Proiectul Blue Beam (I)

Blue beam

           În anul 1994 Serge Monast (1945-1996) jurnalist canadian de investigații, poet, eseist și teoretician al teoriei conspirației a publicat Proiectul Blue Beam (NASA), în care a detaliat ipoteza conform căreia NASA, cu ajutorul Organizației Națiunilor Unite, încearcă să pună în aplicare o nouă religie mondială New Age cu Anticristul la conducere și să întemeieze astfel  Noua Ordine Mondială, prin intermediul unei simulări tehnologice 3D a celei de a doua veniri a lui Isus Cristos. 

Abominabilul Proiect Blue Beam (Raza Albastră-n.t.) al NASA are patru etape diferite în vederea punerii în aplicare a religiei unei noi ere avîndu-l pe Anticrist în fruntea ei. Trebuie să ne amintim că religia New Age este fundamentul însuși al acestui guvern mondial, religie fără de care dictatura Noii Ordini Mondiale este cu totul imposibilă. Voi recapitula: fără o credință universală în religia New Age, succesul Noii Ordini Mondiale va fi imposibil! Iată de ce proiectul Blue Beam este atît de important pentru ei, dar în egală măsură atît de bine ascuns pînă în prezent.

Cutremure de pămînt planificate și „descoperiri“ mistificate

      Prima etapă a proiectului Blue Beam constă în distrugerea [reevaluarea] tuturor cunoștințelor arheologice. El se ocupă de constituirea, cu ajutorul cutremurelor de pămînt create artificial în anumite locuri precise ale planetei, de pretinse noi descoperiri care ar trebui în sfîrșit să explice lumii „eroarea“ tuturor doctrinelor religioase fundamentale. Această informație falsificată va fi utilizată pentru a face ca toate națiunile să creadă că doctrinele lor religioase au fost, de-a lungul secolelor, rău înțelese și rău interpretate. Preformatări psihologice pentru această primă etapă au fost deja folosite în filmul din 2001 Odiseea Spațială, seria Star Trek și Ziua Independenței, care toate tratează invazii ale spațiului și a cooperării națiunilor în scopul de a-i respinge pe invadatori. Ultimele filme „Jurasic Park“ tratează, o dată cu teoria evoluției, despre această revendicare conform căreia cuvîntul lui Dumnezeu este o minciună.

„Descoperiri“ mistificate

       Ceea ce este important de înțeles în prima etapă, constituie faptul că aceste cutremure vor lovi diferite părți ale globului, acolo unde informațiile științifice și arheologice au indicat că secretele au fost ținute ascunse. Prin acest tip de cutremure, va fi posibil ca oamenii de știință să redescopere misterele secretelor care vor fi utilizate pentru a discredita toate doctrinele religioase fundamentale. Este vorba de prima pregătire a planului vizînd umanitatea, deoarece ceea ce vor ei să facă, este să distrugă credințele tuturor creștinilor și musulmanilor planetei. Pentru a face aceasta, ei au nevoie de „dovezi“ false ale unui trecut îndepărtat care vor dezvălui tuturor națiunilor faptul că religiile lor au fost rău interpretate și rău înțelese.

Marele spectacol spațial pe cer

     A doua etapă a proiectului Blue Beam al NASA implică un gigantic „space show“ (spectacol spațial-n.t.) grație hologramelor tridimensionale, a sunetelor, a proiecțiilor laser de imagini multiple tridimensionale în diferite părți ale lumii, fiecare persoană recepționînd o imagine corespunzătoare credinței religioase predominante în regiune. Această nouă voce a „zeului“ va lua cuvîntul în toate limbile. Pentru a înțelege aceasta, trebuie să examinăm cercetările diferitelor servicii secrete efectuate în decursul ultimilor 25 de ani. Sovieticii au pus la punct un computer avansat, au exportat chiar aceste cercetări și le-au îmbogățit cu detalii minuțioase fizico-psihologice bazate pe studiile lor de anatomie și compoziție electromecanică a corpului uman și pe studiile privind proprietățile electrice, chimice și biologice ale creierului uman.

Aceste ordinatoare au fost încărcate astfel cu limbile tuturor culturilor umane și semnificațiile lor. Dialectele tuturor culturilor au fost integrate în ordinatoare cu transmisie prin satelit. Sovieticii au început încărcarea ordinatoarelor cu programe al căror obiectiv îl reprezintă noul mesia. Se pare de asemenea că sovieticii – oamenii noii ordini mondiale – pot să recurgă la metode de suicid avînd ca țintă societatea umană, alocînd lungimi de unde electromagnetice pentru fiecare persoană și fiecare societate și cultură, inducînd idei suicidare persoanei care nu se conformează exigențelor noii ordini mondiale.

În a doua etapă există două aspecte diferite. Primul este „spectacolul spațial“. De unde vine acesta? Spectacolul spațial, imaginile holografice vor fi utilizate într-o simulare a sfîrșitului, în cursul căreia tuturor națiunilor li se vor arăta scene, care vor reprezenta împlinirea a ceea ce doresc, pentru a verifica profețiile și evenimentele adverse. Acestea vor fi proiectate de sateliți pe strat de sodiu la aproximativ 60 de mile (100 de kilometri) deasupra pămîntului. Din cînd în cînd, noi vedem aemenea teste, dar ele sînt considerate ca observări ale ozn-urilor sau „farfuriilor zburătoare“.

Rezultatul acestor puneri în scenă deliberate va fi de a-l arăta lumii pe noul „Cristos“, noul mesia, Maitreya, pentru introducerea imediată a noii religii mondiale. Suficiente adevăruri vor fi impuse unei lumi credule pentru a se agăța de minciună. „Chiar și cei mai învățați vor fi înșelați.“

Proiectul a perfecționat capacitatea unui anumit dispozitiv [denumit de ufologi „raze tractoare“] de ridicare a unui număr enorm de persoane, asemenea unei Înălțări la cer și expedierea întregului grup într-o țară imaginară. Vedem deja teste ale acestui dispozitiv în răpirile de persoane de către acești misterioși pitici străini, gri care-i smulg pe oameni din paturile lor și îi transferă prin ferestre în „nave spațiale mamă“ care așteaptă. Rezistența calculată la religia universală și la noul mesia, precum și războaiele sfinte care vor urma, vor avea drept rezultat pierderea de vieți omenești la o scară neimaginată vreodată în toată istoria omenirii.

Proiectul Blue Beam va pretinde că reprezintă împlinirea universală a profețiilor vremurilor de demult, ca un eveniment major egal aceluia care a avut loc acum 2.000 de ani. În principiu, se va face uz de spațiul aerian ca de un ecran de cinema (pe un strat de sodiu la aproximativ 60 de mile) în care sateliți cu generatoare laser vor proiecta imagini simultane în cele patru colțuri ale planetei, în toate limbile și dialectele în funcție de regiune. Ele vor trata aspectul religios al noii ordini mondiale și vor permite o îndoctrinare pe scară largă.

Cu ajutorul ordinatoarelor care coordonează sateliții și programele deja instalate, se va derula atunci spectacolul de pe cer. Imaginile holografice se bazează pe semnalele identice apropiate combinate pentru a produce o profunzime a imaginii sau o hologramă, ceea ce este la fel de aplicabil undelor acustice ELF (de extrem de joasă frecvență, între 3 și 300 Hz), VLF (de foarte joasă frecvență, de la 3 la 30 kHz) și LF ( de joasă frecvență, între 30 și 300 kHz) cît și fenomenelor optice. Mai precis, spectacolul va fi compus din multiple imagini holografice în diferite părți ale lumii, fiecare persoană recepționînd o imagine diferită conform specificului național, regional al religiei. Nici o zonă nu va fi exclusă. Datorită animației pe computer și sunetelor asemănătoare provenind din adîncul spațiului, uimiți, discipolii ardenți ai diferitelor confesiuni vor fi martorii întoarcerii propriului lor mesia într-o realitate convingătoare, vie.

Apoi proiecțiile lui Isus, Mahomed, Buddha, Krishna etc, vor fuziona într-una singură după ce au fost dezvăluite explicații corecte ale misterelor și revelațiilor. Acest dumnezeu unic va fi de fapt Anticristul, care va explica că diferitele scrieri au fost rău înțelese și rău interpretate și că religiile celor vechi sînt responsabile de fratricid și genocid și că, în consecință, vechile religii trebuie să fie abolite pentru a permite sosirea unei noi ere religioase, reprezentată printr-un zeu unic, Anticristul, pe care-l vor putea astfel contempla în fața lor.

Bineînțeles, această falsificare pusă admirabil în scenă se va traduce printr-o disoluție socială și mișcări religioase pe scară largă, fiecare națiune acuzînd-o pe cealaltă de înșelătorie, lăsînd, într-o stare de confuzie de o amploare niciodată consemnată, milioane de fanatici religioși formatați la discreția jugului demonic.

Mai mult, acest eveniment se va produce într-un moment de profundă anarhie politică în lumea întreagă și de tumult general create de anumite catastrofe planetare. Națiunile Unite intenționează, încă de acum, să utilizeze „Oda bucuriei“ a lui Beethoven ca imn de introducere a noii ere religioase. Dacă punem acest spectacol al spațiului în paralel cu programul „Războiului stelelor“, obținem aceasta: o combinație de radiație electromagnetică și hipnoză, care au făcut în egală măsură obiectul unei cercetări intensive. Spre exemplu, în 1974, cercetătorul GF Shapits a declarat despre unul din proiectele de cercetare: „…în această investigație, va fi demonstrat faptul că vorbele spuse de hipnotizator pot fi, de asemenea transformate direct în energie electromagnetică și transmise subconștientului creierului uman fără să se recurgă la vreun dispozitiv mecanic pentru receptarea sau decodarea mesajului și fără ca persoana expusă la această influență să aibă o șansă de a controla intrarea informațiilor în mod conștient. Poate fi de așteptat ca astfel comportamentul rațional să fie considerat ca fiind îndepărtat din propria lor inițiativă.“

Oricine care cercetează acum așa-numitul fenomen de „channelling“(pretinsă intrare în stare de meditație sau transă cu scopul de a transmite mesaje de la un îndrumător spiritual-n.t.) ar fi înțelept să ia în considerare acest domeniu de cercetare. Să notăm că numărul celor care se consideră ei-înșiși „canale“ a crescut rapid de cînd a fost introdus acest tip de cercetări. Este ciudat să constatăm că mesajele lor sînt similare, în ciuda entității pe care ei o revendică a fi sursa lor de „îndrumare divină“. Aceasta ar sugera faptul că fiecare individ, ținînd cont de credibilitatea informației canalizate, ar trebui să discearnă și să evalueze în mod critic de unde provine mesajul pe care-l primește și dacă aceste mesaje sînt benefice pentru noua ordine mondială.

Jurnalul Sydney Morning a publicat un articol în 21 mai 1983 în care a anunțat că sovieticii au invadat spiritul uman. Acest articol a fost transmis editorului străin de către doctorul Nathan Abnuengy, profesor adjunct al Facultății de agricultură din Asia. Este interesant de citat articolul în întregime, chiar dacă gramatica sa este puțin depășită. Acest articol arată că sovieticii au creat supercomputerul despre care am discutat mai devreme și care este cu adevărat important deoarece aceste tipuri de computere pot fi rulate de către sateliți și în spațiu. Ordinatoarele au fost încărcate cu diferite limbi și semnificația lor, dialectele tuturor popoarelor au fost integrate în aceste computere cu programele obiectivului. Dar noi nu mai vorbim de sovietici, noi vorbim de ONU, adepta noii ordini mondiale, care încarcă caculatoarele cu informațiile necesare.

Redactorul-șef al rubricii în care a apărut articolul declară limpede că subiectul este prea important pentru a fi ignorat. „Cred că este posibil ca persoanele care au creat acest program de megacontrol al minții să poată vinde softul unei organizații și să nu fie conștiente de faptul că programul și datele ar putea fi utilizate de client pentru a înrobi întreaga omenire.“

Imaginați-vă la ce nivel au ajuns de cînd a fost publicat acest articol!

Surse: https://ro.wikipedia.org/wiki/Serge_Monast

http://www.mcreveil.org/

http://www.thefreedictionary.com/channeling

Copyright© 2013-2016 Revelații ale cerului

 

Posted on 21 martie 2016, in New Age and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: