Devoțiuni în cinstea lui Dumnezeu Tatăl

Luna august este dedicată Părintelui Ceresc.

„Pentru a fi cunoscut, iubit și onorat cu un cult special nu cer nimic extraordinar. Doresc […] ca o zi, sau cel puțin o duminică, să fie consacrată cinstirii mele într-un mod cu totul special sub numele de Tatăl Întregii Omeniri. Aș vrea pentru această sărbătoare o liturghie și un serviciu religios propriu. Nu sînt greu de găsit textele în Sfînta Scriptură.

Dacă preferați să-mi aduceți acest cult special duminica, eu aleg prima duminică din august, dacă luați o zi din săptămînă, prefer să fie întotdeauna ziua a șaptea a aceleiași luni.” (Dumnezeu Tatăl către Sora Eugenia Ravasio)

           Ziua a patra

Veșnice Părinte, îți ofer jertfa prin care iubitul tău Fiu Isus s-a sacrificat pe cruce și pe care acum el o reînnoiește pe acest altar, te ador și îți aduc cinstea care ți se cuvine, recunoscîndu-ți suprema stăpînire asupra tuturor lucrurilor și dependența lor absolută față de tine, deoarece tu ești începutul și sfîrșitul nostru; îți aduc mulțumiri pentru nenumăratele binefaceri primite; domolesc dreptatea ta provocată de mînia atîtor păcate și îți ofer satisfacția cuvenită; și în sfîrșit implor harul tău și îndurarea pentru mine, pentru toți cei care sînt în necazuri și suferință, pentru toți sărmanii păcătoși, pentru întreaga lume și pentru sufletele binecuvîntate din purgator.

Indulgență de 3 ani a acestui act de jertfă făcut cu evlavie la începutul liturghiei. Indulgență plenară, dacă această rugaciune este recitată în fiecare zi obligatoriu timp de o lună. (Pius X, Audience July 5, 1904, Exhib. July 8, 1904; S. P. Ap., Nov. 24, 1936)

Sursa: http://rivelazionicristiane.altervista.org/il-padre-parla-agli-uomini-messaggi-di-dio-padre-a-madre-eugenia-molto-importante/

https://greenscapular.org/

Copyright © 2013-2018 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

 

 

Posted on 3 august 2018, in Anna Marie, Părintele Ceresc and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: