Nu luați postul mare în van în acest moment crucial pentru omenire și în special pentru poporul Fiului meu

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către fiica sa preaiubită Luz de María

10 februarie 2016

Sfînta Maria

                Copii preaiubiți ai Inimii mele imaculate,

      Copiii mei se pregătesc să intre în postul mare. Nu luați postul mare în van în acest moment crucial pentru omenire și în special pentru poporul Fiului meu.

Copii, fiți conștienți de datoria fiecărui creștin, a fiecăruia dintre aceia care spune că este fiul meu. Datoria constă în a-l însoți pe Fiul meu în aceste patruzeci de zile, pătruns nu numai de dorința mentală, nu numai de rugăciune, ci a-l însoți cu dăruire absolută, așa cum nu ați făcut-o în posturile anterioare, deoarece acesta este unul foarte special.

Faceți penitența și purificarea cu seriozitate și cu toată puterea pe care o aveți, pentru a pătrunde în adevărata semnificație a Postului mare. Nu-l tratați cu ușurință, ca să nu pierdeți din vedere acest moment mare în care vă puteți uni cu Fiul meu în mod deosebit și să dobîndiți mîntuirea veșnică.

Vă invit în special să vă rugați și să postiți, să faceți pomană și să fiți fraterni. Chemîndu-vă la fraternitate, chem pe fiecare dintre voi să fie conștient de locul pe care-l ocupă în lume, în fiecare țară, în societate, în fiecare oraș, să fiți glasul care se ridică pentru a fi o lumină de pace în mijlocul situației confuze în care trăiește umanitatea la un pas de război. Rețineți copii, rugăciunea și postul vă fac mai puternici ca să învingeți înclinațiile rele la care, de obicei, ego-ul uman vrea ca voi să cedați.

Copii preaiubiți,

Acela care primește, în mod particular, chemarea la convertire în timpul postului mare este binecuvîntat cu harurile reînnoirii și ale purificării pentru a deveni o nouă creatură în Fiul meu.

Cei care luptă constant pentru a nu le slăbi credința, sînt consolați și întăriți de Spiritul Sfînt ca să continue pe drumul mîntuirii și al eliberării. Cei care nu s-au alăturat Fiului meu și care în acest post mare vin cu inima căită și umilă sînt primiți în Îndurarea Divină și apărați în mod special ca liberul arbitru să nu-i îndrepte spre rău. Este cunoscut de către copiii mei faptul că mîntuirea implică un efort dublu și o dăruire statornică și nelimitată.

Copii, luminați-vă sufletul cu unitatea fraternă și fiți pregătiți spiritual, chiar dacă răul profită de acest moment atît de important pentru copiii mei și își arată ghearele înspăimîntătoare.

Dragi copii, postul este lumina spirituală a sufletului și voi reușiți să pătrundeți în Îndurarea cu care Fiul meu îi inundă pe toți oamenii, îmbogățindu-i cu Spiritul său Sfînt și cu darul Iubirii sale.

Copii preaiubiți ai Inimii mele imaculate,

Trăiți agățați de Adevăr, iubiți libertatea pe care numai cei care nu se conformează să trăiască Evanghelia o posedă pe jumătate, sau cu resturi care îi degradează și îi înlănțuie în practici deformate care nu reprezintă Voința Fiului meu.

Nu vă obișnuiți cu afirmații despre cer, nu îmbătrîniți fără a acționa și duceți explicația Cuvîntului Fiului Meu și a mea fraților voștri pentru ca ei să se trezească. Răspîndiți cuvîntul dat profetei noastre ca umanitatea să înțeleagă că nu noi sîntem aceia care împart omul în două, ci omul, prin liberul său arbitru, alege calea binelui sau cea a răului, deoarece Voința Divină este aceea prin care oamenii sînt mîntuiți și ajung la cunoașterea Adevărului.

Înnoiți-vă copii, astfel încît calea, adevărul, și viața să fie uleiul proaspăt, vinul nou, lumina și sarea pămîntului.

Începînd acest post sfînt, rugați-vă pentru umanitate, încît creația să nu vă privească cu indiferență din cauza atîtor păcate în care trăiește omul.

Dragi copii ai Inimii mele imaculate, aceasta este ceea ce ați respins.

Vă binecuvîntez.

Mama Maria

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Bucură-te, imaculată Marie, concepută fără păcat.

Sursa: http://www.revelacionesmarianas.com/index.htm

Copyright© 2013-2016 Revelații ale cerului

 

Posted on 19 februarie 2016, in Luz de María and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: