Poporul meu rugați-vă în lanț de rugăciune la nivel mondial pentru a fi distruse planurile oamenilor de știință ai acestei lumi care se cred dumnezei!

Apelul extrem de urgent al lui Dumnezeu Tatăl către umanitate

30 august 2015

Dieu le Pere

Poporul meu, pacea mea să fie cu voi.

Tehnologia utilizată greșit va fi un flagel pentru umanitate. Oamenii de știință ai acestor ultime timpuri se cred dumnezei; experiențele în interiorul nucleului pămîntului, vor avea consecințe nefaste pentru creația mea. Acceleratorul de particule (CERN-n.t.) creat de om va deplasa plăcile tectonice și aceasta va declanșa cutremure și tsunami pe scară largă care vor distruge populațiile și orașele de coastă.

Găuri mari, circulare, adînci se vor deschide în diferite locuri datorită vidului pe care această mașină îl va produce în interiorul pămîntului meu. Marea gaură creată de om va deplasa axa pămîntului și va face ca timpul să se scurteze mai mult; rotația sistemului planetar va fi afectată, deoarece totul este sincronizat în univers și menține armonia și echilibrul.

Nu vă atingeți de creația mea, oameni de știință, deoarece voi nu știți nimic despre Înțelepciunea Creatorului vostru!

Prostia voastră și mîndria vor destabiliza nucleul pămîntului meu, făcînd ca sistemul planetar care guvernează în galaxia voastră să se desincronizeze prin slăbirea cîmpului gravitațional. Vă spun că veți provoca furia creației mele! Legile care guvernează universul provin din Înțelepciunea lui Dumnezeu; nu fiți neghiobi și smintiți, dorind să jucați rolul lui Dumnezeu! Respectați-mi creația și viața tuturor creaturilor mele! Cine sînteți voi să manipulați ceea ce am creat cu atîta dragoste? Veți fi așadar pedepsiți, asemenea constructorilor Turnului Babel.

Acceleratorul vostru de particule, așa cum îl numiți voi, va slăbi nucleul pămîntului meu și aceasta va avea grave consecințe pentru copiii mei și creația mea. Fac un apel urgent către copiii mei credincioși de aici de pe pămînt, pentru a face o mare zi de rugăciune, post și penitență la nivel mondial, cerînd Părintelui vostru Ceresc să oprească experințele în interiorul pămîntului. Amintiți-vă poporul meu, că Eu respect liberul vostru arbitru și tot ceea ce înfăptuiesc depinde de rugăciunile și cererile voastre.

Poporul meu, rugați-vă în lanț de rugăciune la nivel mondial pentru a fi distruse planurile oamenilor de știință ai acestei lumi care se cred dumnezei! Răspundeți la apelul meu, poporul meu, deoarece creația mea este în pericol de a fi distrusă de mîna acelora care spun că sînt savanți, dar în realitate sînt instrumente în slujba celui rău. Vă cer deci, ca înainte de a fi efectuată această experiență în interiorul pămîntului, voi să vă reuniți în rugăciune, așa cum a făcut Iosua cu poporul său care l-a implorat pe Domnul și El l-a ascultat, iar sunetul trompetelor însoțit de strigătul poporului lui Dumnezeu au prăbușit zidurile Ierihonului.(Iosua 6:20) Faceți și voi la fel, poporul meu, ca să vedeți căzînd la pămînt fortărețele celor răi.

Rămîneți în pacea mea, moștenitorii mei, poporul meu.

Tatăl vostru, Yahve, Domnul Creației

Faceți cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Copyright© 2013-2015 Revelații ale cerului

Blogul poate fi citi și de pe pagina de facebookhttps://www.facebook.com/pages/Revela%C8%9Bii-ale-cerului/1480498878917109

Posted on 8 septembrie 2015, in Enoh and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: