Cine este ca Dumnezeu!

Mesajul lui Isus către JNSR din 18 iulie 2006

Dieu le Pere

JNSR: Doamne, ce vrei să ne spui? Vorbește-ne, te ascultăm și îți mulțumim!

Isus: Cînd Sfîntul Paul vă vorbește despre Anticrist înaintea venirii mele în glorie, nu vă îndoiți, el vine, deja lucrează.

Aceasta se va vedea. Nimeni nu poate ascunde mult timp acest Rău, deoarece Dumnezeu se războiește cu el dintotdeauna în afara Cerului său de glorie și foarte curînd Dumnezeu îl va învinge atît pe pămînt cît și în cer.

Ispita determină alegerea fiecăruia . Atenție, Anticristul va avea îmbrăcămintea ispititorului, a aceluia care îl confruntă pe Dumnezeu, cel care este dușmanul lui Dumnezeu și al oamenilor. Puterea sa este obscură, deci el este ascuns. Dar fiind dominator și orgolios, aceasta îl va face să se descopere. El va face cunoscută în public adevărata sa identitate și își va arăta puterea sa de seducție, fiindcă atrage deja mulțimile.

În curînd tatăl minciunii îl va proclama în fața tuturor ca fiind fiul său și Spiritul Răului este în ei, maimuțărind astfel Preasfînta Treime cu un orgoliu fără limite. Deoarece cifra Treimii Divine este 333 (1+1+1 x 3 -> 333), ei se consideră de două ori mai mult și aceasta este cifra 666 a trioului infernal cu toată forța diabolică, distructivă și dominatoare.

Pentru a-l înfrunta pe Cristos, trebuie să se demaște în plină zi în fața acestei mulțimi care îl adoră, el care este împotriva Dumnezeului lui Israel și a Sfintelor Legi.

El provoacă războiul, fiecare acuzîndu-se reciproc de agresiune, pentru a atrage opinia publică de partea sa. Dar aceasta este piatra de poticnire, deoarece vine Timpul lui Dumnezeu unde nimic nu va putea scăpa cumplitei Sentințe a lui Dumnezeu. Lupta cerească a Sfîntului Mihail și a armatei sale de îngeri sfinți este mai îngrozitoare decît toate luptele de pe pămînt. Lupta se aseamănă cu aceea care i-a alungat din cer pe îngerii căzuți.

Cine este ca Dumnezeu!

Focul însoțește Sfîrșitul acestui Timp. Furtuni de foc, războaie, atentate, violență, răpiri de copii, violuri și asasinate varsă sînge nevinovat.

Satana își vede sfîrșitul venind și își desfășoară ultimele forțe. Copii, fiți atenți! Dumnezeu își culege Martirii acestui Timp și ei nu vor fi niciodată cuceririle celui rău. Cu Rahela lumea întreagă își plînge copiii. Rugați-vă, rugați-vă copilașilor!

Preoți ai lui Dumnezeu, Sfînta Liturghie să devină o datorie pentru fiecare creștin care să poată participa la ea. Trupul și Sîngele lui Cristos vor reprezenta forța și susținerea voastră.

Isus este cu voi, acum și întotdeauna.

Isus și Sfîntul Mihail în lupta pentru Pacea lui Dumnezeu. Amin.

stmichel

Copyright© 2013-2016 Revelații ale cerului

 

 

 

Posted on 7 septembrie 2016, in JNSR and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: