După COVID, Davos-ul trece la „Marea Resetare”

           O dată cu președinția lui Biden, Washington-ul a revăzut agenda acordurilor de la Paris asupra încălzirii climatice. Cu China care s-a angajat să respecte normele stricte în materie de emisii de CO2 pînă în 2060, Forumul Economic Mondial (FEM) este pe cale să dezvăluie acum ce anume va transforma modul în care trăim cu toții și anume, ceea ce șeful FEM, Klaus Schwab, numește Marea Resetare.

Nu vă lăsați înșelați. Totul se înscrie într-un program planificat de decenii de către vechile familii bogate ca Rockefeller și Rothschild. Brzezinski a denumit aceasta sfîrșitul statului național suveran. David Rockefeller l-a numit „guvern mondial”. George H.W.Bush în 1990 l-a numit Noua Ordine Mondială. Acum putem vedea mai bine ce intenționează ei să impună dacă noi permitem acest lucru.

Marea Resetare a Forumului Economic Mondial (FEM) este un proiect al secolului XXI pentru o nouă formă de control global total.

„Nu avem decît o singură planetă și știm că schimbarea climatică ar putea fi următoarea catastrofă mondială cu consecințe și mai dramatice pentru umanitate. Trebuie să decarbonizăm economia în scurta perioadă care ne rămîne și să punem din nou gîndirea noastră și comportamentul nostru în armonie cu natura” a declarat fondatorul FEM, Schwab, cu privire la agenda din ianuarie 2021.

Ultima dată cînd acești actori au făcut un lucru de o asemenea amploare a fost în 1939, în ajunul celui de-al doilea război mondial.

War and Peace Studies

În acea perioadă, Fundația Rockefeller a finanțat un grup strategic strict secret care să lucreze în cadrul Consiliului pentru Relații Externe (CFR) din New York. Acest grup era cunoscut cu numele de War and Peace Studies (Studii privind războiul și pacea) și condus de „Haushofer – ul american”, geograful Isaiah Bowman de la Universitatea Johns Hopkins. Înainte ca tancurile germane Panzer să intre în Polonia ei au planificat o lume postbelică în care Statele Unite să iasă ca singurul învingător și să-i înlocuiască pe britanici ca putere hegemonică globală.

Formularea de către Națiunile Unite, dominate de Statele Unite și de Bretton Woods a ordinii monetare bazată pe dolar făcea parte din proiectul lor. În 1941, cînd America a intrat oficial în război, gruparea CFR trimitea un memoriu Departamentului American de Stat.

„Dacă sînt declarate scopuri de război care par a fi preocupate exclusiv de imperialismul anglo-american, ele vor oferi puțin oamenilor din restul lumii. Ar trebui subliniate interesele altor popoare. Acest lucru ar avea un efect propagandistic mai bun.”

Acest proiect de succes a reprezentat contextul pe care în 1941 Henry Luce l-a numit Secolul American și care a durat pînă de curînd.

Acum, aceleași familii, dintre care Fundația Rockefeller și familia Rothschild, în persoana lui Lynn de Rothschild ca reprezentantă a „Consiliului pentru un capitalism împreună cu Vaticanul” se îndreaptă spre crearea următoarei generații al cărei scop îl constituie dominarea globală. Acest lucru se numește Marea Resetare. Ea necesită un guvern mondial, un plan important aprobat de papa iezuit Francisc. Reprezentantul ei in domeniul relațiilor publice, Klaus Schwab, s-a declarat protejatul lui Henry Kissinger, un inițiat al Rockefeller-ilor din perioada în care erau la Harvard acum 50 de ani.

Reconstruiește mai bine

În mai 2020, cînd coronavirusul provocase o panică mondială mult peste epidemia inițială din Wuhan, prințul moștenitor britanic Charles împreună cu fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, au dezvăluit ceea ce ei numesc cu bucurie Marea Resetare. Din ce în ce mai mult, conducătorii politici și economici ai lumii întregi utilizează termeni ca „Marea resetare” (the Great Reset) sau „A patra revoluție industrială” (the Fourth Industrial Revolution) și apelul la „Reconstruieste mai bine” (Build Back Better) pe care administrația Biden îl preferă. Toate sînt ancorate în același ansamblu de schimbări mondiale dramatice. Noul Pact ecologic american (The US Green New Deal) și Pactul ecologic european (the EU European Green Deal) fac și ele parte din acesta.

Faptul cel mai frapant privind agenda Marii Resetări constă în aceea că apelul este avansat de către aceleași familii de plutocrați superbogate răspunzătoare de punctele slabe ale modelului economic mondial actual. Ei, nu noi, au provocat distrugerea cîmpurilor și naturii organice cu glifosatul Roundup și pesticidele lor toxice. Ei au contribuit la scăderea calității aerului în orașele noastre prin modelele de transport pe care ni le impun. Au creat modelul de globalizare a „pieței libere” care a ruinat baza industrială a Statelor Unite și națiunilor industriale ale Uniunii europene. Astăzi, cînd ei ne acuză de o pretinsă emisie catastrofală de CO2, sîntem condiționați să acceptăm vinovăția și să fim pedepsiți pentru „a salva generația următoare” pentru Greta și prieteni.

A patra revoluție industrială

În spatele retoricii seducătoare a puterilor care vor să creeze o lume durabilă se ascunde un program de eugenie brută, de depopulare la o scară nemaiîntîlnită pînă acum. Acest program nu este uman, de fapt unii îl numesc „transhuman”.

În 2016, Schwab a scris o carte intitulată Modelarea viitorului celei de-a patra revoluții industriale. În ea el descrie schimbările tehnologice care însoțesc a patra revoluție industrială a smartphonurilor 5G, a internetului obiectelor și inteligenței artificiale care leagă totul de toate în luarea celor mai banale decizii pentru noi, cum ar fi să cumpărăm lapte sau să oprim încălzirea. În același timp, datele sînt centralizate în corporații private ca Google sau Facebook pentru monitorizarea fiecărei respirații pe care avem.

Schwab descrie cum tehnologiile noii generații, deja lansate de Google, Huawei, Facebook și nenumărate altele, vor permite guvernelor „să pătrundă în spațiul pînă acum privat al spiritelor noastre, citind gîndurile noastre și influențîndu-ne comportamentul… Tehnologiile celei de-a patra revoluții industriale nu se vor opri să facă parte din lumea noastră fizică care ne înconjoară – ele vor face parte din noi” a declarat Schwab. „Dispozitivele externe de astăzi – calculatoare portabile cu căști pentru realitatea virtuală – vor deveni aproape sigur implantabile în corpurile noastre și în creiere.”

Schwab adaugă: „A patra revoluție industrială va conduce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice.” Printre aceste tehnologii de fuziune se numără microcipurile active implantabile care rup bariera cutanată a corpului nostru a explicat Schwab. „Aceste dispozitive implantabile vor ajuta de asemenea la comunicarea gîndurilor exprimate verbal în mod normal, printr-un smartphon «încorporat» și a gîndurilor sau stărilor de spirit potențial neexprimate prin citirea undele cerebrale și a altor semnale.” Nu știu ce părere aveți voi, dar eu nu sînt nerăbdător ca statul sau Google să-mi citească undele cerebrale.

Controlul hranei noastre

Pentru mulți aspectul derutant îl reprezintă mulțimea grupărilor de fațadă, de ONG și de programe care conduc toate către același obiectiv: controlul drastic al fiecărui membru al societății în numele durabilității – Agenda 2030 a Națiunilor Unite. Nimic nu este mai neliniștitor decît planurile lor pentru viitorul hranei noastre. După ce au creat sistemul actual de agricultură industrială globalizată, afacerile agricole, un proiect lansat în 1950 de Fundația Rockefeller, aceleași cercuri susțin acum o agricultură „durabilă” ceea ce înseamnă o trecere la alimente modificate genetic, carnea sintetică fabricată în laborator și altele incluzînd chiar viermii și buruienile ca surse noi de hrană.

Schwab s-a asociat cu grupare denumită EAT Forum care se descrie ca un „Davos pentru hrană” și care intenționează „să stabilească agenda politică”. EAT a fost creat în Suedia în 2016 cu ajutorul Wellcome Trust britannic (creat cu fonduri ale GlaxoSmithKline) și al Institutului german din Postdam pentru cercetarea asupra impactului climatic. Carnea sintetică modificată genetic cultivată în laborator este sprijinită printre alții de Bill Gates, același care susține Moderna și alte vaccinuri modificate genetic. EAT lucrează între altele cu Impossible Foods și cu alte companii de biotehnologie. Impossible Foods a fost inițial cofinanțat de Google, Jeff Bezos și Bill Gates. Rezultate recente de laborator au arătat că reproducerea cărnii de către companie conținea niveluri toxice de glifosat de 11 ori mai ridicate decît cel mai apropiat concurent.

În 2017, EAT a lansat FreSH (Food Reform for Sustainability and Health-Reforma alimentară pentru durabilitate și sănătate) cu sprijinul Bayer AG, unul din producătorii celor mai toxice pesticide și OMG  (Organisme modificate genetic) , care deține acum Monsanto; gigantul chinez de OMG și pesticide Syngenta, Cargill, Unilever, Dupont și chiar Google. Acesta este viitorul alimentar prevăzut în cadrul Marii Resetări. Uitați de agricultura familială tradițională.

În cartea sa din 2020 privind Marea Resetare, Schwab susține că biotehnologia și alimentele modificate genetic ar trebui să devină un pilon central al problemelor de penurie alimentară mondială, probleme pe care COVID-ul le-a exacerbat. El face presiune pe OGM și în particular pe varianta genetică controversată. El scrie că „securitatea alimentară mondială se va realiza numai dacă reglementările privind alimentele modificate genetic sînt adaptate pentru a reflecta realitatea conform căreia editarea de gene* oferă o metodă precisă, eficientă și sigură de îmbunătățire a culturilor.” Gates, partener de proiect cu Schwab de ani de zile apără același punct de vedere.

EAT a dezvoltat ceea ce se cheamă „dieta de sănătate planetară” pe care FEM o susține ca „soluția dietetică durabilă a viitorului”. Dar potrivit lui Federic Leroy, profesor de științe alimentare și biotehnologie al Universității din Bruxelles „Dieta vizează reducerea consumului de carne și produse lactate a populației mondiale cu pînă la 90% în anumite cazuri și o înlocuiește cu alimente fabricate în laborator, cereale și ulei.”

La fel ca peste tot, nici în privința Marii Resetări, nu vom avea o alegere adevărată în materie de alimentație. EAT notează că ea ne va fi impusă „prin intervenții politice dure care cuprind legi, măsuri fiscale, subvenții și sancțiuni, reconfigurarea comerțului și a altor măsuri economice și structurale”. Noi vom fi toți constrînși să urmăm aceeași dietă sintetică sau să murim de foame.

Aceasta nu este decît o prezentare generală a ceea ce se pregătește sub masca măsurilor de izolare a COVID 19 și a prăbușirii economice, iar 2021 va fi un an decisiv pentru această agendă antiumană. Introducerea inteligenței artificiale (AI), a roboților și altor tehnologii digitale va permite puterilor actuale să se debaraseze de sute de milioane de locuri de muncă. Contrar propagandei lor, noile locuri de muncă nu vor fi suficiente. Vom deveni din ce în ce mai „redundanți”.

Totul pare din cale afară de ireal pînă cînd citiți din propriile lor descrieri. Faptul că uneltirea celor mai influente corporații și miliardari din lume care stau în consiliul de administrație al FEM împreună cu studentul lui Kissinger, Klaus Schwab, împreună cu șeful Națiunilor Unite și FMI, cu directorii executivi ai celor mai mari giganți financiari din lume, inclusiv Blackrock, Blackstone, Christine Lagarde de la Banca Centrală Europeană, David Rubinstein din grupul Carlyle, Jack Ma, cel mai bogat miliardar din China, constituie o dovadă suficientă că Marea Resetare nu este pusă în practică în favoarea adevăratelor noastre interese, în ciuda cuvintelor lor mieroase. Această agendă distopică reprezintă versiunea 1984**. COVID 19 nu a fost decît preludiul.

*tehnica de editare genetică Crispr – R.C.

**Este vorba de romanul 1984 al scriitorului englez George Orwell – R.C.

Sursa: F. William Engdahl – After COVID, Davos Moves to „The Great Reset”

Copyright © 2013-2021 Revelații ale cerului

Adresa de facebook a blogului este: https://www.facebook.com/Revela%C8%9Bii-ale-cerului-1480498878917109/

Posted on 2 februarie 2021, in Marea Resetare, Medicină and tagged , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.