Voi veni din nou să binecuvîntez pîinea și apa

Mesajul lui Isus către Anna Marie, Apostol al Scapularului Verde

„Pregătiți-vă, deoarece trebuie să aibă loc un război înaintea întoarcerii mele“ (fragment)

21 martie 2017

        Isus: Draga mea, o furtună se apropie – un război primejdios. Fii liniștită, încearcă să-ți completezi planurile de pregătire. Te voi întîlni în vremuri grele. Nu-ți pierde speranța. Pregătește-te, deoarece trebuie să aibă loc un război înaintea întoarcerii mele.

Isus: Preaiubiții mei copii să știe că trebuie să se pregătească repede acum. Nu uitați să faceți o listă a lucrurilor de care familia voastră va avea nevoie în timpul zilelor întunecate ale războiului din țara voastră. Îi voi trimite pe îngerii mei să-i ajute pe iubiții mei copii care vor suporta acest ultim eveniment devastator. Unii vor pieri, dar mulți vor supraviețui. Cel mai bine este ca toți oamenii să aibă patru scapulare verzi în cele patru colțuri ale casei lor. Pentru cei care fac astfel, îi voi proteja pe ei și pe cei din interiorul acestor case binecuvîntate și consacrate. Pentru cei care au obiecte binecuvîntate în curțile lor și ei vor vedea atotputernicia și măreția mîinii lui Dumnezeu, Tatăl nostru care va apăra pămîntul lor. Pentru toți, fii liniștită, aceasta trebuie să aibă loc.

Isus: Eu sînt Mîntuitorul vostru, apărătorul vostru și îi voi îndruma și apăra pe iubiții mei slujitori. Nu vă fie frică, eu sînt întotdeauna cu voi, iubiții mei copii.

*

Mesajul Preasfintei noastre Mame Maria către Anna Marie, Apostol al Scapularului Verde

„Să pună încă o dată pîine și apă pe altarul casei lor“ (fragment)

8 aprilie 2017

        Mama Maria: Fiul meu dorește ca toți apostolii care citesc aceste mesaje să mai pună încă o dată pîinea lor și apa pe altarul casei lor, ca Fiul meu să poată veni să le binecuvînteze. Timpul este scurt. În curînd va fi război și doresc ca toți iubiții mei copii să se pregătească acum. Planificați-vă să supraviețuiți fără electricitate. Pregătiți-vă să-i întrețineți pe membrii familiei voastre, cu obiecte de prim ajutor, medicamente, săpunuri, detergenți, ustensile de gătit sau încălzit. Pregătiți-vă acum, deoarece ziua și ora nu se cunosc acum, dar va fi curînd.

*

Mesajul Divinului nostru Mîntuitor, Isus Cristos către Anna Marie, Apostol al Scapularului Verde

„Voi veni din nou să le binecuvîntez tuturor apostolilor pîinea și apa“ (fragment)

4 mai 2017

        Isus: Draga mea, voi veni din nou (la Înălțare) să binecuvîntez pîinea și apa care vor fi depuse pe altarul casei tuturor apostolilor mei. Iubiții mei apostoli m-au chemat, prin rugăciunile lor, să mă reîntorc în casele lor. Voi veni și voi binecuvînta fiecare casă care a pus deoparte pîinea și apa ca să le binecuvîntez. Voi binecuvînta de asemenea toate rozarele, bibliile și alte obiecte religioase pe care doresc să le binecuvîntez. Spiritul meu se va revărsa asupra tuturor copiilor mei, a tuturor apostolilor mei care mă cheamă în casele lor cu inimile lor iubitoare și prin rugăciunile lor.

Isus: Eu sînt Mîntuitorul vostru. Sînt divinul vostru Domn. Eu sînt Răscumpărătorul vostru. Eu sînt Fiul lui Dumnezeu. Eu sînt cel care ia asupra sa păcatele lumii. Eu sînt cel care aude strigătele voastre de ajutor. Eu sînt cel care nu vă va părăsi niciodată și sînt cel care vă iubește pentru totdeauna.

Înălțarea Mîntuitorului nostru va fi joi, 25 mai 2017.

Copyright © 2013-2017 Revelații ale cerului

 

Posted on 17 mai 2017, in Anna Marie and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: