Ce este această apatie?

Mesajul lui Isus către JNSR din 27 noiembrie 2006

The Sermon on the MountCarl Bloch, 1890

           Isus: Astăzi am să-ți vorbesc. Ascultă și scrie. Fiica mea, vin la voi să vă pun în gardă. Trebuie să vă las să veniți la mine fără nici o constrîngere. De libertatea voastră de alegere va depinde salvarea voastră. Toți vor fi informați, chemarea mea va fi universală, deoarece toți vor trebui să aleagă în perfectă cunoștință de cauză: sau pe Dumnezeul Unic și Adevărat sau pe dușman. Nici o slăbiciune nu poate veni de la Dumnezeu.

Și Eu trebuie să vă avertizez: veți fi informați unii de la alții și alegerea voastră trebuie să fie definitivă. Așadar, împreună ținînd bine cîrma, vom naviga pe apele calme ca și pe cele învolburate ale acestui sfîrșit al timpurilor.

Veți fi atenți la fiecare pas. Veți fi solicitați mult. Imaginea timpului va fi prima care vă dă informații. Capcane de toate felurile se vor ivi în fața voastră. Nu abandonați Calea pe care ați ales-o s-o urmați cu mine. Fugiți de tentațiile puterii, banului și luxului. În aceste timpuri vor suferi mult atît cei buni cît și cei răi, deoarece ca într-un mare coș, vă veți găsi toți închiși în același timp care ține să vă scuture cu putere pentru a verifica rezistența voastră. Și astfel vă veți găsi în fața evidenței: chemați-mă.

          Nu vă fie frică! Eu vă avertizez, Dumnezeu va fi Singurul vostru Salvator: ISUS Cristos Domn și Rege al Universului.

Nu-l acuzați pe Acela care vă pune în gardă pe acest pămînt. Acesta vine de sus: totul vă va fi dat dinainte, proclamat prin Cuvîntul meu care nu poate minți.

De asemenea, tu trebuie să înțelegi ceea ce vi se întîmplă cîteodată, atît ție cît și acelora pe care îi folosesc pentru a scrie și a da Cuvîntul meu lumii. Cîteodată veți încerca un fel de apatie care vă poate afecta mîinile, trupul și spiritul. Aceasta va fi cu totul întîmplător ca să vă întrerupă activitatea voastră în slujba mea și pentru toți frații voștri. Nici mușchii voștri, nici activitatea voastră cerebrală, nimic nu se va degrada, dar veți suporta aceasta. Protejați-vă mîinile. Fiica mea, acordă mîinilor tale îngrijirile necesare prin exerciții zilnice.

         Vorbesc pentru toți aceia care mă slujesc.

Nu-i voi lăsa pe ai mei într-o totală părăsire. Cei care sînt afară trebuie să se întoarcă acasă pentru a aștepta să treacă aceste zile în care totul pare să fie nefast. Lăsați pentru moment Armatele cerești să se lupte în sferele apropiate de pămînt. Rugați-l pe Sfîntul Mihail și armatele de îngeri ca Dumnezeu să-l trimită pentru a face un plafon protector deasupra voastră.

Deoarece totul se întîmplă chiar deasupra oamenilor. Cei vînduți diavolului sînt printre voi. Evitați ieșirile nocturne. Evitați marile adunări în care ei se infiltrează. Îndepărtați-vă de munți, de fluvii, de mări. Atenție la marile vînturi. Totul poate deveni noroi și dușman, deoarece stăpînul răului turbează de furie din cauza timpului puțin care îi rămîne pentru a-i chinui pe copiii pămîntului.

Spuneți că timpul duce cu sine, iar și iar, tot ceea ce poate el să distrugă, servindu-se de marea grapă în favoarea satanei, dar acesta uită că în același timp, marea grapă va lăsa să scape printre dinții săi acest pămînt bun fără bolovani sau rădăcini rele, chiar acest pămînt care va primi mai tîrziu Grăuntele bun.

Voi continua să te informez. Vei primi informația în inima și sufletul tău, în momentul în care Dumnezeu însuși alege, zi de zi pentru a vorbi tuturor celor care sînt ai mei.

Sfînta mea Inimă și Sfîntul meu Spirit vă vorbesc

Prin Sfîntul meu Cuvînt

Isus Cristos, Mîntuitorul vostru

206-christ-roi

Copyright© 2013-2016 Revelații ale cerului

Posted on 12 septembrie 2016, in JNSR and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: