Anticristul se află sub un înveliș invizibil ochilor poporului meu

Mesajul Domnului nostru Isus Cristos către fiica sa preaiubită Luz de María

4 iulie 2015

giulgiul-din-Torino

 

Poporul meu preaiubit,

Copii ai iubirii mele eterne, vă binecuvîntez cu iubirea mea, vă binecuvîntez cu îndurarea mea, vă binecuvîntez cu dreptatea mea.

Dragii mei copii, acest timp nu este unul obișnuit.

Acesta este un moment critic pentru umanitate în general.

Preaiubiților, voi pedepsi orice persoană care încearcă să distrugă pămîntul.

Poporul meu m-a aruncat afară din Împărăția mea.

V-am atras către cunoaștere, să aprofundați cuvîntul meu și să vă cufundați în mine.

V-am întrebat: Cine sunt cei care dețin puterea asupra copiilor mei? Sunt cei care cunosc secretele care au fost ascunse poporului meu. Puterea asupra lumii aparține acelora care s-au unit pentru a forma un grup restrîns de persoane care să dirijeze istoria omului, dar ei au uitat că…dacă decid să distrugă lumea, voi interveni asupra lor.

Ați uitat că la un moment dat comunicațiile vor lipsi, fie din cauza erupțiilor solare, fie din cauza conflictelor dintre oameni, iar omenirea va rămîne fără comunicații. Nu veți reuși să știți ce se va întîmpla într-un loc sau altul al pămîntului. În acel timp vă va părea rău că nu ați cerut ajutorul îngerilor mei, deoarece nu ați crezut că era necesar să rămîneți pe lîngă ei și să-i păstrați aproape de voi. În acel timp veți regreta că ați abandonat-o pe Mama mea și nu ați chemat-o pe ea „Mamă“ din clipa în care v-am dat avertismentele mele.

Copiii mei vor plînge, vor geme, vor tremura pentru că nu s-au supus la ceea ce Casa mea le-a revelat în aceste momente.

Cînd voi vreți să aveți înțelepciune, nu o veți găsi, deoarece ea va fi rezervată numai celor care au rămas fideli, au fost curajoși și au trecut prin foc.

Copii, numeroșii profeți falși care au venit de pretutideni și au dat informații eronate reprezintă cauza din pricina căreia omul nu mai crede în apelurile mele.

Vă îndreptați spre sfîrșitul acestei generații, dar nu spre sfîrșitul lumii. Va trebui să faceți față tuturor încercărilor, semnelor acestui timp, semnelor pe care vi le-am anunțat că răutatea este mai mare decît decît bunătatea, că războiul caută posesiunea și exterminarea unei mari părți a rasei umane, că abuzul omului provoacă dominarea, că rasismul va duce la noi revoluții, corupția va fi cartea de vizită a acelora care se mențin la conducerea popoarelor și încălcările legilor vor fi rezultatul barbariei degradante și scăderii moralității omului în acest moment.

Cine provoacă toate aceste dureri ale nașterii? Demonii în carne și oase care, poate, hălăduiesc alături de cîțiva dintre voi. Mai mult decît lupi în blană de oaie, demonii acestui timp sunt amestecați printre grîu și neghină și au fost creați de mințile și inimile împietrite ale oamenilor din cauza îndepărtării lor liber consimțite de Voința divină și de Mama mea.

Copii, nu vorbesc despre trecut; vorbesc despre acest moment și despre aceia care urmează, cînd oamenii fără credință se vor deplasa dintr-o țară în alta în căutarea siguranței, dar insecuritatea va fi aceeași în întreaga lume.

V-am chemat să vă apropiați de Euharistie care să vă dea forța spirituală și să creșteți din punct de vedere spiritual trăind rugăciunea în orice clipă. Copiii mei, cel care nu se roagă nu se poate apropia nici de mine nici de Mama mea; cel care nu se roagă nu este în aceeași armonie spirituală cu cei care se roagă și atrag binecuvîntări prin rugăciunile lor.

Este urgent ca poporul meu să înțeleagă, din proprie experiență, necesitatea de a se apropia de mine, acum în timpul marii dezordini spirituale în care trăiește omenirea, a marii confuzii spirituale, morale și sociale, în acest moment în care manipulatorii omenirii în diverse țări inoculează poporului o mai mare decădere morală, ca în mijlocul acestei josnicii, spiritul omului să se descompună și să nu asculte nici vocea mea, nici cea a Mamei mele. Astfel răul cîștigă sufletele deoarece creaturile umane nu trăiesc în adevăr.

Treziți-vă! Aliații răului dau viață răului pentru umanitate…

Ei creează astfel o generație de vipere care mă disprețuiesc, mă ofensează, nu mă iubesc, nu mă respectă și vă încurajează să nu urmați nici voința mea nici poruncile mele…

Un președinte demn, menține demnitatea poporului său și nu urmează aceste practici care nu sunt Voința mea, ci capcana satanei.

Copii, de ce nu vă dați seama că satana este acela care a luat în stăpînire mințile marilor guvernanți și că, prin luxură și libertinaj, îi tulbură pe copiii mei?

Anticristul se află sub un înveliș invizibil ochilor poporului meu, dar vizibil pentru guvernanții care s-au angajat pentru a-i da puterea și gloria.

Copilașii mei au fost educați în casele lor, au crescut și acum reprezintă fructul a ceea ce părinții lor le-au dat să bea, să mănînce…și să trăiască.

Violența a fost vîndută lumii prin această mare afacere Hollywood și lumea a mîncat fructul interzis otrăvindu-se cu rău pentru a-l dărui acum fraților săi sub toate formele.

V-am avertizat și voi nu v-ați supus, v-am chemat și voi ați refuzat apelurile mele, am anticipat evenimentele și voi le-ați luat în rîs.

Copiii mei, omenirea se va schimba dintr-un moment în altul fără a vă da vouă o șansă de a face sau a schimba ceva…

Economia va fi sărăcia umanității…

Polii vor fi inversați…și poporul meu neascultător va plînge pînă cînd lacrimile lui vor seca…

Întunericul va cuprinde omenirea timp de trei zile, în decursul cărora veți fi purificați ca niciodată înainte din cauza păcatelor nemăsurate ale omului.

Biserica a cochetat cu răul, francmasoneria deține puterea…

Copiii mei, rugați-vă, răul va face rău copiilor mei și va aduce confuzie.

Dragi copii, rugați-vă, pămîntul se va cutremura cu putere.

Copiii mei preaiubiți, rugați-vă, convertiți-vă, rugați-vă pentru Statele Unite și Columbia, ele vor suferi mult.

Dragi copii, treziți-vă! Chem la convertire, fiți binecuvîntare pentru frații voștri, nu vă alăturați persecutorilor poporului meu, nu fiți ca aceia care vorbesc și o refuză pe Mama mea, alertați-i pe frații voștri ca ei să nu cadă în ghearele celui rău și să-și piardă sufletul.

Așteptați, ajutorul meu va veni din cer. Casa mea nu vă lasă singuri, adevărata înțelepciune vine, poporul meu va fi consolat și va revendica credința acelora care sînt ai mei.

Nu vă fie frică, rămîneți fermi, nu șovăiți în credință, fiți adepții voinței mele, fiți poporul meu credincios.

Vă binecuvîntez cu Prețiosul meu Sînge.

Vă binecuvîntez cu iubirea mea.

Al vostru Isus

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Copyright© 2013-2016 Revelații ale cerului

Posted on 1 ianuarie 2016, in Luz de María and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: