Credincioșii turmei mele, zilele domniei lupului sînt aproape. Nu vă fie frică, nu vă panicați, deoarece voi fi cu voi!

Apelul urgent al lui Isus, Bunul Păstor către turma sa

10 august 2015

Isus Pastorul

 

Credincioșilor turmei mele, pacea să fie cu voi.

Turma mea, zilele viitoarei mele veniri sînt aproape, dar înainte, voi, credincioșii mei trebuie să fiți purificați pentru ca voi să puteți locui în Noua Mea Creație și să puteți fi cu mine. Vă cunosc și v-am scris în Cartea Vieții; am grijă de voi și nu voi lăsa să vă pierdeți nici unul pentru că vă iubesc, iar dacă ar trebui să mor din nou, aș face o cu plăcere, chiar dacă ar fi pentru unul singur dintre voi credincioșii mei preaiubiți.

Credincioșii mei, nu vă fie teamă, zilele nenorocirii se apropie, dar dacă îmi rămîneți fideli, vă asigur că nici unul nu mă va pierde. Eu sînt poarta prin care veți intra și acolo veți fi în siguranță în zilele care se apropie. Credincioși ai turmei mele, zilele domniei lupului se apropie. Nu vă fie teamă, nu vă panicați, pentru că voi fi cu voi. Înșelătoria va fi atît de cunoscută, încît voi, credincioșii mei, veți ști că acesta este lupul deghizat în oaie, care se va face cunoscut.

Show-ul mediatic este deja pregătit și planificat, înainte ca adversarul meu să facă declarația sa uiversală, emisarii săi îl vor anunța prin toate mijloacele. Propaganda apariției sale se va răspîndi în toată creația. Fiii întunericului vor anunța plini de bucurie apariția lui mesia al lor; ei vor spune că Cristos cosmic va apărea pentru ca umanitatea să se pregătească să-l primească. Falsul mesia va vorbi despre pace, unitate, solidaritate și iubire și aceasta va face ca mulți să-l creadă și să-l adore ca Dumnezeul cel așteptat.

Credincioșii turmei mele, fiți atenți la secte, pentru că mulți lucrează pentru adversarul meu și anunță deja venirea sa. Ei se prezintă ca și credincioși, dar sînt lupi care caută să vă înșele pentru a vă fura sufletul. Nu-i ascultați; pecetluiți-i cu Sîngele meu, pentru că îi recunoașteți după fructele lor; aceștia sînt emisarii în serviciul adversarului meu și îi servesc interesele sale. Ei bat din poartă în poartă căutînd pe cine să înșele; și în cuvintele lor nu este decît blasfemie și minciună. Feriți-vă de ei, nu-i primiți, aceștia sînt lupi deghizați în oi care netezesc calea pentru apariția falsului mesia.

Credincioșii mei, foarte curînd veți vedea pe cer imagini proiectate prin holografie (procedeu de înregistrare a imaginii spațiale a unui obiect, care folosește lumina laserului atît pentru înregistrarea, cît și pentru privirea hologramei-n.t.); aceste imagini sînt holograme (o imagine în trei dimensiuni apărînd ca „suspendată în aer“-n.t.) create de știința oamenilor în serviciul adversarului meu. Totul face parte din show-ul de mistificare, cu care adversarul meu vrea să înșele umanitatea. În funcție de religia predominantă în fiecare națiune, astfel va fi imginea proiectată pe cer. Dacă în națiune predomină catolicismul, va apărea o imagine care mă va reprezenta; dacă națiunea este budistă, va apărea Buddha și dacă ea este mahomedană va apărea Mahomed. Toate imginile vor vorbi și se vor mișca și mulți vor crede în ele; unde de joasă frecvență cu mesaje subliminale vor fi trimise creierului tuturor acelora care vor aduce un cult acestor imagini și vor simți în ființa lor ca și cînd acesta ar fi un apel al lui Dumnezeu în sufletul lor. Aceste imagini vor fi proiectate pentru un timp pentru a-i îndoctrina pe cei nechibzuiți și pe oamenii cu credință puțină; apoi ele vor fuziona într-una singură dînd naștere lui Maitreya, Cristosul cosmic, marele instructor și arhitect al universului, așa cum este numit el de către adepții săi.

Multe națiuni se vor arunca la picioarele sale și cele care se vor împotrivi să i se închine vor fi supuse și înrobite. Apoi va apărea fizic și va stabili Noua Ordine Mondială pe pămînt care va fi guvernul său. Poporul meu va fi redus la starea de sclavie și va merge prin deșertul purificării. Pregătiți-vă deci, credincioșii mei pentru înșelătoria care se apropie; nu cădeți în această capcană, nu priviți hologramele, nu țineți seama deloc de aceste minciuni; pentru că toate acestea reprezintă o capcană care poate să vă facă să vă pierdeți sufletul. Rămîneți în dragostea mea; respectați instrucțiunile pe care vi le-am dat prin intermediul profeților acestor ultime timpuri, pentru ca voi să rămîneți fermi în credință și ca nimic și nimeni să nu vă poată îndepărta de calea mea.

Pacea mea v-o las, pacea mea v-o dau. Căiți-vă și convertiți-vă deoarece Împărăția lui Dumnezeu este aproape.

Păstorul vostru veșnic, Isus din Nazaret

Faceți cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Note: 1. Hologramele sînt utilizate pe scară largă cu ocazia diverselor manifestări culturale, sportive etc.

2. Pentru cunoașterea conceptului Maitreya consultați:  https://revelatiialecerului.wordpress.com/?s=Maitreya+%28I%29 și https://revelatiialecerului.wordpress.com/2014/05/15/maitreya-ii/

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/

Copyright © 2013-2015 Revelații ale cerului

 

 

Posted on 24 august 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: