Patru ani de la demisia Papei Benedict al XVI-lea

Benedict 16

 Au trecut patru ani de la demisia neașteptată a Papei Benedict al XVI-lea.

 În ziua depunerii jurămîntului ca președinte, un grup de conducători laici catolici i-au înaintat lui Donald Trump o scrisoare deschisă prin care solicită o anchetă  pentru a afla dacă Soros, Obama și Clinton au organizat o lovitură de stat la Vatican pentru a-l răsturna pe papa conservator Benedict al XVI-lea și a-l înlocui cu radicalul de stînga Francisc.

 La baza acestei acțiuni stau mărturii din diverse surse,  probe noi descoperite în e-mailurile divulgate de WikiLeaks.

„Avem motive clare să credem că «schimbarea de regim» de la Vatican a fost concepută de administrația Obama“ afirmă petiționarii în scrisoarea lor din 20 ianuarie adresată președintelui Trump.

„În timpul celui de-al treilea an al primului mandat al administrației Obama, am descoperit cu îngrijorare că Secretarul de Stat Hilary Clinton și alți responsabili care îi sînt asociați, propuneau o «revoluție» catolică pentru a face să dispară definitiv ceea ce a rămas din Biserica catolică din America.“

Scrisoarea cuprinde legături cu documente și informații care pun în evidență afirmațiile lor. Ea atrage mai întîi atenția asupra e-mailurilor clicii rău famate Soros, Clinton și Podesta care au fost divulgate anul trecut de WikiLeaks.

În aceste e-mailuri Podesta și alți progresiști vorbesc despre schimbarea regimului Bisericii catolice pe care o califică drept „o dictatură a Evului Mediu“.

Publicația The New American din octombrie 2016 scria:

„Într-un e-mail din 2011, Podesta, consilier și confident de mulți ani al doamnei Clinton și principal activist ales de sponsorul stîngii, George Soros, a revelat că el și alți activiști lucrează la revoluția unei „primăveri catolice“ în Biserica catolică. Aluzia la dezastrele loviturilor de stat ale primăverilor arabe –organizate în același an de echipa Obama-Clinton-Soros, care au destabilizat Orientul Mijlociu și au adus regimuri islamice radicale și grupări teroriste la putere în regiune- este evidentă.

E-mailul lui Podesta este un răspuns dat e-mailului unui alt extremist finanțat de Soros, Sandy Newman, fondatorul „progresistului“ „Voices for Progress“. Newman îi cere lui Podesta sfaturi privind cel mai bun mijloc de „a semăna germenii revoluției“ în „dictatura Evului Mediu“.

„În cursul campaniei prezidențiale din 2016, am rămas uimiți să-l vedem pe Papa Francisc făcînd campanie împotriva politicilor pe care le-ați propus în privința securizării frontierelor noastre, mergînd pînă la a insinua că n-ați fi creștin. Am apreciat răspunsul dumneavoastră prompt și fără echivoc dat acelei acuzații mincinoase.“

Iată cîteva întrebări la care petiționarii cer răspunsuri:

„Cu ce scop, Agenția de Securitate Națională (NSA) a supravegheat conclavul care l-a ales pe Papa Francisc?“

„Agenți guvernamentali ai SUA au avut contacte cu «Mafia Cardinalului Daneels?»“

„Tranzacțiile monetare internaționale cu Vaticanul au fost suspendate în cursul ultimelor zile care au precedat demisia Papei Benedict al XVI-lea. Organismele guvernamentale ale SUA sînt amestecate în această problemă?“

„Care a fost scopul și natura întîlnirii secrete de la Vatican dintre vicepreședintele Joseph Biden și Papa Benedict al XVI-lea din jurul datei de 3 iunie 2011?“

„Care sînt rolurile jucate de George Soros și alți finanțatori internaționali care locuiesc actualmente pe teritoriul SUA?“

Ancheta ar trebui să intereseze întreaga lume, nu numai cea catolică, cu atît mai mult cu cît este binecunoscută capacitatea lui Soros de a coopta personalități politice de prim rang pentru favorizarea planurilor sale radicale care vizează SUA; dar capacitatea sa de a forța „schimbarea de regim“ în Biserica catolică, o instituție pînă atunci impenetrabilă din exterior, ridică numeroase întrebări în ceea ce privește potențialul său de a semăna haos planetar.

Ar trebui ca ancheta și pedeapsa să înceapă cît mai repede.

Sursa: http://www.alterinfo.net/Coup-d-Etat-au-Vatican_a128290.html

Copyright © 2013-2017 Revelații ale cerului

Posted on 11 februarie 2017, in Falsul Profet, Papa Benedict al XVI-lea and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: