintele sale pentru a vă face să-l iubiți și să-l urmați. Atenție, micuților, să nu cădeți în această înșelătorie, pentru că aceasta va fi moartea voastră veșnică! Acela care este aproape să apară spunînd că este cristosul, acela nu este Fiul meu, este fiul întunericului care vine să uzurpe numele Fiului Meu preaiubit, pentru a înșela marea majoritate a umanității, care îl va urma și îl va adora ca și cînd ar fi însuși Dumnezeu. Nu-l priviți, nici nu-l ascultați, deoarece acesta este omul nelegiuirii care vine deghizat în miel pentru a face să piardă cel mai mare număr de suflete.

Copiii mei, sînteți preveniți; pregătiți-vă deci, fiindcă zilele nenorocirii de apropie de voi; luați-mă de mînă și nu-mi dați drumul. Luați cu voi întotdeauna Sfîntul Meu Rozar, pentru ca împreună să ne rugăm și să înfrîngem, prin harul lui Dumnezeu, pe adversarul meu și cohortele sale infernale.

Vă iubesc,

Mama voastră, Sfînta Fecioară Maria (Maria Santificadora), (Alto de Guarne, Antioquia)

Faceți cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 20 august 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: