Tatăl meu Ceresc cere dreptate pentru nenumăratele avorturi care se fac în națiunea voastră

Mesajul Mîntuitorului nostru Isus Cristos către Anna Marie, Apostol al Scapularului Verde

„Tatăl meu Ceresc cere dreptate pentru nenumăratele avorturi care au loc în națiunea voastră” (I)

10 septembrie 2018

 

fragmente

„Isus: Știu că te rogi de asemenea novena către Sfînta mea Mamă cerească, pregătită să celebrezi ziua ei de sărbătoare, Sfînta Fecioară Maria Îndurerată. Aceasta este o zi de sărbătoare foarte importantă a bisericii, în care recunoaștem necazurile mari pe care Mama mea le-a îndurat de-a lungul vieții sale chemată fiind să devină Mama mea, Mama Fiului lui Dumnezeu.

Isus: A prețuit maternitatea sa ca pe o extraordinară vocație pentru Dumnezeu. M-a iubit mai mult decît m-a iubit vreodată o ființă omenească. A știut de misiunea ei profundă și de chemarea din partea Veșnicului meu Tată Ceresc și fiecare acțiune a sa a fost să preamărească Preasfînta Treime.

Isus: Cereasca mea Mamă îi iubește de asemenea pe toți copiii de pe pămînt, începînd cu toți copilașii concepuți în pîntecele mamei lor. Totuși astăzi, sute de copii sînt pur și simplu avortați. Ei sînt torturați, smulși din pîntecele mamei lor, tăiați în bucăți și aruncați ca deșeu.

Isus: Tatăl meu Ceresc cere dreptate pentru nenumăratele avorturi care au loc în națiunea voastră. Milioane de bebeluși sînt aruncați ca un gunoi. Numai Tatăl meu are dreptul legitim să ia viața. Pentru cei care fac aceste avorturi, nu va exista nici o șansă de a fi salvați de la osîndă.”

„Isus: Tatăl meu a început deja marile pedepse împotriva națiunii voastre, liderul avorturilor din întreaga lume. Veți vedea în fiecare națiune unde se fac avorturi, suprimarea vieții umane prin dezastre naturale. Ca dovadă, pierderile de vieți omenești vor fi importante și dureroase pentru toate națiunile.”

„Isus: Dezastrele naturale vor crește ca număr și intensitate, asemenea unei femei care suportă durerile nașterii. Ele au început și nu se vor opri pînă la întoarcerea mea.”

Copyright © 2013-2018 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

 

Posted on 4 octombrie 2018, in Anna Marie and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: