Pregătește-i pe copiii mei pentru marile necazuri care sînt la doi pași de voi

Mesajul Mîntuitorului nostru Isus către Anna Marie, Apostol al Scapularului Verde

Sîmbătă, 22 octombrie 2016

Green scapular

Isus: Fiica mea, pot să vorbesc cu tine?

Anna Marie: Doamne, vă aud chemîndu-mă. Doamne, sînteți Tatăl, Fiul sau Spiritul Sfînt?

Isus: Draga mea, sînt Eu, Mîntuitorul vostru, Isus din Nazaret.

Anna Marie:  Doamne, vă rog, pot să întreb? Vă prosternați și-l adorați pe Dumnezeu, Eternul vostru Tată Ceresc, care este Alfa și Omega, Creatorul vieții, al tuturor văzutelor și nevăzutelor?

Isus: Da preaiubita mea, Eu, Mîntuitorul vostru, Isus din Nazaret, acum și în veșnicie mă prostern și-l ador pe Sfîntul și Eternul Tată Îndurător, care este Alfa și Omega, Creatorul vieții, al tuturor văzutelor și nevăzutelor.

Anna Marie: Da Doamne, vă rog, vorbiți slujitoarei voastre păcătoase care ascultă.

Isus: Draga mea, știu că tocmai pregătești masa, dar trebuie să te avertizez asupra evenimentelor care sînt în curs de pregătire, pentru atacarea marii voastre națiuni.

Anna Marie: Da, Doamne.

IsusSînt aceia care, din cauza urii profunde și invidiei față de națiunea voastră, datorită bogățiilor națiunii voastre, au făcut planuri și alianțe cu alte persoane care simt la fel. Păcătoșii răi și posedați care au refuzat să accepte voința lui Dumnezeu, Tatăl meu, au ambiția de a aduce națiunea voastră la un pas de colaps. Este imperios necesar ca apostolii mei să se roage imediat pentru  America. O forță de ocupație caută să răstoarne guvernul vostru pentru a instaura o dictatură. Mulți funcționari de rang înalt au fost informați despre acest plan, dar nu l-au făcut cunoscut cetățenilor țării voastre. Acești lideri sînt conștienți că națiuni crude și-au unit forțele pentru a îndeplini această misiune și acum oamenii națiunii voastre sînt în mare pericol. Cer tuturor apostolilor mei să înceapă să se roage imediat pentru această țară, Statele Unite ale Americii,  astfel încît Tatăl meu să atenueze atacul pe acest pămînt.

Anna Marie: Isuse al meu, acesta este motivul pentru care mi-ați permis să am viziuni despre război în țara mea?

Isus: Da, acesta este.

Anna Marie: Doamne Isuse, există o rugăciune specială pe care doriți s-o recităm zilnic pentru atenuarea acestui atac?

Isus: Rozarul Îndurării Divine și Sfîntul Rozar vor fi suficiente, dar trebuie să le spuneți cu această intenție: „Pentru ocrotirea Statelor Unite ale Americii“.

Anna Marie: Da Doamne. Voi spune  aceasta tuturor apostolilor. Doamne, ne este permis să cunoaștem planificarea acestui eveniment?

Isus: Da, în cursul anului.

Anna Marie: Iubite Isuse, iertați-mă că vă întreb, aceasta înseamnă în următoarele 365 de zile sau în cursul anului 2016?

Isus: În cele 365 de zile. Acum faceți tot posibilul ca acest mesaj să fie pregătit și publicat pentru toți credincioșii. Pentru cei care trăiesc în afara țării, dacă vă rugați pentru această intenție, o voi întrebuința și pentru națiunea voastră. Veți asista la miracole dacă vă rugați pentru această nouă cerere de rugăciune pe care v-o dau astăzi tuturor.

Anna Marie: Da Doamne. Mai este altceva?

Isus: Da, rugați-vă pentru aceste alegeri. Totul depinde de cetățenii națiunii voastre ca ei să voteze pentru viață, dreptate, statul de drept și pentru candidații care întrunesc ceea ce am exprimat… O națiune care votează persoane rele și netrebnice la putere va suporta pedeapsa meritată.

Anna Marie: Îți mulțumim Isuse. Ne rugăm pentru dl Donald Trump, vă rugăm binecuvîntați-l și ocrotiți-l.

Isus:  Sînt necesare mai multe rugăciuni pentru el și acei candidați care se tem de Atotputernicul Dumnezeu, Tatăl nostru.

Anna Marie: Da Doamne. Doamne, vă rog, aveți citate din Biblie pentru noi?

Isus: Da, Cartea Înțelepciunii 17:19, Isaia 14:10; Amos 4:13, Ieremia 6:18‐19.

Anna Marie: Vă iubim, Isuse.

Isus: Spune-le preaiubiților mei copii că și eu îi iubesc și să se pregătească, încă o dată, pentru venirea mea în casele lor ca să binecuvîntez pîinea și apa [de Crăciun] care îi vor ajuta pe ei în timpul marii foamete. Pregătește-i pe copiii mei pentru marile necazuri care sînt la doi pași de voi.

Mîntuitorul vostru iubit, Isus Cristos,

Mîntuitorul și Răscumpărătorul sufletelor

Copyright© 2013-2016 Revelații ale cerului

 

 

Posted on 26 octombrie 2016, in Anna Marie and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: