Mă voi duce la fiecare acasă și voi binecuvînta pîinea și apa

Mesajul Mîntuitorului nostru Isus către Anna Marie, Apostol al Scapularului Verde

Marți, 15 septembrie 2015

Green scapular

Anna Marie: Doamne, mă chemați?

Isus: Da, draga mea.

Anna Marie: Doamne, vă rog, pot să întreb din Scriptură?

Isus: Sfîntul Ioan 15:9 „ Așa cum Tatăl m-a iubit pe mine, așa v-am iubit și eu pe voi. Rămîneți în iubirea mea.“

Anna Marie: Mulțumesc Divinul meu Mîntuitor. Doamne, vă rog, pot să întreb? Vă prosternați și-l adorați pe Sfîntul și Eternul Tată Îndurător, care este Alfa și Omega, Creatorul vieții, al tuturor văzutelor și nevăzutelor?

Isus: Da draga mea, Eu, Mîntuitorul vostru, Isus din Nazaret, acum și în veșnicie mă prostern și-l ador pe Sfîntul și Eternul Tată Îndurător, care este Alfa și Omega, Creatorul vieții, al tuturor văzutelor și nevăzutelor.

Anna Marie: Da Doamne, vă rog, vorbiți slujitoarei voastre păcătoase care ascultă.

Isus: Iubita mea doresc acum să-ți mulțumesc că i-ai încredințat și i-ai pomenit pe ceilalți [răposați] Mamei mele în timpul rozarului și Novenei Mamei Îndurerate. Aceasta a însemnat că mulți din cei care au fost reținuți în purgator au fost astăzi eliberați; aceia care au fost membri ai familiilor Apostolatului vostru au fost eliberați din purgator. Așadar fiți siguri și împărtășiți acest lucru cu apostolii voștri din întreaga lume.

Anna Marie: Da, Doamne.

Isus: De asemenea, te rog spune-le iubiților mei apostoli că voi veni în acest Crăciun să-i vizitez în familiile lor. Voi cere din nou tuturor iubiților mei apostoli să păstreze o bucată de „pîine“ și o sticlă de „apă“, pe care ar trebui să le pună în sau pe propriul lor „Altar al Casei“. După aceea mă voi duce la fiecare acasă și voi binecuvînta pîinea și apa, care este o binecuvîntare de prosperitate a hranei și apei lor, ca niciodată să nu se termine, nici chiar în cea mai severă foamete care va avea loc în curînd în America și în numeroase națiuni. Această pîine și această apă îi vor susține pe membrii familiilor lor. Pîinea sau apa nu trebuie îndepărtate, ci păstrate pe Altarul Casei care va înmulți de asemenea propriile lor provizii în timpul acelor zile de foamete.

Isus: Pîinea ar trebui pusă într-o pungă de plastic, dacă este posibil, sau într-o folie de plastic închisă ermetic. Apa va fi păstrată într-o sticlă de apă, iar apa ar trebui de asemenea acoperită cu o folie de plastic.

Voi veni în fiecare casă care a urmat cu grijă aceste instrucțiuni și voi binecuvînta casa lor și Altarul Casei lor. Acolo ei nu ar trebui să se teamă de foametea care va avea loc. Vă rog să păstrați pîinea și apa pe Altarul Casei, nu le îndepărtați de locul de har. Dacă apostolii mei au alte obiecte care ar dori să fie binecuvîntate, ca rozare sau biblii, le voi binecuvînta de asemenea în Ziua de Crăciun.

Isus: Eu sînt Mîntuitorul lor și voi revărsa harurile mele de protecție asupra casei lor, deci cere apostolilor mei să pună patru scapulare verzi în cele patru colțuri ale casei lor. Harul meu va fi suficient pentru protecția lor și asigurarea hranei și apei în zilele marii nenorociri.

Isus: Spune apostolilor mei că eu îi iubesc pe fiecare dintre ei și că le voi dărui speranță statornică indiferent de necazurile care îi copleșesc. Îi iubesc pe ei și eu, Divinul lor Mîntuitor, îi voi binecuvînta.

Divinul vostru Mîntuitor, Isus din Nazaret

Anna Marie: Da Doamne, îți mulțumim Doamne, Isuse,noi toți te iubim!!

Sursa: http://www.greenscapular.org/messages.html

Copyright© 2013-2015 Revelații ale cerului

 

Posted on 21 decembrie 2015, in Anna Marie and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: