Pregătiți consacrarea personală, familială și mondială către Inimile Noastre Sfinte pentru 31 octombrie, reparînd astfel ofensele aduse Fiului meu

Mesajul Preasfintei Fecioare Maria către fiica sa preaiubită Luz de María – fragment

25 octombrie 2015

giulgiul-din-Torino

                    (…) Sosirea neașteptată a unui asteroid, va aduce o mare suferință copiilor mei.

Copiii mei preaiubiți, vă chem să vă pregătiți pentru a repara ofensele și consacrările la Satana cu ajutorul cărora, oamenii care nu-l iubesc pe Dumnezeu, în data de 31 octombrie își vor consacra viețile lor lui Satana. (Halloween)

Pregătiți-vă să faceți reparare pentru sacrificiile de copii nevinovați, prin care, în această dată, aceste ființe umane îi vor face plăcere lui Satana, faceți reparare pentru ritualurile acestor oameni care celebrează această sărbătoare cu bucurie și-l proclamă pe Satana stăpînul umanității.

Popor al Fiului meu, în calitate de apostoli și misionari ai Fiului meu și de copii ai Inimii mele Imaculate, pregătiți consacrarea personală, familială și mondială către Inimile noastre Sfinte pentru 31 octombrie, reparînd astfel ofensele aduse Fiului meu.

Nu este necesar să fie îmbrăcați copiii cu haine care au un simbol creștin oarecare, nici să fie organizate manifestări religioase, dar nici nu trebuie să consimțiți ca această zi să devină o zi de sărbătoare.

Aceasta este o tradiție care nu trebuie să aibă nici o legătură cu creștinismul; este o tradiție păgînă închinată întunericului și legată de rău, în care anul se consacră întunericului.

Copii preaiubiți, creștinul acceptă în viața sa tradiții care nu sînt creștine ci sînt păgîne. Copiii lui Dumnezeu nu trebuie să participe nici să accepte ca locuințele lor să facă parte dintr-o zonă care să atragă răul.

Această generație nu a reușit să înțeleagă necesitatea de a fi în totalitate spirituală, de a se încredința Voinței Divine, de a se consacra Înimilor noastre Sfinte astfel încît lupta împotriva răului să fie mai puțin dureroasă.

Copii preaiubiți ai Inimii mele Imaculate, această celebrare păgînă va cauza durere nu numai Fiului meu, ci și vouă deopotrivă.

Apropierea imediată a evenimentelor, dublează ofensele celor care s-au consacrat lui Satana, conștient sau inconștient. Faceți reparare copiii mei pentru a ajuta la mîntuirea sufletelor.

Fiți conștienți de Legea lui Dumnezeu, conștienți de păcat, conștienți de ofensele aduse Fiului meu și de ceea ce a indicat drept comportament pentru copiii săi și fiți de asemenea conștienți de ceea ce Fiul meu a declarat a fi contrar unei conduite corecte a copiilor săi.

Preaiubiții mei, la sfîrșit Inima mea Imaculată va triumfa și copiii mei vor vedea Gloria lui Dumnezeu. Vă binecuvîntez pentru fiecare faptă prin care o faceți ca reparare, oferiți și acționați pentru repararea numeroaselor și permanentelor ofense aduse lui Dumnezeu cel viu, adevărat, Regele cerului și al pămîntului.

Voi, copiii inimii mele Imaculate, rugați-vă neîncetat, puneți în practică Cuvîntul divin.

Vă binecuvîntez cu Inima mea Imaculată.

Mama voastră din Cer

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Sursa: http://www.revelacionesmarianas.com/

Copyright© 2013-2015 Revelații ale cerului

 

 

Posted on 30 octombrie 2015, in Luz de María and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: