Sub auspiciile lui Marte

            Alegerea de către Organizația Mondială a Sănătății a zilei de 11 martie 2020 ca dată de declarare a pandemiei de coronavirus n-a fost întîmplătoare. Momentul reprezintă debutul războiului total și pe față pe care guvernul mondial l-a declanșat împotriva umanității. Oculta mondială, sub a cărei guvernare se află organizația, se folosește de aceasta ca instrument de punere în practică a politicilor sale distructive la adresa omenirii.

Apelînd la esoterism și simbolistică, elitele reușesc în mare măsură să dea credidibilitate și onorabilitate acțiunilor lor.

Pornind de la aceste considerente, să încercăm să înțelegem motivația alegerii datei de 11 martie 2020.

  1. Luna martie

Numele lunii martie (în latină martius) derivă de la zeul Marte, zeul războiului din mitologia romană, provenit dintr-o fuziune a zeului agrar și războinic Mavors, aparținînd unui vechi cult umbric, cu zeul etrusc Maris și cu zeul grec al războialor Ares. (Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Marte_(zeu)

Onorat de romani, spre deosebire de Ares la vechii greci, Marte a fost protectorul frontierelor romane și al modului de viata roman, precum și păzitor al agriculturii romane. În calitate de gardian agricol, Marte și-a îndreptat energiile către crearea condițiilor care să faciliteze cultivarea culturilor, incluzînd protejarea de forțele ostile ale naturii. (Sursa: https://mythologica.ro/ares-zeul-razboiului-si-zeul-marte-din-roma-antica/)

Dacă în timpul împăratului Romulus al Romei, anul a început cu această lună, din anul 45 î.Cr, o dată cu introducerea de către Iulius Cezar a calendarului iulian anul a început la 1 ianuarie.

Luna martie era considerată de romani ca o lună favorabilă pentru începerea de războaie. (Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Martie)

  1. Numărul 11

Numărul 11 este unul din numerele maestre fiind asociat spiritualității și care conferă o înțelegere superioară și o cunoștere dincolo de limitele obișnuite din punct de vedere intuitiv, avangardist, idealist, vizionar. (Sursa: http://numerologie.eastrolog.ro/numarul-destinului/11)

Conform Cabalei, 11 este numărul puterii. Simbolul ei este uzitat şi pentru a-i desemna pe „cavalerii” din Tarot, dar semnifică şi noua cetate a Ierusalimului, simbol înconjurat de alte simboluri puternice – al Marii Opere, care se desăvîrşeşte prin sacrificiu, şi al Turnului Babel, care semnifică trecerea la Marele Echilibru prin distrugere. Aceasta este calea pentru a echilibra Marile Puteri.

Din punct de vedere biblic, se pare că numărul 11 semnifică imperfecţiune, dezorganizare a sistemelor şi haos al lucrurilor. Dacă 10 marchează perfecţiunea ordinii divine, 11 reprezintă distrugerea acestei ordini. 12, din nou, este perfecţiunea ordinii divine. Aşadar, dacă adăugăm sau extragem 1 la numerele 10 şi 12 (10+1, sau 12-1), rezultatul marchează dezorganizare, imperfecţiune, dezintegrare.

În cel de-al 11-lea an în care Ezechiel a profeţit împotriva lui Tyre (Ezechiel 26:1) şi împotriva Egiptului (30:20 şi 31:1) a fost cel de-al 11-lea an al lui Zedekiah, în care Ierusalimul a fost distrus. Şi astfel, cele trei repetiţii vor să marcheze faptul că Tyre şi Egiptul vor fi distruse, la fel cum a fost şi Egiptul.

Numărul 11 are o importanţă deosebită şi pentru Aleister Crowley, celebrul ocultist, care la începutul secolului XX a pus bazele mişcării sataniste moderne. Unsprezece este numărul cheie al sistemului să religios.

În primul rînd, 11 este un număr magic în sine. Acesta este, prin urmare potrivit pentru toate tipurile de operaţiuni. În al doilea rând este prin excelenţă numărul sacru pentru Noul Aeon.

De asemenea dictonul care stă la baza „Cărţii Legii”, un fel de biblie satanică, „Do What Thou Wilt Shall Be The Whole Of The Law” (Fă ceea ce vrei, asta să fie toată Legea) este format din 11 cuvinte. (Sursa: https://gabriellajoy.wordpress.com/2011/09/25/misterioasa-cifra-11/)

Copyright © 2013-2020 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

 

Posted on 14 septembrie 2020, in New Age and tagged . Bookmark the permalink. Un comentariu.