Vai de națiunile necredincioase, fiindcă pe multe le voi șterge de pe fața pămîntului!

Apelul urgent al lui Dumnezeu Tatăl către poporul său credincios

29 iulie 2015

Dieu le Pere

Pace vouă, poporul Meu.

Puțin lipsește ca luna să se prefacă în sînge și soarele în întuneric; și astfel se va împlini pe de-a-ntregul profeția lui Ioel (Ioel 3:4). După ce aceasta se va fi întîmplat, întunericul va invada pămîntul și evenimentele viitoare se vor dezlănțui unele după altele. Poporul meu, ora eliberării voastre se apropie! Pregătiți-vă fiindcă jugul păcatului va cădea și lanțurile sclaviei se vor rostogoli pe pămînt.

Oh, fiice ale Ierusalimului, ocupați-vă de copiii voștri, deoarece zilele Sfintei mele Dreptăți se apropie! Se apropie zilele în care poporului mei nu-i va fi sete și foame nici de hrană, nici de băutură, ci de cuvîntul lui Dumnezeu; ei vor căuta cuvîntul lui Dumnezeu dar nu-l vor găsi. (Amos 8: 11-12) În acele zile totul va fi obscuritate și haos; fiul se va ridica împotriva tatălui, fiica împotriva mamei, nora împotriva soacrei și dușmanii omului vor fi propriile lui rude. Singurii, aceia care vor persevera vor primi coroana vieții.

Poporul meu, cît sînteți de adormiți, noaptea vă va prinde fără să fiți pregătiți. Continuați să mergeți ici și colo, preocupați numai de atracțiile acestei lumi și totul vi se va întîmpla atît de brusc, încît nu veți avea timp să reveniți la Dumnezeu. Ce-ar fi de voi, poporul meu, dacă nu v-aș trimite îndurarea mea? Vă spun, ați fi foarte puțini aceia care să locuiți în Noua Mea Creație! Totul se va împlini așa cum este scris, creația mea este pe punctul de a începe etapa sa finală de transformare, care va fi cea mai dureroasă pentru locuitorii pămîntului.

Focul dreptății se apropie și știința omului nu va putea să-l oprească. Creația mea va tremura și plînsetele ei se vor auzi în toate colțurile pămîntului. Vai de națiunile necredincioase, fiindcă pe multe le voi șterge de pe fața pămîntului!

Atunci veți ști că Eu Sînt Stăpînul Universului și Domnul întregii creații; că eu conduc creația mea cu îndurare și dreptate. Eu sînt Tatăl și Judecătorul cel Drept și dăruiesc fiecăruia ceea ce merită conform faptelor sale.

Trompetele răsună deja asupra națiunilor necredincioase, anunțînd că va sosi pedeapsa; după căderea sferei mele de foc, vor începe ultimele dureri ale nașterii creației mele; pămîntul se va clătina zi și noapte asemenea unui bețiv și plînsetul său se va face auzit, valurile mării vor fi gigantice, își vor descărca furia asupra tuturor acelor națiuni care mi-au întors spatele și au abolit preceptele mele. Totul se va schimba, lumea pe care o cunoașteți va trece; O Nouă Creație va apărea plină de splendoarea lui Dumnezeu și noi locuitori o vor ocupa; Poporul meu ales, Israelul meu care va fi cu mine pînă la împlinirea timpurilor. Bucurați-vă deci, Seminția mea, Poporul meu pentru că foarte curînd veți vedea Gloria lui Dumnezeu.

Pace vouă Poporul meu, Moștenitorii mei.

Tatăl vostru, Yahve, Domnul Națiunilor

Faceți cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Surse: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/

http://www.bibliacatolica.ro/91/36-Ioel.html

http://www.bibliacatolica.ro/91/37-Amos.html

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 20 august 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. MULT ADEVAR.TRAIM TIMPUL MILOSTIVIRII DIVINE – SALVAREA SUFLETELOR DIN INTUNERIC.SA NE SPOVEDIM SI SA PARASIM PACATUL. MARELE AVERTISMENT CARE ESTE GATA IN ORICE MOMENT SA SE DECLANSEZE,SA NE GASEASCA CU SUFLETUL CIT MAI CURAT. AMIN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: