Acesta este momentul nelegiuirii și de aceea inima mea sîngerează

Mesajul Domnului nostru Isus Cristos către fiica sa preaiubită Luz de María

5 septembrie 2015

giulgiul-din-Torino

Poporul meu preaiubit,

Copila mea, spune fraților tăi că Inima mea sîngerează pentru tot ceea ce se întîmplă în omenire…

Copiii mei trăiesc într-un deșert în care își astîmpără setea cu orice ispită pe care demonul o așază în fața lor.

Suferințele care chinuie această generație, legate de cele din viitor, sînt consecința Dreptății Tatălui meu, pe care ei l-au ofensat grav. Ei vorbesc despre pace într-o totală minciună, pentru că în țările lor pregătesc arme cu care pot nimici majoritatea umanității și le vor folosi împotriva fraților lor, a acelora cu care vorbesc despre pace. Unde este adevărul?

Copila mea, spune-le că scandalurile constante la toate nivelurile reprezintă cauza pentru care copiii mei devin mai încăpățînați și nesăbuiți. Scandalurile din sînul Bisericii mele conduc sufletele departe de adevărata cale, lipsa rugăciunilor consacraților mei se prăbușește peste ei, deoarece sînt slabi ca să înfrunte răul și slăbiciunea credincioșilor.

Copiii mei nu știu ce așteaptă omenirea și încă mai puțin despre ceea ce va fi în viitor, pentru că nu sînt informați despre acest subiect. În consecință, îi chem pe copiii mei preoții să anunțe că Timpul meu este aproape și că poporul meu trebuie nu numai să îngenunchieze, ci trebuie să postească, să facă sacrificii și să intervină pe lîngă frații săi și să-i avertizeze ca ei să nu se piardă.

Veniți la mine…

Primiți-mă în Euharistie…

Iubiți-o pe Mama mea, rugați-vă Sfîntul Rozar….

Fiți mărturii ale Iubirii mele…

Fiți caritate…

Dați speranță aceluia care crede că nu este iertat cînd el se căiește din inimă…

Aduceți Credința fraților voștri…

Nu lăsați să treacă o clipă fără să dăruiți fructele vieții eterne.

Agresiunile împotriva Bisericii mele vor fi mai puternice. Voi cei care mă cunoașteți, nu vă îndepărtați de mine, nu vă fie frică, nu tremurați, continuați să vă hrăniți cu Iubirea mea la adăpostul Mantiei Mamei mele, eu nu vă voi abandona.

Copii, dacă continuați să păcătuiți veți fi pierduți.

Nu există cale cu scurtături, există două căi pe care le aveți în fața voastră: calea binelui sau cea a răului. Întunericul plutește asupra omenirii ca să vă împietrească inima. Răul luptă împotriva inocenței. Diavolul vrea să facă dispărută nevinovăția de pe pămînt și acesta este obiectivul său: să-i elimine pe nevinovați pentru a-i umple pe adulți de furie și să crească durerea lor pentru ca prin răzbunare, ei să se răzvrătească mai mult unii împotriva altora.

Preaiubita mea, spune-le că acela care merge cu mine, va avea forța Cuvîntului meu pentru a se menține, spune-le lor să se hrănească cu Trupul meu și Sîngele meu în Euharistie.

Preaiubiții mei, fiecare dintre voi care citește cu credință acest apel de iubire divină este important pentru planul meu de mîntuire. Dar cel care citește acest Cuvînt pentru a-l ataca și mai mult își va împietri inima. Lumina strălucește pentru toți, dar nu toți o acceptă.

Spune-le, copila mea dragă, că oamenii de știință au creat un alt turn Babel: Bosonul Higgs; dorința de a pătrunde în necunoscut prin energia și accelerarea atomică este o provocare pentru omul însuși. Ca și în Babel, toți au fost străini, fiecare cu limba lui și în acest moment răul deschide spiritul omului care dorește să surmonteze necunoscutul, iar el cauzează un prejudiciu important și catastrofal pentru întreaga umanitate.

Copii, voi care dormiți fără a cunoaște deciziile celor care guvernează lumea, voi care dormiți fără să cunoașteți apelurile care vorbesc despre „progresul științei moderne“ sînteți cei care pot accepta ceea ce nu cunosc și daunele pe care știința rău utilizată este capabilă să adauge acestei umanități atit de întinate. Calamitățile vin din exterior și savantul nu a reușit să le nimicească. Cînd omul pătrunde în necunoscut, el piere în necunoscut.

Pămîntul va continua să se deschidă cu insistență în mai multe țări pentru ca omul care locuiește acolo, să vadă ceea ce lui i se pare evident: că atunci cînd persistă neîncetat în păcat, pămîntul nu vrea ca omul să-l locuiască. Preaiubita mea, spune fraților tăi să fie hotărîți, spune-le în ce măsură iubirea mea nu încetează să crească în inima mea pentru fiecare dintre ei.

În vremurile în care tobele de război se arată în fața omenirii, Europa va suferi mai mult din cauza acestui război, dar bătălia va fi universală, răspîndită de către aliații lui Anticrist, atacînd cu putere Spania și persecutîndu-i pe credincioșii mei așa cum au făcut-o deja.

Rugați-vă copiii mei, din Asia va veni dezolarea pentru omul care își pune încrederea în economie.

Rugați-vă, copiii mei, pentru Roma, teroarea va atinge Roma.

Există cîțiva din copiii mei care își spun catolici, dar sînt eretici, ei se mențin în biserica mea pentru a o submina, fiind slujitori ai lui Anticrist.

Mi-e sete de suflete. Nu vă fie teamă de cei care pot să vă ucidă, ci de cei care pot să vă fure sufletul. Fiți oameni ai credinței, eu nu vă voi abandona.

Preaiubiții mei, ați ajuns în punctul în care nu răspundeți apelurilor mele, nu doriți să fiți copii credincioși…Acesta este momentul nelegiuirii și de aceea inima mea sîngerează.

Sînteți înșelați asemenea sugarilor de către marile organizații mondiale, numai că uitați că „Eu sînt cel care sînt“ (Exodul 3:14) și că niciodată nu vor reuși să învingă poporul meu.

Poporul meu nu va fi abandonat, chiar dacă merge în deșert fără apă sau hrană, soarele nu-l va arde și roua îi va fi apa.

Rugați-vă, copiii mei, rugați-vă pentru Israel, va fi purificat cu forța acelora care nu-l iubesc.

Rugați-vă, copiii mei, pentru Stalele Unite, ele protejează în secret răul, iar răul le va trăda.

Rugați-vă, pămîntul se va cutremura neîncetat, rugați-vă pentru Chile.

Preaiubita mea, spune fraților tăi că „Omul nu trăiește doar cu pîine…“ (Mt 4:4) să mă caute, voi face miracole pentru credincioșii mei. Voi trimite ajutorul meu din casa mea pentru a-i încuraja pe ai mei, să facă minuni în numele meu și să dea putere credincioșilor mei.

Mesagerul meu așteaptă voia mea de a-l trimite la voi, dar aceasta nu se va face decît după apariția lui Anticrist pentru ca voi să nu deveniți confuzi și să nu vă fie frică de el.

Cuvîntul meu este unic…

Legea mea este aceeași ca cea de ieri, de astăzi și din totdeauna…

Legea mea nu se schimbă așa cum ar dori oamenii…

Preaiubiții mei, voi veți îndeplini legea mea. Cuvîntul meu este unic, același ca cel de ieri, de astăzi și din totdeauna, mă găsiți în Sfînta Scriptură.

Copilă preaiubită, spune copiilor mei să rămînă vigilenți și atenți, spune-le să nu aibă încredere în economie, ci în puterea Providenței mele. Ajutorul meu nu va fi oprit dacă copiii mei se refugiază la mine.

Comunismul continuă cu devastarea și deciziile dezastruoase împotriva copiilor mei. Mama mea v-a anunțat aceasta și acest moment nu este decît începutul durerilor poporului meu. I-am cerut deci, să rămînă credincios și ferm, dar pentru aceasta , ei trebuie să mă cunoască.

Priviți spre cer, semnele nu au încetat. „Eu sînt pîinea vieții“ (Ioan 6:35), cine se hrănește din mine nu va pieri.

Vă binecuvîntez, vă iubesc.

Al vostru Isus

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Copyright© 2013-2015 Revelații ale cerului

Posted on 11 noiembrie 2015, in Luz de María and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: