Bilderberg & Vatican Co.

        În perioada 7-10 iunie 2018 secretarul de stat al Vaticanului, cardinalul Pietro Parolin, participă la conferința Bilderberg care are loc la Torino, numele său fiind inclus în lista celor 131 de participanți la acest eveniment. Deși nu a fost anunțat oficial de Vatican, surse din interiorul Secretariatului de Stat au confirmat că este planificat ca Parolin să ia parte la întîlnire. Participarea cardinalului la eveniment ar putea fi o parte a strategiei de dialog pe care Sfîntul Scaun o angajează cu micul și influentul grup de elită. Ar fi pentru prima dată cînd un oficial de rang înalt din Vatican ia parte la conferințele Bilderberg.

(Sursa: https://cruxnow.com/vatican/2018/06/07/vatican-secretary-of-state-attending-elite-bilderberg-meeting/)

Grupul Bilderberg denumit și clubul Bilderberg sau conferința Bilderberg este o întrunire anuală și informală a aproximativ 130 de participanți americani și europeni, personalități ale diplomației, afacerilor, politicii și mass-mediei.(Sursa: https://fr.wikipedia.org/wiki/Groupe_Bilderberg)

Grupul Bilderberg, organizat în 1952 și numit astfel după hotelul în care a avut loc prima lor întîlnire secretă, în 1954. Cel care a organizat Grupul Bilderberg, este prințul Bernhard de Lippe-Biesterfeld de Olanda. Grupul Bilderberg împreună cu Consiliul pentru Relații Externe, a condus la crearea Comisiei Trilaterale.

Istoria Clubului Bilderberg începe după cel de-al doilea război mondial. Prima reuniune oficială a avut loc în luna mai 1954, în localitatea olandeză Oosterbeek. Atunci s-a împrumutat numele Hotelului Bilderberg, amfitrionul întîlnirii, al cărui proprietar era Prințul Bernhard, tatăl fostei Regine Beatrix a Olandei.

Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începînd din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rothschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită. Din cauza caracterului secret al întîlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial.

Grupul a fost suspectat că pe agenda întîlnirii din anul 2010 s-ar fi aflat un potențial atac asupra Iranului și viitorul colaps al monedei euro. După colapsul monedei euro, soluția salvatoare pentru ieșirea din criză ar fi impulsionarea apariției unei monede mondiale, emisă de o bancă centrală globală. Aceasta s-ar traduce prin încercarea de a face din FMI un fel de Trezorerie mondială, sub egida ONU. (Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Bilderberg)

Copyright © 2013-2018 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

 

 

 

Posted on 8 iunie 2018, in Falsul Profet and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: