Urmările rele ale Covid – 19: a separat națiuni, oamenii unii de alții și chiar omul de Dumnezeu

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Holy Love

1 mai 2020

fragment

        „Astăzi vă invit să conștientizați că acest virus – coronavirusul – nu este o boală obișnuită. A fost creat de ingeniozitatea umană pentru a viza în special persoanele în vîrstă și persoanele handicapate. Acesta este planul generațiilor viitoare de a purifica rasa umană din lumea întreagă. A fost eliberat înaintea datei programate – din greșeală, în rîndul întregii populații. Cei responsabili așteptau ca oficiali guvernamentali mai puțin capabili să fie în funcție în țara voastră*. Însă răul propus se dezlănțuie asupra întregii rase umane.”

*SUA

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Holy Love din 22 mai 2020 (fragment)

„Dincolo de toată agitația privind acest virus, înțelegeți că este încercarea satanei de a-i conduce pe toți oamenii și toate națiunile spre o ordine mondială unică. El va folosi rațiuni umanitare pentru a-i uni pe oameni în ceea ce va fi în cele din urmă intrarea lui anticrist. Uitați-vă la ce se întîmplă în numele sănătății. Bisericile s-au închis. Avorturile au devenit o modalitate și mai populară de menținere a unei stări bune de sănătate. Populația în vîrstă reprezintă ținta acestui virus care pune viața în pericol. Acesta este în întregime planul satanei de a crea o dependență față de guverne și nu față de mine – Creatorul binelui. Fiți atenți cu privire la modul în care sînteți conduși. Urmați binele – nu răul. Aveți încredere în mine.

      „Urmările rele ale Covid – 19: a separat națiuni, oamenii unii de alții și chiar omul de Dumnezeu. Acum populația lumii este divizată astfel încît să poată ajunge cel mai ușor în subordinea unui singur lider mondial.”

Copyright © 2013-2020 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

Posted on 23 mai 2020, in Holy Love and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: