Devoțiuni în cinstea lui Dumnezeu Tatăl

Luna august este dedicată Părintelui Ceresc.

„Pentru a fi cunoscut, iubit și onorat cu un cult special nu cer nimic extraordinar. Doresc […] ca o zi, sau cel puțin o duminică, să fie consacrată cinstirii mele într-un mod cu totul special sub numele de Tatăl Întregii Omeniri. Aș vrea pentru această sărbătoare o liturghie și un serviciu religios propriu. Nu sînt greu de găsit textele în Sfînta Scriptură.

Dacă preferați să-mi aduceți acest cult special duminica, eu aleg prima duminică din august, dacă luați o zi din săptămînă, prefer să fie întotdeauna ziua a șaptea a aceleiași luni.” (Dumnezeu Tatăl către Sora Eugenia Ravasio)

      Ziua a doua

O, Doamne Sfinte, Tată atotputernic, veșnic Dumnezeu, în numele mărinimiei tale și a Fiului tău, care a îndurat pentru mine suferința și moartea, în numele sfințeniei perfecte a Mamei sale și pentru meritele tuturor sfinților, îngăduie-mi mie păcătosului, nevrednic de toate binecuvîntările tale, să te pot iubi numai pe tine, să fiu însetat mereu de dragostea ta, să pot avea permanent în inima mea binefacerile patimii tale, să-mi pot recunoaște propria nemernicie și să pot dori să fiu călcat în picioare și disprețuit de toți oamenii; fie ca nimic să nu mă întristeze decît vinovăția. Amin. (După Sfîntul Bonaventura) Indulgență plenară de 3 ani. Indulgență plenară în condiții obișnuite, cînd această rugăciune este recitată cu devotament în fiecare zi timp de o lună. (Pius IX, Rescript in his own hand, April 11, 1874; S. P. Ap., Dec. 13, 1932)

Sursa: http://rivelazionicristiane.altervista.org/il-padre-parla-agli-uomini-messaggi-di-dio-padre-a-madre-eugenia-molto-importante/

https://greenscapular.org/

Copyright © 2013-2018 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

Posted on 1 august 2018, in Anna Marie, Părintele Ceresc and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: