Pentru prima dată fac cunoscut public că în ziua Sărbătorii Îndurării Mele voi acorda mai multe binecuvîntări

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Holy Love

2 ianuarie 2020

        Încă o dată, văd o Mare Flacără pe care eu (Maureen) am recunoscut-o ca fiind Inima lui Dumnezeu Tatăl. El spune:

„Copii, nu pierdeți clipa prezentă cu gînduri și îngrijorări cu privire la viitor. În acest moment reflectați asupra modului în care puteți să îmbunătățiți relația voastră cu mine. Aceasta este tot ce contează. Aceasta este calea de a consola Inima mea Paternă pentru toți cei care își trăiesc viețile lor ca și cum eu nu exist. Împart deci, atît de multe haruri aici* care ar trebui să facă o diferență în lume.”

Pentru prima dată fac cunoscut public că în ziua Sărbătorii Îndurării Mele** voi acorda mai multe binecuvîntări. Voi dărui Binecuvîntarea mea patriarhală***, Binecuvîntarea mea de Lumină**** și Binecuvîntarea mea apocaliptică*****. Plinătatea acestor binecuvîntări va fi primită de cei prezenți care au o credință fermă în inimile lor. Din nou, cei care nu pot participa îl pot trimite pe îngerul lor care se va întoarce la ei cu o anumită măsură a harului meu. Niciodată înainte aceasta nu a fost oferită omenirii și cel mai probabil, niciodată din nou. Aceasta depinde de răspunsul omului la acest eveniment care schimbă viața.”

„Însușiți-vă aceste cuvinte cu atenție. Lăsați inimile voastre să reacționeze.”

*Site-ul apariției  Maranatha Spring and Shrine

**Duminică 19 aprilie 2020 – Sărbătoarea Îndurării Divine

***„binecuvîntarea mea patriarhală care aduce cu ea darul discernămîntului dintre bine și rău.” (Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Holy Love din 6 august 2017 – https://revelatiialecerului.wordpress.com/2019/08/04/4-august-2019-tatal-intregii-omeniri/)

**** „Binecuvîntarea mea Patriarhală este cea mai completă binecuvîntare pe care pot să o confer pe pămînt. Anul viitor, ca pregătire a acestei Binecuvîntări care este dată în Ziua Sărbătorii mele din august ( 2 august 2020 – prima duminică a lunii)∗ voi pregăti sufletele oferind Binecuvîntarea mea de Lumină tuturor celor prezenți în ziua Sărbătorii Îndurării Divine (19 aprilie 2020). Eu sînt Creatorul luminii. Doresc să luminez de o manieră specială starea sufletelor pentru ca ele să știe cum să se apropie de mine ca pregătire a Binecuvîntării mele Patriarhale în august.” (Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Holy Love din 4 iulie 2019)

*****„Este o binecuvîntare care pregătește sufletul pentru schimbări încă nebănuite sau experimentate în viață. Ea așază o dorință în inimă care să vă apropie de mine sub toate aspectele. Ceea ce lipsește Chemării mele la convertire este dorința sufletului de a se converti. Acest har – această binecuvîntare – deschide inima către dorința de convertire și de îndepărtare a tuturor atitudinilor, obiceiurilor sau obiectivelor care sînt în cale. În timp ce multe binecuvîntări au fost și sînt oferite aici, aceasta este cea mai importantă și esența a ceea ce este Chemarea mea la convertire.” (Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Holy Love din 10 septembrie 2019)

Citiți: Psalmul 9:1-2

∗ Sărbătoarea Tatălui Întregii Omeniri – https://revelatiialecerului.wordpress.com/2013/04/27/parintele-ceresc-2/

https://revelatiialecerului.wordpress.com/2013/04/27/parintele-ceresc-ii/

Copyright © 2013-2020 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

 

 

Posted on 20 ianuarie 2020, in Holy Love and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: