Coronavirusul determină apariția unei „biserici a catacombelor”

        În interviul dat Lifesitenews, Athanasius Schneider, arhiepiscopul auxiliar de Astana, Kazahstan a spus că „persecutarea” bisericii desfășurată de guvernele din întreaga lume pe durata epidemiei de COVID-19 determină apariția „unui tip de biserică subterană” și acest lucru poate fi o modalitate pentru Dumnezeu de a purifica biserica.

„S-ar putea să trecem printr-o perioadă a catacombelor – un fel de biserică subterană” a spus. „Dar nu trebuie să ne fie frică. Trebuie să fim curajoși, deoarece biserica are multe… experiența de a fi o biserică catacombă, o biserică subterană. Și în acele vremuri ale catacombelor, Dumnezeu a oferit o mulțime de roade spirituale pentru reînnoirea bisericii.”

Schneider a subliniat restricțiile dure impuse bisericilor din Regatul Unit și din alte țări ca dovadă că guvernele folosesc coronavirusul ca „pretext” pentru „a persecurta implicit” Biserica catolică.

Legile din Anglia privind carantina sînt „cu totul împotriva oricărui caracter rezonabil al proporționalității” a remarcat el. Sînt „un fel de discriminare și persecutare a bisericii.”

Excelența sa a continuat: „Episcopii și conferințele episcopilor – chiar și Sfîntul Scaun – ar trebui să insiste asupra guvernelor să dea bisericilor cel puțin aceleași drepturi… așa cum le dau magazinelor de unde oamenii pot cumpăra alimente.”„ Dacă guvernul interzice bisericii aceleași drepturi pe care le dă unui magazin, atunci aceasta reprezintă o discriminare a religiei.”

Schneider s-a întrebat dacă această perioadă deosebită a istoriei reprezintă „o intervenție pentru purificarea bisericii printr-o persecuție” ca urmare a răspîndirii „ereziilor în doctrină și morală și în liturghie” în biserică.

Schneider s-a întrebat dacă „un timp al catacombelor ar fi bun pentru biserică” deoarece ar putea fi „o intervenție foarte puternică a providenței divine pentru a trezi biserica”.

Excelența sa a adăugat că credincioșii catolici trebuie să se roage pentru ca Dumnezeu să-l „lumineze” pe Papa Francisc astfel încît „să facă acte de reparație împreună cu cardinalii pentru atacurile împotriva Domnului nostru în Euharistie…săvîrșite în interiorul bisericii și pentru păcatele ca avortul care sînt săvîrșite în afara bisericii.”

„Domnul este cel care va stabili timpul catacombelor, timpul persecuțiilor nu guvernul” a încheiat el.

Sursa: https://www.lifesitenews.com/news/bishop-schneider-coronavirus-is-causing-a-catacomb-church-to-emerge

Copyright © 2013-2020 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

 

Posted on 1 mai 2020, in Falsul Profet and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: